Καλώς σας βρήκα!

John Pit

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2011
235
18
Καλησπερα σε ολους.Ονομαζομαι Γιαννης και ειμαι απο Λαρισα "μπαμπας" μιας κουκλας Χασκι 12 ετων .Ειχα την τυχη να ειμαι κατοχος υπεροχων ζωων συνηθως μεγαλοσωμων και ο τελευταιος μου ερωτας ηταν ενα Μεγαλος Δανος εν ονοματι Ανουβις γιος του Παγκοσμιου Πρωταθλητη Akari Claudia Bohemica.Μαζι του περασα υπεροχες στιγμες ειτε σε μια βολτα,στο παιχνιδι,την ωρα της εκπαιδευσης η ακομα και στις διαφορες εκθεσεις μορφολογιας στις οποιες πηραμε μερος.Απεσπασε πολλα Εξαιρετος και σαν να το ενιωθε περπατουσε με αλλον αερα!Δυστηχως εκανα ενα τεραστιο λαθος και τον εμπιστευτηκα σε εναν "φιλο" με ξενοδοχειο ζωων καθοτι λογω μεγεθους κανεις φιλος,συγγενεις,γνωστος δεν επαιρνε την ευθυνη να τον κρατησει για τις 10 μερες που επρεπε να λειψω.Το αποτελεσμα ητανε ο Ανουβις να παθει καταθλιψη και να τον βρω μετα απο 10 μερες στεγνο αφιδατωμενο και χωρις ζωντανια και κεφι και μετα απο 4 μηνες και τρομερο τρεξιμο σε κτηνιατρους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ(συμπεριλαμβανω και το πανεπιστημιο Θεσ/κης σε αυτους)ο φιλαρακος μου να κοιμηθει για παντα.Κατηγορω τον εαυτο μου που τον εμπιστευτηκα σε αδαεις ξενοδοχους και σε ανικανους γιατρους.Η δε ταλαιπωρια που περασε για να βρουνε οι φωστηρες "τι εχει" δεν περιγραφεται.Το αποκορυφωμα ηταν να παρουμε με βιοψια δειγμα απο το συκωτι για να σταλει στην Αγγλια για εξετασεις.Και ο φιλάρακος μου περιμενε υπομονετικος....Το μονο που ηθελε ηταν να γυρισει σπιτι του και τιποτε αλλο.Εγω πιστευα οτι εκανα το σωστο πηγαινοντας τον στις καλυτερες(?)κλινικες και στους δοκτωρες.Το μονο τελικα που ηθελε ηταν να ερθει σπιτι του.Οταν τελικα δεν βγηκε κανενα πορισμα ο Ανουβακος ηταν πλεον τοσο καταπονημενος που δεν υπηρχε γυρισμος.Μολις ηρθε σπιτι του και αφου εδειξε να παιρνει για λιγο "τα πανω " του κανοντας με απιστευτα χαρουμενο τελικα κοιμηθηκε.Συγνωμμη που σας εριξα αλλα ηθελα να μιλησω για τον φιλαρακο μου καπου που να με καταλαβουνε.Μακαρι να πηγε καπου καλυτερα ο κουκλος μου....

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
μην στεναχωριεσαι φιλε εκανες οτι μπορουσες που να ξερες να εισαι καλα να τον θυμασαι και να προσεχεις τα καινουργια φιλαρακια σου

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλώς ήρθες Γιάννη.
Να χαίρεσαι την Χασκοκούκλα σου για πολλά χρόνια ακόμα (περιμένουμε σύντομα φωτογραφίες της:)).
Λυπάμαι πολύ για την περιπέτεια και την άσχημη κατάληξη του Άνουβι. Δεν κάνεις καλά να νιώθεις ένοχος για αυτό που έγινε. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κουμαντάρουμε τα πάντα σε αυτή τη ζωή. Έκανες ότι μπορούσες για να τον σώσεις και είμαι σίγουρος ότι ο Άνουβις το ήξερε αυτό. Καλύτερα να τον θυμάσαι να περπατάει καμαρωτός μετά τις εκθέσεις.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Καλός όρισες Γιάννη , συνέχισε να είσαι αυτός ο ιδιοκτήτης που περιέγραψες ……….

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθες να χαίρεσαι την κούκλα σου!!!!
Είναι πραγματικά λυπηρή η ιστορία που αφηγήθηκες....και σίγουρα εδώ σε καταλαβαίνουν όλοι.
Εύχομαι τα καλύτερα...:)

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.571
5.993
Πειραιάς
καλως ορισες Γιαννη,

συλληπητηρια για το φιλο που εχασες.
να τον θυμασαι και να΄χεις πολλες χαρες με την κουκλα σου.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Καλώς ήρθες Γιάννη!
Θλιβερή η ιστορία του Ανουβάκου όντως και καλά έκανες που γράφτηκες να την μοιραστείς μαζί μας.
Φαντάζομαι μαλακώνει κάπως αυτόν τον κόμπο που νιώθεις, αν την μοιράζεσαι με ανθρώπους που πράγματι καταλαβαίνουν τον χαμό που βιώνεις..
Φαίνεσαι εξαιρετικός ιδιοκτήτης και ήταν κ είναι τυχερά τα σκυλιά που έχεις στη στέγη σου!
Έκανες το καλλύτερο για τον Ανουβάκο σου .. τα υπόλοιπα ήταν έργο της ειμαρμένης!

John Pit

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2011
235
18
Παρελειψα να πω οτι την κουκλιτσα μου την λενε Πατι και ειναι το πιο πονηρο σκυλι που εχω γνωρισει ποτε.Για αυτο την λατρευω και ας μου κανει την ζωη δυσκολη!Συντομα θα προστεθει στην οικογενεια και ενα νεο μελος.Προς το παρον δεν ξερω τι ρατσας θα ειναι αλλα σιγουρα ξερω οτι θα γινει ενα πολυ ευτηχισμενο πλασμα!Σας ευχαριστω ειλικρινα ολους για το καλωςορισμα και ομολογω πως μενω εκπληκτος με την εξαιρετικη ποιοτητα των θεματων του φορουμ το οποιο ομως εχει κρατησει και τον ανθρωπινο χαρακτηρα του και δεν ειναι σκληροπυρινικο οσον αφορα τους φιλους μας!

Last edited:

John Pit

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2011
235
18
Μαλλον Γερμανικο Ποιμενικο.Η γυναικα μου θελει μποξερ αλλα δεν νομιζω οτι μας ταιριαζει ενα τοσο πολυ ενεργητικο σκυλι.Τα περασα με το Χασκι δεν μπορω παλι!Χαχα!