Καλώς σας βρήκα

rethimiotis

New Member
15 Νοεμβρίου 2011
2
0
Ρέθυμνο
Γεια σας και χαρά σας.
Συγχαρητήρια για αυτό που κάνετε, και στους συντελεστές αλλά και στα μέλη.

Με λένε Παναγιώτη και μένω στο Ρέθυμνο.
Εδώ και λίγο καιρό κατάφερα και μετακόμισα από την μεγαλούπολη.
Έτσι λοιπόν έχω αρχίσει και έχω μερικά ζωάκια(κοτούλες-κουνελακια-κατσικακι)
και αυτό που ήθελα πάντα, έναν σκύλο!!!!.
Το σκυλάκι είναι 3,5 μηνών και είναι γερμανικό λυκακι.
Δεν είχα ποτέ σκύλο και θα ήθελα να κάνω το καλύτερο για αυτόν, για μια καλή συμβίωση με την πενταμελές οικογένεια. (Εγω-3 παιδιά μικρά-γυναικα) η πεθερά ευτυχώς δεν είναι μαζί :D.

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Kαλησπέρα και καλώς ήρθες! Πες μας λίγα περισσότερα πράγματα για το σκυλάκο σου. Εύχομαι καλό διάβασμα σε θέματα του φόρουμ και θα μάθεις πολλά πράγματα!! Βάλε και φώτο.

rethimiotis

New Member
15 Νοεμβρίου 2011
2
0
Ρέθυμνο
Τον σκύλο τον λένε {Δία}.
Είναι αυτός στην photo στο avatar,δεν ξέρω αν την βλέπετε, σε έμενα φαίνεται πάντως.
Έχουμε κάνει τα 2 πρώτα εμβόλια.
Προσπαθώ να μάθει την τουαλέτα, πιστεύω πως καλά πάμε, κάνει και τα λαθακια του άλλα κάνω υπομονή.
Έχω πολλές απορίες και δεν ξέρω από που να πρώτο ξεκινήσω.
Κάνω προσπάθειες να τον μάθω να περπατάει μαζί μου.Έχω βρει ένα βίντεο στο διαδίκτυο περί Βασικής υπακοής με πνίχτη αλλά δεν μου πάει καρδιά να το κάνω.
Κάθε συμβουλή σας, είναι δεκτή και χρήσιμη.

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
καλος τον! και να ηθελες πνιχτη ειναι μικρος ακομα! καλυτερα προσπαθησε με θετικη εκπαιδευση, βαλε καμμια μεγαλυτερη φωτο..κοντευουμε να βγαλουμε τα ματια μας :D

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Ειναι πολυ μωρο για να χρησιμοποιησεις πνιχτη και επιπλεον θα πρεπει καποιος κατα προτιμηση εκπαιδευτη να σου δειξει πως να τον χρησιμοποιεις.
Μιας και ακομα δεν εχει ολοκληρωσει τα εμβολια του μπορεις να του μαθεις καποια πραγματα μεσα στο σπιτι για να ειστε ψιλοετοιμοι για οταν ξεκινησετε τις βολτες.
Αρχικα πρεπει να συνηθησει το κολλαρο, μετα τον οδηγο και μετα εσενα που θα τον κρατας απο τον οδηγο.
Βαλτου λοιπον το κολαρο και περιμενε μερικες μερες να το συνηθισει. Μετα βαλτου το λουρι και αστο να κρεμεται και κανε πως δεν υπαρχει. Οταν το συνηθισει πιανεις απαλα το λουρι και αρχιζεται τις βολτες στο σπιτι. Εξοπλισου με λιχουδιες και υπομονη και ολα καλα θα πανε.
Στο διαδικτυο μπορεις να ψαξεις να βρεις βιντεακια σχετικα με εκπαιδευση κουταβιων.