Καλησπερα σε ολους.Ονομαζομαι Γιαννης και ειμαι απο Λαρισα "μπαμπας" μιας κουκλας Χασκι 12 ετων .Ειχα την τυχη να ειμαι κατοχος υπεροχων ζωων συνηθως μεγαλοσωμων και ο τελευταιος μου ερωτας ηταν ενα Μεγαλος Δανος εν ονοματι Ανουβις γιος του Παγκοσμιου Πρωταθλητη Akari Claudia Bohemica.Μαζι του περασα υπεροχες στιγμες ειτε σε μια βολτα,στο παιχνιδι,την ωρα της εκπαιδευσης η ακομα και στις διαφορες εκθεσεις μορφολογιας στις οποιες πηραμε μερος.Απεσπασε πολλα Εξαιρετος και σαν να το ενιωθε περπατουσε με αλλον αερα!Δυστηχως εκανα ενα τεραστιο λαθος και τον εμπιστευτηκα σε εναν "φιλο" με ξενοδοχειο ζωων καθοτι λογω μεγεθους κανεις φιλος,συγγενεις,γνωστος δεν επαιρνε την ευθυνη να τον κρατησει για τις 10 μερες που επρεπε να λειψω.Το αποτελεσμα ητανε ο Ανουβις να παθει καταθλιψη και να τον βρω μετα απο 10 μερες στεγνο αφιδατωμενο και χωρις ζωντανια και κεφι και μετα απο 4 μηνες και τρομερο τρεξιμο σε κτηνιατρους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ(συμπεριλαμβανω και το πανεπιστημιο Θεσ/κης σε αυτους)ο φιλαρακος μου να κοιμηθει για παντα.Κατηγορω τον εαυτο μου που τον εμπιστευτηκα σε αδαεις ξενοδοχους και σε ανικανους γιατρους.Η δε ταλαιπωρια που περασε για να βρουνε οι φωστηρες "τι εχει" δεν περιγραφεται.Το αποκορυφωμα ηταν να παρουμε με βιοψια δειγμα απο το συκωτι για να σταλει στην Αγγλια για εξετασεις.Και ο φιλάρακος μου περιμενε υπομονετικος....Το μονο που ηθελε ηταν να γυρισει σπιτι του και τιποτε αλλο.Εγω πιστευα οτι εκανα το σωστο πηγαινοντας τον στις καλυτερες(?)κλινικες και στους δοκτωρες.Το μονο τελικα που ηθελε ηταν να ερθει σπιτι του.Οταν τελικα δεν βγηκε κανενα πορισμα ο Ανουβακος ηταν πλεον τοσο καταπονημενος που δεν υπηρχε γυρισμος.Μολις ηρθε σπιτι του και αφου εδειξε να παιρνει για λιγο "τα πανω " του κανοντας με απιστευτα χαρουμενο τελικα κοιμηθηκε.Συγνωμμη που σας εριξα αλλα ηθελα να μιλησω για τον φιλαρακο μου καπου που να με καταλαβουνε.Μακαρι να πηγε καπου καλυτερα ο κουκλος μου....