Καλώς σας βρήκα...

Ελικάων

Active Member
11 Φεβρουαρίου 2012
28
0
Χαλκίδα
Χθες το βράδυ ψάχνοντας στο ΝΕΤ ανακάλυψα τη σελίδα σας. Ωραίες συζητήσεις βλέπω και αρκετούς με πολλές γνώσεις.

Είμαι ιδιοκτήτης τριων σκύλων. Ενός θυληκου παγκ 4,5 ετων που υπεραγαπαω και το εχω σαν παιδί μου(μέγα λάθος αυτό).
Ενός Γερμανικού ποιμενικου 4 ετών, που ουσιαστικά είναι του αδερφού μου, αλλά ο πιτσιρικάς σπουδάζει, οπότε...
...και ενός πρώην αδεσποτου ημιαιμου 4 μηνών, το οποίο απο ο,τι δείχνει κρατά απο τσοπανη και ποιος ξέρει τι Αλλο.

Ελικάων

Active Member
11 Φεβρουαρίου 2012
28
0
Χαλκίδα
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Πράγματι αγελή, καλά το γράφεις...:) Τι να κάνουμε τα αγαπάω πολύ τα σκυλακια:). Αν δεν ήταν και το θέμα του οικονομικού ρε γαμωτο θα είχα κανά δυο ακόμα σίγουρα.
Θα βάλω και φωτό σήμερα αύριο να τα δείτε.
Πάντως στο θέμα πως γνωριστηκατε με το αδέσποτο σας, εχω φωτό του ημιαιμου. Πριν και μετά. Άμα θέλετε ρίχτε μια ματιά να μου πείτε τη γνώμη σας.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Kαλώς ήρθες και καλές συζητήσεις :)
Να χαίρεσαι τα σκυλάκια σου, πάω στο άλλο thread να δω το μικρό σου. (δεν φαίνονται οι φωτογραφίες)

Ελικάων

Active Member
11 Φεβρουαρίου 2012
28
0
Χαλκίδα
Σε ευχαριστώ.

Οι φωτογραφίες είναι σε μορφή λινκ. 2 λινκ για δυο φοτογραφιες. Πατα πάνω και θα στις εμφανίσει. Αν το έκανες αυτό και πάλι τπτ τότε κάποιο πρόβλημα υπάρχει οπότε θα βάλω άλλες.

Ελικάων

Active Member
11 Φεβρουαρίου 2012
28
0
Χαλκίδα
Παιδια Εχω βρεθει με 14 σκυλια.

9 ενηλικα και 5 κουταβια...και ενα απο τα ενηλικα ειναι και εγκυος...

ΒΟΗΘΕΙΑ.

Τα 2 ενταξει τα ειχα.

3 συν 5 κουταβια μας τα εφερε ενας φιλος-γνωστος γιατι δεν ειχε που να τα παει και τι να τα κανει. Χωρις ομως πλεον να ενδιαφερεται για το πως και τι θα φανε.

...και αλλα 4, ειναι αδεσποτα που απλα τα λυπαμαι και τα ταιζω οπως μπορω και εχουν μαζευτει εκει και δεν ξεκολλανε.

Τεσπα, ενα απο τα δεσποτα ειναι εγκυος και υπαρχουν ηδη και αλλα 5 θυληκα κουταβια. Θα ανεβασω και φωτο αυριο.

Αν ενδιαφερεται καποιος θα κανε μεγαλο καλο...

Ευχαριστω πολυ...

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπλέχτηκες και έχεις 14 σκυλιά έξω απο το σπίτι σου αλλά έχεις αρκετή δουλειά μπροστά σου.Καταρχάς θα πρότεινα αν οικονομικά σου βγαίνει να πάς για έκτρωση την θυληκιά που είναι σε εγκυμοσύνη και ξεκίνα να επικοινωνείς με τις φιλοζωικές για να κάνετε στείρωση και να βρείτε στα κουτάβια που είναι πιό εύκολο σπίτι.
Για να καταλάβω είχες τρία σκυλιά όπου το ένα ήταν του αδερφού σου που λογικά τώρα το έχεις εκείνος και σου μαζεύτηκαν άλλα 12 σκυλιά απο τα οποία 5 είναι κουτάβια?Για φιλοζωική σε περάσανε εσένα και σου τα φέρνουν!Μπράβο σου πάντως που τα φροντίζεις.

Last edited:

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ωραίος φίλος... Ελπίζω να μην έχεις κι άλλους τέτοιους!

Φτιάξε αγγελίες, για ένα ένα χωριστά.
Δες στο κομμάτι "προσφορά" για να πάρεις μια ιδέα, πώς είναι συνήθως οι αγγελίες ζώων προς υιοθεσία.

Και δες και εδώ που μπορείς να ανεβάσεις αγγελίες.

http://www.dogforum.gr/v3/απώλειες.ευρέσεις-29/χάσατε.βρήκατε.σκύλο-1681/

Αν δεν πιάσουν με τη μία, μην παραιτηθείς. Βγάλε κι άλλες φωτογραφίες, ξαναβάλε αγγελίες, μέχρι να βρεις οικογένειες για όλα.

Με αυτά που ζεις, δεν χρειάζεται φαντάζομαι να σου πω γιατί πρέπει να τα δώσεις σε ανθρώπους που θα συμφωνήσουν με τη στείρωση και το microchip?

Ελικάων

Active Member
11 Φεβρουαρίου 2012
28
0
Χαλκίδα
Αυτα ειναι τα σκυλια του γνωστου μου...

IMG_20130323_135416.jpgIMG_20130329_134645.jpgIMG_20130329_134609.jpgIMG_20130329_134553.jpg

Εδω ειναι τα κουταβακια και οι δυο γονεις τους. Η μητερα ειναι μεγαλοσωμη, φιλικη και χαδιαρα. Ο πατερα ειναι επισης μεγαλοσωμος αλλα αγριος σκυλος. Πολυ δυνατος φυλακας απο τα οσα εχω δει εως τωρα. Ειναι φιλικος μεν, αλλα θελει προσεχτικη προσεγκιση χωρις αποτομες κινησεις και πολλα λογια.

Attachments

Last edited:

Ελικάων

Active Member
11 Φεβρουαρίου 2012
28
0
Χαλκίδα
IMG_20130330_133843.jpgIMG_20130330_133957.jpg

Αυτη η ξανθια ομορφια, ειναι η σκυλιτσα που σας εγραψα οτι ειναι εγκυος. Πολυ ομορφη. Ειναι πολυ τρομαγμενη και καχυποπτη, πολυ δυσκολα πλησιαζει ανθρωπο. Ειδα και επαθα να την κανω να μη με αποφευγει οταν την πλησιασω. Σε καμια περιπτωση ομως δεν εχει αγριεψει ποτε ή κατι τετοιο.

IMG_20130330_133831.jpgIMG_20130330_133835.jpg

Εδω ειναι ο υποψιφιος πατερας που μας εκανε τη λαδια, ενα βραδυ με φεγγαρι. Μεγαλοσωμο και δυνατο σκυλι. Πολυ φιλικο και ησυχο. Το γαυγισμα του δεν το εχω ακουσει.

IMG_20130330_133810.jpg

Για αυτο εδω τι να πω? Ο,τι να ναι. Μα ο,τι να ναι ομως. Παλαβο σκυλι πολυ. Ολο τρεχει, ολο φωναζει, τρελλαμενο εντελως...

Last edited:

Ελικάων

Active Member
11 Φεβρουαρίου 2012
28
0
Χαλκίδα
IMG_20130330_133905.jpg

Και εδω εχουμε τον ασχημουλη της παρεας. Ο πιο σαλιαρης και χαδιαρης απο ολα τους. Ολο να γλυφει θελει και να παιζει.

IMG_20130330_133932.jpg

Εδω μαζεμενη η παρεα...παιζει....

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
έκανες τίποτα τελικά με την φιλοζωική και την στείρωση της θυληκιάς που είναι έγκυος?σε λίγο καιρό θα γεμίσετε ακόμα περισσότερα αδέσποτα με αυτούς τους ρυθμούς.

όμορφα όλα τους αλλά δεν τα βλέπω καλά αν κάποιος δεν βοηθήσει και λυπάμαι για τα αδέσποτα της περιοχής που δεν έχουν νιώσει την φροντίδα και αγάπη που έπρεπε.καλότυχα να είναι όλα τους απο εδώ και εξής.

Last edited:

Ελικάων

Active Member
11 Φεβρουαρίου 2012
28
0
Χαλκίδα
Οχι δεν εχω κανει κατι με τη φιλοζωικη. Θα τους τηλεφωνησω τη Δευτερα, αν και δεν εχει νοημα. Υπολειτουργιει η φιλοζωικη στη Χαλκιδα. Δεν υπαρχουν ποροι ουτε βοηθεια απο τις αρμοδιες αρχες.

Πριν ενα χρονο να καταλαβεις που ειχα μιλησει για 2 αδεσποτα που ειχα βρει η απαντηση ηταν αρνητικη. Ουτε να τα παρουν μπορουσαν, ουτε να τα ταισουν και περα απο αυτο τα περισσοτερα ειχαν τυφο εκεινη την περιοδο στο κυνοβιο και κολλουσαν το ενα το αλλο. Ειχα αναρτησει τοτε και αναλογο θεμα.

Το καλο τουλαχιστον ειναι πως εχω πολυ χωρο. Και οσο να ναι ενταξει μια μουκια φαι μπορω να τους τη δινω...τωρα απο εκει και περα, ειδομεν...

Την θυληκια ισως να τη φερω και στο σπιτι μου για να γεννησει εδω, εαν δε βγαλω ακρη με εκτρωσεις κτλ. Θα την παω και κτηνιατρο... Μπορει και να την θιοθετησω...θα δουμε. Το θεμα ειναι οτι ειμαι και ανεργος...τι να πω...

Last edited: