καλος σας βρηκα παιδια! πρην λιγο καιρο απεκτησα τον Δια μου ενα καταπληκτικο χαζοκουταβο dogo argentino που πλεων ειναι 3 μηνων και 3 εβδομαδων! ειναι μεσα στην τρελη χαρα με κοιταει στα ματια και ηδη του εχω μαθει το κατσε ξαπλωσε σε μικρες βολτες στην αυλη του σπιτιου (λογο μη ολοκληρομενου εμβολιασμου δεν τον περνω παραεξω) εχει μαθει με το λουρι του να ειναι διπλα μου και οταν του περνω φαγιτο καθετε και περιμενω να αφησω το πιατο του και μολης φευγω παει να φαει! αλλα εχω ενα "προβλημα" ειναι αρκετα αδηνατος!!! και ενω τρωει οτι μα οτι δει να κινητε (ακομα και μερμιγκια και μηγες την ωρα που πετανε!! ) τρωει πολυ λιγη απο την τροφη του... ενω πευτει με τα μουτρα στην αρχη μετα απο λιγο σταματαει... του εχω δωσει δοκιμαστικα αλλη τρωφη μηπως δεν του αρεσει αυτη.... τα ιδια... μονο οταν μεσα στην τρωφη βαλω και κατι αλλο για παραπλανιση τοτε γλυφει ακομα και το πιατο! τι να κανω να του ανοιξω λιγο την ορεξη? φαινοντε τα κοκαλακια μου! αν και απο κιλα ειναι οκ σημφονα με την γιατρο. (10,4 kg )