Καλώς σας βρήκα

Eva

Active Member
22 Μαρτίου 2008
36
0
Athens, Greece
Το όνομά μου είναι Εύα και χάρηκα πραγματικά που βρήκα ένα ελληνικό φόρουμ για τους τετράποδους φίλους μας.

Το καμάρι μου είναι ένα αρσενικό Chihuahua κοντότριχο σχεδόν 8 ετών και νύφη δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε ακόμη. Μεγάλο βάσανο παιδιά! :D

Ισότιμο μέλος της οικογένειας, τσαούσης, διεκδικητικός και καθόλου φασαριόζικος, αν και γαυγίζει ανελλιπώς παιδιά με ποδήλατα, μηχανάκια, αλλοδαπούς και φορτηγάκια... :lol:

Αυτά προς το παρόν... πάω να κοιτάξω τις διάφορες κατηγορίες.

Eva

Active Member
22 Μαρτίου 2008
36
0
Athens, Greece
ROTTIE said:
Καλώς ήρθες στο Dogforum Eva!
Να ρωτήσω για ποιον λόγο θέλεις να βρεις νύφη στο σκύλο σου?
Πριν απαντήσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το θεμα: γιατι ΔΕΝ ζευγαρωνουμε τα σκυλια

:)
Το ψιλοδιάβασα, όχι όλο όμως...

Γιατί θέλω να το ζευγαρώσω λοιπόν. Γιατί θεωρώ ότι έστω μία φορά θα έπρεπε να ζευγαρώσει. Το έχει παλέψει 2-3 φορές, αλλά δεν κατάφεραν να συνδυάσουν τα χνώτα τους.
Επίσης γιατί θα ήθελα κάποια στιγμή να συνεχίσει η πορεία του στην οικογένειά μου.

ΜΑΚΗΣ said:
καλώς την

έχω εγώ μια νύφη για τον κούκλο
Αν θέλεις πες μου λεπτομέρειες. Σε pm καλύτερα για να μην ενοχλούμε άλλα μέλη με άσχετα προς το θέμα μηνύματα.

Ευχαριστώ

Υ.Γ. Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα. :)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Μάλλον δεν το διάβασες ... διάβασέ το καλά ...
και μετά αν θές φύγε από το forum και ψάξε αλλού για νύφη, αλλά διάβασέ το καλά ... λέει μέσα ΚΑΙ για σένα ... :wink:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
eva said:
Γιατί θεωρώ ότι έστω μία φορά θα έπρεπε να ζευγαρώσει.
Γιατί?

eva said:
Επίσης γιατί θα ήθελα κάποια στιγμή να συνεχίσει η πορεία του στην οικογένειά μου.
Γιατί?

eva said:
Το ψιλοδιάβασα, όχι όλο όμως...
Κάνε ένα κόπο και διάβασε το σε παρακαλώ πολύ και όταν το διαβάσεις καλά και το εμπεδώσεις, ξαναδιάβασε το. Αξίζει τον κόπο.

Eva

Active Member
22 Μαρτίου 2008
36
0
Athens, Greece
Rottie

Η ενότητα της ζήτησης υπάρχει για να φιλοξενεί αγγελίες ζήτησης ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που έχουν σχέση με τα σκυλιά και όχι για αν διευκολύνει όσους ιδιώτες ψάχνουν «νύφες» και «γαμπρούς» για να «παντρολογήσουν» τα ζώα τους.

Θα παρακαλέσω πολύ να διαβάσεις αρχικά τους κανονισμους του forum και αφ’ ετέρου αυτή τη ζήτηση: γιατι ΔΕΝ ζευγαρωνουμε τα σκυλια
Λυπάμαι πολύ για το λάθος. Δεν έχω κατατοπιστεί ακόμα με τις διάφορες κατηγορίες, αλλά σίγουρα κάποια πράγματα μπορούν να ειπωθούν και πιο ευγενικά.

Αναφέρεις και πάλι το "γιατί δεν πρέπει να ζευγαρώνουμε σκυλιά"... δεν το καταλαβαίνω αυτό.
Φαντάζομαι είναι στην διακριτική ευχέρεια του κάθε ιδιοκτήτη να αποφασίσει αν θέλει ή όχι.
Με το καλησπέρα μην το ζευγαρώσεις, οκ, είναι μια άποψη, δική σου, οπότε και σεβαστή.

Και πάλι συγνώμη για το λάθος.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Μα φυσικά, εμείς σε θέλουμε εδώ ακόμα και αν το ζευγαρώσεις ... αν και δεν θα βρείς εδώ νύφη ... :wink:

Φυσικά δεν μιλάμε για 2 απόψεις, αλλά για μία ΑΠΟΨΗ ... και μία γενική εντύπωση ...

Καλή ανάγνωση και καλή τύχη ...

Eva

Active Member
22 Μαρτίου 2008
36
0
Athens, Greece
denis said:
Μάλλον δεν το διάβασες ... διάβασέ το καλά ...
και μετά αν θές φύγε από το forum και ψάξε αλλού για νύφη, αλλά διάβασέ το καλά ... λέει μέσα ΚΑΙ για σένα ... :wink:
Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια προτροπή να φύγω και να ψάξω αλλού.

Μάλλον είχα συνηθίσει στο πως γράφουν σε ξένα φόρουμ όπως το K9 Community και περίμενα το ίδιο courtesy.

Τέλος πάντων.

Θα το διαβάσω αναλυτικά αφού μιλάει προσωπικά για μένα, την Εύα, που έχει ένα αρσενικό Τσιουάουα και ΘΕΛΕΙ να το ζευγαρώσει.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
eva said:
Φαντάζομαι είναι στην διακριτική ευχέρεια του κάθε ιδιοκτήτη να αποφασίσει αν θέλει ή όχι.
Κανείς λάθος αγαπητή φίλη.
Το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων είναι ένα φλέγον θεμα που μας αφορά όλους και μόνο στη δική σου «διακριτική ευχέρεια» δεν εμπίπτει.

eva said:
Με το καλησπέρα μην το ζευγαρώσεις, οκ, είναι μια άποψη, δική σου, οπότε και σεβαστή.
Δεν μου απαντάς όμως… ΓΙΑΤΙ θέλεις να το ζευγαρώσεις?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Σου λέω αν θές φύγε μετά γιατί ξέρω ότι θα φύγεις ...

ΑΛΛΑ

ΝΑ ΣΑΙ, ΕΥΑ :

Πριν από 15 χρόνια περίπου πίστεψα κι εγώ αυτήν την άποψη, η οποία μάλιστα ήταν συμβουλή του γιατρού και ζευγάρωσα την περίπου λυκοσκυλίτσα μου με ένα άλλο περίπου λυκόσκυλο... Χωρίς εξετάσεις, χωρίς ειδική φροντίδα, χωρίς να είμαι σωστά προετοιμασμένη για την διαδικασία υιοθεσιών...
"Γιατί αγαπάμε την σκύλα μας και θέλουμε άλλο ένα σαν αυτήν" Οι πιθανότητες να πάρεις άλλο ένα σαν αυτήν είναι πραγματικά παρα πολύ μικρές.
γ) θελω να κρατησω μωρε ενα......ενα ιδιο σαν την δικια μου....η...ολοι μας οι φιλοι θελουν ενα ιδιο...
Και ¨Οοοοοοολο το topic είναι ΓΕΜΑΤΟ λόγους να ΜΗΝ το κάνεις ... αλλά και ¨Οοοοοοολο το forum και τα άλλα forums ...

στα ξένα forum που διαβάζεις σε ονομάζουν back yard breeder, αν το κάνεις, και είσαι ΕΣΥ, η ΕΥΑ ...

δεν είναι δύσκολο, να γίνεις το πρόβλημα ... αντί για την λύση ... :wink:

Μίλα στην εκτροφέα σου ... τουλάχιστον ...

Eva

Active Member
22 Μαρτίου 2008
36
0
Athens, Greece
ROTTIE said:
Κανείς λάθος αγαπητή φίλη.
Το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων είναι ένα φλέγον θεμα που μας αφορά όλους και μόνο στη δική σου «διακριτική ευχέρεια» δεν εμπίπτει.
Δεν μίλησα για αδέσποτο, ούτε καν για ημίαιμο.
Συνειδητοποιημένα ψάχνω καθαρόαιμο (με χαρτιά και βούλα) της ίδιας ράτσας.

ROTTIE said:
Δεν μου απαντάς όμως… ΓΙΑΤΙ θέλεις να το ζευγαρώσεις?
Αν ενδιαφερόμουν απλώς να τον ζευγαρώσω θα το είχα κάνει με οποιοδήποτε θηλυκό. Κάτι τέτοιο δεν με ενδιέφερε και ούτε με ενδιαφέρει.

Σου απάντησα.

Και αν το πάω βάσει του θέματος, ούτε λεφτά θέλω να βγάλω, ούτε να χαρίσω σε φίλους μου κουταβάκια. Το τι θα κάνει ο ιδιοκτήτης του θηλυκού είναι δικό του θέμα.
Η γέννα των Τσιουάουα βγάζει 2,5 ή 3 κουτάβια. Το μισό πάει σε ένα διαστάσεων toy.
Κατά κανόνα το θηλυκό κρατάει τα 2/3. Ως εκ τούτου εγώ ξέρω γιατί θέλω το έναν απόγονα. Για όσους διαθέτουν θηλυκά και θέλουν να τα ζευγαρώσουν και τι θα κάνουν τα κουτάβια, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Μα, εσύ είσαι το αρσενικό που θα παρασύρεις και τον άλλον που ΔΕΝ ξέρει (αφού ξέρεις εσύ) ότι η φυλή αυτή έχει τεράστιο ποσοστό θνησιμότητας στη γέννα και κουταβιών, από υπογλυκαιμικά σοκ κλπ κλπ ... αυτός μπορει να το κάνει για να δούν τα παιδιά του το θαύμα της γέννησης , και να γίνει αυτό ... δεν σε ενδιαφέρει ??

Σου ξαναλέω, μίλα στην εκτροφέα σου ... αν δεχτεί να ζευγαρώσει μαζί σου, έλυσες το πρόβλημά σου ... αν αρνηθεί, αυτό κάτι σημαίνει ...

Eva

Active Member
22 Μαρτίου 2008
36
0
Athens, Greece
Οκ...

Προβληματίζομαι για κάτι άλλο τώρα... πριν είχα ένα μήνυμα στο inbox και πριν προλάβω να το διαβάσω... πουφ... εξαφανίστηκε. :shock: :D

Anyways...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Εύα καλως ήρθες :)
Τα παιδιά τα είπαν λίγο απότομα, αλλά μη στραβώνεις. Δική σου υπόθεση αν θα ζευγαρώσεις το σκυλάκι σου (να σου ζήσει) και του ιδιοκτήτη του θηλυκού αν θα ζευγαρώσει το δικό του. ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί λόγοι να μην το κάνεις κι αυτό μπορείς να το καταλάβεις και μόνη σου διαβάζοντας.
Στο φόρουμ αυτό δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην έχει καταλάβει (μιλάω για όσους έμειναν, όχι για όσους πέρασαν κι έριξαν ένα βλέφαρο).
Γι' αυτό, αν τελικά το αποφασίσεις ενημέρωσε σχετικά και τον ιδιοκτήτη του θηλυκού πρώτα. Γιατί έχει κι αυτός δικαίωμα να κατατοπιστεί και να αποφασίσει βάσει όσων έμαθε.
Σε καμία περίπτωση δεν είναι δικό του θέμα. Είναι ευθύνη και των δυο σας.
Συμβουλή μου: ΜΗΝ το κάνεις. ΔΕΝ χρειάζεται. Εσύ τουλάχιστον ξέρεις τώρα τι γίνεται.
Υπάρχουν άπειροι άλλοι που δεν ξέρουν και το κάνουν.