Καλώς σας βρήκα

pugthess

Member
6 Φεβρουαρίου 2012
23
0
ειμαι απο Θεσσαλονικη ,εχω ενα pug λατρευω τη ρατσα και μου αρεσει να ενημερωνομαι

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
Καλημέρα, καλώς ήρθες κ να χαίρεσαι το παγκακι σου! Καλη φάση ε; Όπου κ να πας ,έχεις κάπου να κάτσεις! Το παίρνεις μαζι σου κ στην εκκλησία; :p

Βάλε φωτογραφίες να το δούμε! Δώσε καμία πληροφορία!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Καλώς ήρθες!!!! Φάτσα ο Όθωνας!!! Να σου ζήσει! :)

Πες μας περισσότερα για αυτόν και την συμβίωση σας! :)

pugthess

Member
6 Φεβρουαρίου 2012
23
0
το υοθετησα,ο φιλος μου τον ειδε στο εξωτερικο σε εκτροφειο αλλα ειχε προβλημα με τον ιδιοκτητη του σπιτιου του,ετσι τον εδωσε σε εμενα με υοθεσια
το τρελλο ειναι πως οταν πηρα το βιβλιαριο του ειδα πως εχουμε γενεθλια την ιδια μερα!καρμικο μαλλον
εκτοτε ηρθα σε επαφη με τον εκτροφεα ,γνωρισα τους γονεις απο φωτο,εντυπωση μου εκανε πως ακομη ρωτουν πως ειναι .
δηλωμενος στο petvetdata ,με pedigree γιος αθλητων ειναι πολυ ζωηρος και φαγανος οπως ολη η ρατσα

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Μη σου κάνει καμία εντύπωση.... Ο σωστός εκτροφέας πάντα ενδιαφέρεται για τα σκυλιά του, που είναι και αν περνάνε καλά!

Πάντως είναι πολύ φάτσα το μικρούλι!!!! Είδα και τη Salve (κουτάβι pug ενός μέλους) και έχω πάθει πλάκα με τα μικρά αυτά! Είναι για τρελό ζούληγμα αυτά τα πλάσματα!!!

Εντιτ: Μόνο μία????? Θέλουμε και άλλες!!!! :)

pugthess

Member
6 Φεβρουαρίου 2012
23
0
Μη σου κάνει καμία εντύπωση.... Ο σωστός εκτροφέας πάντα ενδιαφέρεται για τα σκυλιά του, που είναι και αν περνάνε καλά!

Πάντως είναι πολύ φάτσα το μικρούλι!!!! Είδα και τη Salve (κουτάβι pug ενός μέλους) και έχω πάθει πλάκα με τα μικρά αυτά! Είναι για τρελό ζούληγμα αυτά τα πλάσματα!!!

Εντιτ: Μόνο μία????? Θέλουμε και άλλες!!!! :)

εκεινη που ειναι μονς ειναι απο downtown το προηγουμενο που τον εβαλε η φιλη χριστινα πολιτη

frog

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
129
0
Αθηνα
ρε τον οθωνα!! ετοιμος για νυχτα κ σεριανι ειναι με τη μπουφαναρα!!:D:D:D
καλως ηρθες κ να χαιρεσαι το θηριο σου!!:p:p