Καλώς σας βρήκα κι εγώ

medussa

Member
3 Μαϊου 2007
6
0
Athens
Εγώ έμαθα το site απο μια πολύ καλή φίλη και είπα να σας επισκεφθώ κι εγώ. Με λένε Σέβη και έχω ένα πιτμπουλ τον Έκτορα που είναι περίπου 17 μηνών. Πάντα αγαπούσα τα σκυλιά αλλά είναι η πρώτη φορά που έχω σκύλο δικό μου και ειλικρινά απορώ πως άντεξα μέχρι τώρα. Είχα διάφορα ζώα αλλά η εμπειρία μου με τον σκύλο δεν συγκρίνεται με τίποτα!!!!
Ελπίζω να σας γνωρίσω καλύτερα όπως κι εσείς εμένα μέσα απο την ανταλλαγή των απόψεων μας για αυτά τα πλασματάκια που τόσο αγαπάμε όλοι :D

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλως όρισες medussa! :p
Και ‘συ πιτ-μπουλ?
Τι έγινε βρε παιδιά επιδημία έπεσε? :lol:
Πονεμένη μου ακούγεσαι… Ζόρικο σου βγήκε το πιτ-μπουλάκι?

S

SwkDoG

Guest
Γειά σου medussa!!... :D

Όλα τα ζωάκια βέβαια έχουν τη χάρη τους...αλλά ο σκύλος όντως είναι μερικά επίπεδα πιο πάνω σαν σχέση...

medussa

Member
3 Μαϊου 2007
6
0
Athens
Καλως σας βρήκα και πάλι παιδιά :D
Rottie καμία σχέση με το ζόρικο πιτμπουλάκι! Περισσότερο θα τον χαρακτήριζα πρόβατο με μεταμφίεση σκύλου... 8) Είναι απίστευτα ήρεμος και καλούλης :D

medussa

Member
3 Μαϊου 2007
6
0
Athens
Rottie όταν είπα "απορώ πως άντεξα μέχρι τώρα" εννοούσα πως άντεξα χωρίς να έχω σκύλο :wink:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
medussa said:
Rottie καμία σχέση με το ζόρικο πιτμπουλάκι! Περισσότερο θα τον χαρακτήριζα πρόβατο με μεταμφίεση σκύλου... 8) Είναι απίστευτα ήρεμος και καλούλης :D
Ναι βρε! Κούκλος είναι ο άτιμος! :wink:
Rottie όταν είπα "απορώ πως άντεξα μέχρι τώρα" εννοούσα πως άντεξα χωρίς να έχω σκύλο
Ουπςςς! Sorry! :oops: Παρεξήγησις! :wink:

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
welcome medussa.....ωραιος ο σκυλακος σου...να τον χαιρεσαι

Και ‘συ πιτ-μπουλ?
Τι έγινε βρε παιδιά επιδημία έπεσε?
χεχεχε :D

konstantina

Active Member
21 Απριλίου 2007
37
0
medussa said:
Εγώ έμαθα το site απο μια πολύ καλή φίλη και είπα να σας επισκεφθώ κι εγώ. Με λένε Σέβη και έχω ένα πιτμπουλ τον Έκτορα που είναι περίπου 17 μηνών. Πάντα αγαπούσα τα σκυλιά αλλά είναι η πρώτη φορά που έχω σκύλο δικό μου και ειλικρινά απορώ πως άντεξα μέχρι τώρα. Είχα διάφορα ζώα αλλά η εμπειρία μου με τον σκύλο δεν συγκρίνεται με τίποτα!!!!
Ελπίζω να σας γνωρίσω καλύτερα όπως κι εσείς εμένα μέσα απο την ανταλλαγή των απόψεων μας για αυτά τα πλασματάκια που τόσο αγαπάμε όλοι :D
η "καλή φίλη" είμαι εγώ... :!: όχι για να δείτε πόσο ανοιχτόμυαλη είμαι ... :idea:

... μετα το 48αρο...χαχαχα :D

γειά σου ρε φιλενάδα :wink:

rednose

Member
4 Μαϊου 2007
8
0
σεβη μου οτι και να πω ηδη το ξερεις.
για τον εκτορα απλα τελειος για σενα ακομα περισσοτερα και για την κωσταντινα τρελλη θεσσαλονικια που ειναι την τρελλα της την σκορπαει και σε μας :wink:
ο εκτορακος ειναι ολα τα λεφτα ειναι τοσο καλος με ολους και με ολα και αυτο χαρη σε σενα :wink: