Καλώς σας βρήκα!!!

apoth13

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
199
1
Athens
Καλημερα σε ολους

Ειμαι χαρουμενος που υπαρχει αυτο το forum,και μπορω να μοιραστω την ''τρελα μου'' για τα σκυλια μαζι με αλλους ομο'ι'δεατες.Στο σπιτι μας εχουμε ενα ''white highland terrier'' και παρα πολυ συντομα θα αποκτησουμε και ενα ''rotty''ωστε να συμπληρωσουμε το ''καρε'' :):):)

Alex & Dimitra

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
akiouss καλώς μας βρήκες λοιπόν :)
Να χαίρεσαι το γουέστι σου και εύχομαι να ξέρεις από που πρέπει να πάρεις το rottie σου :rolleyes:

apoth13

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
199
1
Athens
Hello Mareco

Εκανα μια ερευνα σε καποια εκτροφεια,και εχω καταληξει....Σημερα η αυριο η ''μαμα σκυλα'' γενναει οποτε υπαρχει λιγος ακομα χρονος (you got me!!!)

Επειδη τα rotty ειναι μια ιδιαιτερη αλλα και ενδιαφερουσα φυλη,το μονο σιγουρο ειναι οτι οι γονεις του σκυλιου μου θα πρεπει να ειναι αναγνωρισμενοι τουλαΧιστον σε οτι εχει να κανει με τον χαρακτηρα τους (ασκησης IPO)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Ok
Αφού στην διαδρομή σου δεν σταμάτησες σε pet shop και αγγελίες ιδιωτών, μάλλον είσαι σε καλό δρόμο :)

apoth13

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
199
1
Athens
Hello Eleni ,σε ευχαριστω !

Σκυλακια ειναι και απο τα pet shop's αλλα ολοι πρεπει να ειμαστε προσεχτικοι οταν θελουμε να εχουμε στο σπιτι μας ''ιδιαιτερες'' φυλες.Ελπιζω να βρω το ισσοροπημενο σκυλη που ψαχνω και στο τελος να ''απολαυσω'' το rotty μου!!!

apoth13

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
199
1
Athens
Kαλημερα!!!!!

32 μερες μενουν για να ερθει το ακυλακι σπιτι.....ο εκτροφεας και πολυ καλα κανει,δεν μας το δεινει εαν δεν κλεισει 55 μερες με την μαμα του.Ελα μου ντε που εμεις ομως καθε μερα αυτο συζηταμε !!!!! 31 και σημερα λοιπον lol

Η ερωτηση μου ειναι η εξης.......το κουταβακι μας να μενει στο ιδιο δωματιο με το υπαρχων σκυλακι?ιδικα τις πρωτες μερες?μηπως αυτο του δημιουργησει περισσοτερο ''αγχος''?

Εαν καποιος γνωριζει τον παρακαλω να μου δωσει την συμβουλη του!!!

ευχαριστω

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Kαλημέρα και καλώς ήρθες.
Εγώ χρησιμοποίησα crate και τα πρώτα βράδυα κοιμήθηκε σε άλλο δωμάτιο από το υπάρχον σκυλάκι, για να μην τον ξεσηκώνει. Μια βδομάδα μετά άρχισαν να κοιμούνται μαζί χωρίς πρόβλημα, ο μικρός πάντα σε crate. Προσοχή όμως δεν κάνουμε το σκυλί μας να ζηλέψει σε καμία περίπτωση το νεοφερμένο, οπότε δεν αλλάζουμε τις συνήθειες του.