Καλώς σας βρήκα!!!!!!

minipin

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2011
65
1
Πάτρα
Καλημέρα! Είμαι νέο μέλος και το ονομά μου είναι Oliver... Είμαι mini pinscher μαύρου χρώματος και ηλικίας 52 ημερών. Είμαι όμορφος, τσαχπίνος και παιχνιδιάρης. Έχω μάθει ήδη να πηγαίνω στην πάνα μου και όλοι γυρω μου με λατρευουν.
Βέβαια είμαι λίγο αγκαλίτσας αν σκεφτεί κανείς οτι ολο θέλω να με έχουν στην αγκαλιά του!:p
Δεν γαυβγίζω παρα μόνο όταν παίζω.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν παιδια και ελπίζω να μάθω πολλά από σας...:D

Attachments

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθες. Όμορφο κουτάβι. Έχουμε το ίδιο κρεββάτι ...στο πιο μεγάλο αλλά μας λείπουν τα υπόλοιπα διακοσμητικά εκτός από τα φιογκάκια γιατί τα καταστρέψαμε στο εικονικό κυνήγι:D

minipin

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2011
65
1
Πάτρα
Και μένα Σταματία μου δεν βλέπω να κρατάνε για πολύ γιατί ο μικρός όλο τα τραβάει! πόσο να αντέξουν οι καημένοι οι φιόγκοι?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Καλώς μας βρήκες στο φόρουμ και να χαίρεσαι τον μικρούλη σου :)

Πες μας από που τον πήρες, να ζωηρέψει η συζήτηση :p

minipin

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2011
65
1
Πάτρα
Τον βρήκα σε ένα κτηνιατρειο.
Είχαν πετάξει αυτόν και τα αδερφάκια του στα σκουπίδια και δεδομένου οτι έψαχνα pinscheraki με πήραν τηλέφωνο και μου τον έδωσαν.
Ξέρω ότι έχει πολλά ρίσκα αυτό.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Τον βρήκα σε ένα κτηνιατρειο.
Είχαν πετάξει αυτόν και τα αδερφάκια του στα σκουπίδια και δεδομένου οτι έψαχνα pinscheraki με πήραν τηλέφωνο και μου τον έδωσαν.
Ξέρω ότι έχει πολλά ρίσκα αυτό.
Ναι έχει ρίσκα, αλλά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.
Η ζωή μαζί του και αυτά που θα σου προσφέρει θα εκμηδενίσουν όλους τους κόπους σου.
Μπράβο σου που τον πήρες !

minipin

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2011
65
1
Πάτρα
Το ξέρω ότι θα έχει κόπο αλλά είμαι έτοιμη να προσπαθήσω. δενήθελα με τίποτα να πάρω από pet shop και εκτροφεια στην Ελλάδα έχει μόνο δυο και δεν είχαν κουτάβια, οπότε ο μικρός έγινε δικός μου.

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Κουκλος ο Οliver! Να σου ζησει και να ειστε και οι δυο ευτυχισμενοι! τα λατρευω τα πινσερακια!!! εχεις κανει μια πολυ καλη πραξη με αυτη την υιοθεσια! τα σεβη μου!!;)
συμβουλη: μπορει να τρελενεται για αγκαλια, αλλα για να γινει ισορροπημενος σκυλος οπως του πρεπει, ειναι αναγκαιο να παταει στο εδαφος και να αντιμετωπιζεταιι οπως οι υπολοιποι σκυλοι, παρα το μεγεθος του!
2 φιλια απο μενα στη μυτουλα:D:D

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθες και να χαιρεσαι τον μικρουλι σου...θα βρεις πολλα θεματα και για την εκπαιδευση του και για οτι αλλο θελησεις!!

Baki

Member
27 Μαϊου 2011
14
0
Γέρακας
Καλως ήρθες minipin
Να χαίρεσε το νέο μέλος της οικογένειας σου!!
Είναι πολύ γλύκούλι!!!
Μπράβο για την πράξη σου
Να σου ζήσει!!:D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
.. εκτροφεια στην Ελλάδα έχει μόνο δυο ....
Καλως ηρθες κι απο μενα, εστω και καθυστερημενα. Δεν το ειχα δει το θεμα.

Εχω κι εγω μια αξιολατρευτη μινι πινσερινα 4,5 χρονων.

Μπορεις σε παρακαλω να ονομασεις αυτα τα δυο εκτροφεια?
Κι εγω εχω ακουσει κατα καιρους για ενα μονο ή δυο εκτροφεια αλλά ποτέ δεν εμαθα το ονομα τους και πού βρισκονται.