εχω τον δουκα εδω και 5 μερουλες ..η αληθεια ειναι οτι δεν εχω εμπειρια απο λυκοσκυλα και εχω ψιλοαγχωθει γιατι ειναι τρομερα δαγκωνιαρης και υπερκινητικος.ειναι σχεδον τριων μηνων και θα συμβιωσει με ενα αρσενικο 14χρονο κοκερ και μια 14χρονη γατα. τι να πρωτοπω για αυτες τις 5 μερες.... τα ειδα ολα.. η αληθεια ειναι οτι τις τελευταιες μερες εχει ελατωθει το δαγκωμα στα μπατζακια αρκετα.αλλα δεν ειναι χαδιαρικο βρε παιδι μου .δε θελει πολλα πολλα. οταν κοιμαται τον κανω οτι θελω ,,βρισκω ευκαιρια να τον χαιδεψω και τα δεχεται. στην ηλικιωμενη μητερα μου ειναι αλλο σκυλι.δε τη κυνηγαει μεσα στο σπιτι δαγκωνοντας τις παντοφλες και τα μπατζακια οπως σε μενα και τη κορη μου .καθε πρωι περιμενει σουζα μαζι με το κοκερ μου μπροστα στη καρεκλα της τη γιαγια να φτιαξει το καφε της και να του δωσει τις σκυλολιχουδιες του..για τη τουαλετα δεν αγχωνομαι μιας και ξερω οτι θα στρωσει αν και ηδη τα κακα του τα κανει στο μπαλκονι .τα τσισα του δε προλαβαινει παντα να βγει εξω αλλα οπως ειπα δε με αγχωνει αυτο .θα στρωσει.. πηρα σημερα το πρωι τον εκπαιδευτη για μαθηματα βασικης υπακοης .ελπιζω να το μεγαλωσω σωστα οπως αξιζει σαυτη την υπεροχη φυλη.