Καλώς σας βρήκα κι εγώ!!

Georgia-L

Member
9 Φεβρουαρίου 2012
13
0
Αλόννησο
Καλησπέρα σε όλους!

Είμαστε ο Κώστας και η Γεωργία απο Αλόννησο και στην οικογένειά μας έχουμε και τον Σπίθα, ενα ημίαιμο τσοπανόσκυλο σκυλί 11 μηνών, ο οποίος μας έχει αλλάξει τελείως την ζωή μας..με την καλή έννοια.

Τον έχουμε στην βεράντα αλλά τους μήνες με το κρύο έχει γινει λίγο σπιτόσκυλο:)

Γενικά ειναι καλός και ειδικά μεσα στο σπίτι που τον φοβόμασταν οτι θα ανεβαίνει σε καναπέ κρεβάτι κλπ αποδείχτηκε πολύ καλός.

Εχει ενα μειονέκτημα οτι μας γραφει και δεν μας ακουει καθόλου χωρις λουρί .Καθόλου όμως.Τον φωνάζουμε, θα παει εκει που θελει να παει , να κανει αυτο που θέλει και εμείς γραμμένοι. Θα ρθει οταν θελει αυτός. Είναι κρίμα σε νησι ειδικα το χειμώνα που δεν εχει κοσμο να πας βολτα, να μυρισει, να τρεξει ...να τον πηγαινεις με λουρι.Εχουμε και απειρία και προφανώς κάποιο λάθος κανουμε.

Ανεβάζω κάποιες φωτογραφίες να δείτε το κούκλο μας.

Να είστε όλοι καλά.

Attachments

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Καλώς ορίσατε απο την όμορφη Αλόνησο και να χαίρεστε το κούκλο σας!!!:):):)
Κανονικά ο σκύλος δεν πρέπει να μένει μόνιμα στη βεράντα γιατί είναι ζώο που θέλει να ζει με την αγέλη του! Γι αυτό καλό είναι να μην τον απομονωνετε!
Οσο για τη συμπεριφορά χωρίς λουρί,εαν δεν έχετε πάει σε εκπαιδευτή,θα έλεγα να πάτε...

Georgia-L

Member
9 Φεβρουαρίου 2012
13
0
Αλόννησο
Γεια σου Βιβιάνα,
Ευχαριστούμε πολύ!!
Απο την βιασύνη μου έκανα λάθος, στην αυλή ήθελα να πω και με τεράστιο λαχανόκηπο όπου όλη μέρα κάνει βόλτες συν το οτι κατα την διάρκεια της μέρας μπαίνει στο σπίτι γιατι τον θέλω συνέχεια κοντά μου παρέα, και συν τις βόλτες που πάμε. Τα κάνουμε ολα μαζί.

Το βράδυ κοιμάται έξω στο σπιτάκι του αλλά τον χειμώνα γενικά με το κρύο τον αφήνουμε να κοιμαται το βραδυ μέσα.

Η αλήθεια είναι οτι είχα ρωτήσει για εκπαιδευση σε κοντινη πόλη και μου ειχαν πει 40 μερες εσώκλειστος και 600 ευρω. Μου φάνηκε υπερβολικο και το ποσό και να αποχωριστώ το μαναράκι μου τόσο καιρό και να μην ξέρω τι κάνει κλπ.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Καλησπέρα Γεωργία και Κώστα ( και τα δυο ονόματα αγαπημένα :) ) να χαίρεστε τον ομορφούλη σας και να περνάτε καλά μαζί. Θα καταλάβετε σύντομα ότι εγώ ακούω για κήπους (έστω και λαχανόκηπους) και βγάζω σπυράκια, αλλά οι εξηγήσεις που δώσατε ακόμη κι εμένα με καλύψανε.

Μη δεχτείτε να δώσετε το σκύλο σας για εκπαίδευση χωρίς να είστε παρόντες. Ο λόγος είναι απλός, εμείς εκπαιδευόμαστε και εκπαιδεύουμε χάρη στις γνώσεις που αποκτούμε το σκύλο μας ώστε να ζούμε καλά μαζί.

Έχω φίλο που εκπαίδευσε σκύλο πέντε ετών, οπότε μην απελπίζεστε, μικρούλης είναι.

Πάντως καλά που βάλατε φωτογραφίες με το χιόνι να ξέρω που αλλού δε θα πάω χειμώνα :D

Georgia-L

Member
9 Φεβρουαρίου 2012
13
0
Αλόννησο
Καλησπέρα Grifos,
Εννοείται και θέλω να είμαι παρόν και να μαθαίνω πως να συμπεριφέρομαι στον Σπιθάκο μου..ποιο το νόημα να τον πάρεις "έτοιμο" και να κάνεις πάλι τα λάθη και να κάνεις ενα σκυλί προβληματικό..?

Προσπαθούμε οσο μπορούμε μεσω απο εδω που έχει πολύ ενδιαφέρον συζητήσεις με παρόμοιες καταστάσεις, με βιβλία κλπ να τον εκπαιδεύσουμε μόνοι μας. Θέλω να πιστεύω οτι είναι η εφηβεία και κάποια στιγμή θα μπορεί να μας δεχτεί σαν αφεντικά και να μας ακούει περισσοτερο ...αν δεν αρχίσει μετά τρεχει πίσω απο τις σκυλίτσες.. οπότε φτου κι απ την αρχή!!¨:))))

Χιονίζει σπάνια (μια στα 4-5 χρονια και αν)λόγω θαλασσας και χαμηλού υψόμετρου, .. Νησι και χειμώνας δεν λέει γενικά.

Πάντως για πρώτη φορά που έίδε ο σπιθάκος χιόνι ήταν σκέτη τρέλα..ρίξαμε πολυ γέλιο..να τρεχει , να γλιστράει, το χάρηκε δεόντως!!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλως ηρθατε. Απο τον Βολο εχουμε , απο την Σκιαθο εχουμε, απο την Αλοννησο ηρθατε, μας μενει ενας απο Σκοπελο για να συμπληρωθει το καρε!

Sent from my Galaxy S II using Tapatalk

lamb-angelo

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2012
106
99
40
κορυδαλλος
Καλως ηλθατε και οι τρεις σας.......μπορειτε να βρειτε και εκπαιδευτη κατ οικον και θα ειστε παροντες στην εκπαιδευση...στην ουσια μετα απο 3-4 μαθηματα εσεις θα εκπαιδευεται το σκυλο και εκεινος θα σας καθοδηγει....και εγω αυτο εκανα οταν ειμουν ασχετος.....χωρις βια και επιβραβευση.....μονο με πνιχτι και λουρακι....

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλά στην Αλόννησο δε νομίζω πως είναι τόσο απλό να βρεις εκπαιδευτή....πόσο μάλλον καλό εκπαιδευτή :???:

Και δεν το λέω για την Αλόννησο συγκεκριμένα φυσικά.

Georgia-L

Member
9 Φεβρουαρίου 2012
13
0
Αλόννησο
Καλησπέρα!!
Καλώς σας βρήκαμε όλους παιδιά.Σας ευχαριστώ για το καλοσόρισμα!!
Να χαιρεστε τα σκυλάκια σας και να περνάτε όσο πιο όμορφα μπορείτε μαζί τους!
Εχετε δίκιο, στην Αλόννησο δεν υπάρχει εκπαιδευτής οπότε για να γίνει κατι τέτοιο πρέπει να πάω σε κοντινή πόλη να μείνω.Οπως καταλαβαίνετε δεν είναι εύκολο.
Θα προσπαθήσω να εφαρμόσω ότι συμβουλές διαβάσω εδω στο φορουμ με παρομοιες καταστασεις απο έμπειρους..
Και για ανήδεοι δεν είναι τόσο χάλια τα πραγματα. 1-2 προβληματακια...διαβασα στο φορουμ για χειρότερες καταστάσεις και λεω οχι εμείς δεν τα έχουμε αυτά..ειδικά μέσα στο σπίτι ειναι μια ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ με όλη την σημασία.
Οπως και να έχει θα κάνουμε οτι μπορούμε και αν συνεχιστεί θα δούμε.
Αυτά τα μάτια του όλοι μου λένε οτι είναι όμορφα (καλά εγώ σαν σκυλομάμάνα ουτως η αλλος τα βλέπω όμορφα)...και εκφραστικά γιαυτό μας έχει κάνει χαλί!!χιχιχιχι