Καλώς σας βρήκα! Γερμανικός ποιμενικός

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
εχω τον δουκα εδω και 5 μερουλες ..η αληθεια ειναι οτι δεν εχω εμπειρια απο λυκοσκυλα και εχω ψιλοαγχωθει γιατι ειναι τρομερα δαγκωνιαρης και υπερκινητικος.ειναι σχεδον τριων μηνων και θα συμβιωσει με ενα αρσενικο 14χρονο κοκερ και μια 14χρονη γατα. τι να πρωτοπω για αυτες τις 5 μερες.... τα ειδα ολα.. η αληθεια ειναι οτι τις τελευταιες μερες εχει ελατωθει το δαγκωμα στα μπατζακια αρκετα.αλλα δεν ειναι χαδιαρικο βρε παιδι μου .δε θελει πολλα πολλα. οταν κοιμαται τον κανω οτι θελω ,,βρισκω ευκαιρια να τον χαιδεψω και τα δεχεται. στην ηλικιωμενη μητερα μου ειναι αλλο σκυλι.δε τη κυνηγαει μεσα στο σπιτι δαγκωνοντας τις παντοφλες και τα μπατζακια οπως σε μενα και τη κορη μου .καθε πρωι περιμενει σουζα μαζι με το κοκερ μου μπροστα στη καρεκλα της τη γιαγια να φτιαξει το καφε της και να του δωσει τις σκυλολιχουδιες του..για τη τουαλετα δεν αγχωνομαι μιας και ξερω οτι θα στρωσει αν και ηδη τα κακα του τα κανει στο μπαλκονι .τα τσισα του δε προλαβαινει παντα να βγει εξω αλλα οπως ειπα δε με αγχωνει αυτο .θα στρωσει.. πηρα σημερα το πρωι τον εκπαιδευτη για μαθηματα βασικης υπακοης .ελπιζω να το μεγαλωσω σωστα οπως αξιζει σαυτη την υπεροχη φυλη.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Nα σου ζησει.
Ξεκινα να διαβαζεις τα θεματα του forum. Θα βοηθηθεις πολυ.

Καλως ηρθες.

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
θα βαλω φωτο το απογευμα που θα ειμαι σπιτι!!!σας ευχαριστω για το καλοσωρισμα!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
ευχαριστω !καλε φιλη ειμαι...χιχιχιχιχι επιτελους ηρεμισε αφου εφαγε μια μποτα της κορης μου (ακομα δεν της τοχω πει} θα παιχτει δραμα...

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
εσυ που μεγαλωσες ποιμενικο πες μου πλζζζζ το δικο σου ηταν δαγκωνιαρικο σαν το δικο μου? μου εχει κανει τα χερια ολο σημαδια .πολυ μοβορικο το σκασμενο.και υποτιθεται εχει πετιγκρι με ενα σκασμο γενιες εγγυηση πισω για αψογο χαρακτηρα.

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Τέτοιο δάγκωμα δεν έχεις ξαναζήσει σε λέωωωω!!!!!!!
Αλλα παραμένει το καλύτερο σκυλί που είχα ποτέ!!!
Φιλικός αλλα επιφυλακτικός με τους ξένους!!!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
...πολυ μοβορικο το σκασμενο.και υποτιθεται εχει πετιγκρι με ενα σκασμο γενιες εγγυηση πισω για αψογο χαρακτηρα.
Επειδί το pedigree δεν σημαίνει σκύλος αρνάκι (ειδικά όταν μιλάμε για καθαρόαιμο Γ.ποιμενικό), μου κίνησες την περιέργεια. Μπορείς να αναφέρεις τον εκτροφέα ή τους γονείς του σκύλου?

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
το ονομα του μικρου ειναι dux v. Goppy I .ο πατερας scotty von d, Grafenburg η μαμα Arena v.Goppy Ι και καμμια 30αρια απο πισω ονοματα προγονων που βαριεμαι να γραψω χιχιχιχιχ

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Τέτοιο δάγκωμα δεν έχεις ξαναζήσει σε λέωωωω!!!!!!!
Αλλα παραμένει το καλύτερο σκυλί που είχα ποτέ!!!
Φιλικός αλλα επιφυλακτικός με τους ξένους!!!
,,,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ....

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Εκτροφέας?
παιδια αυτο το κουταβι ειναι απο βουλγαρικο εκτροφειο . εχει μια μικρη ιστορια γιατι το εφεραν σαν δωρο σε δικο μου ανθρωπο ο οποιος δε μπορεσε να το κρατησει γιατι εχει δυο καυκασια και το κουταβι κινδυνευε.το εστειλαν τσιπαρισμενο αποπαρασιτωμενο με διαβατηριο με οτι εμβολιο εχει κανει ,με ενα τσουβαλι eukanuba large puppie και ενα ειδικο φαρμακο για εξωπαρασιτα της bayer .οι οδηγιες ηταν 150 γρ κροκετα τη μερα αλλα μου φανηκε πολυ αδυνατο και σαν κλασικη ελληνιδα μανα το εχω μπουκωσει στο φαι να βαλει λιγο κρεας πανω του.ηταν τρομερα αδυνατο.

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
ευχαριστω και παλι!!! αυριο θα παει για το τριτο εμβολιο και θα μου πει ο κτηνιατρος ποτε θα το βγαλω εξω για να αρχισει βασικη εκπαιδευση . μιλησα παλι με τον εκπαιδευτη σημερα και αν εχει συμπληρωσει αυτη τη βδομαδα τα απαραιτητα αρχιζουμε αμεσως. δε θελω να χασω χρονο .

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Καλώς ορίσατε και να σου ζήσει....:)

"Δούκας" με τα όλα του λοιπόν..., αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα δαγκώνει, ως κούταβος, και ότι άλλο συνεπάγεται της κουταβίσιας συμπεριφοράς...Όλοι περάσαμε από αυτή τη φάση, ό,τι σκυλί κι αν έχουμε, πίστεψέ με...
Εφόσον έχεις αποφασίσει να συμβουλευτείς εκπαιδευτή, θα σου λύσει όλες τις απορίες.
Ωστόσο, κι εδώ μέσα μπορείς να βρεις πολλές χρήσιμες και χρηστικές πληροφορίες για μια καλύτερη συμβίωση με το σκύλο σου.
(χρησιμοποίησε την αναζήτηση)

Όσον αφορά στο φαγητό, ε...., καλό είναι να μην το παραμπουκώνεις....:rolleyes:
Σ'αυτές τις ηλικίες συνηθίζεται να μοιράζεται η ημερήσια ποσότητα σε 3 γεύματα.

(όσο για τις μπότες της κόρης.....??? Καλοκαίρι έρχεται....;))