Αχαχαχα φωτογραφιες αυριο!!!! Δεν κάθεται στο αυγά της!!!! Όλες είναι σαν να της τράβηξε μεθυσμένος!!! Τί να σας πώ για την μιρκή; Μου έχει αλλάξει όλη μου την ζωή!!! Εδωσε χαρά στην ζωή μου! Βλέπεις μετά απο τον θάνατο του μιρού Τέλη, δεν ήθελα να ξαναδώ σκύλο... Όμως πριν 10 μέρες το αγόρι μου, μου έφερε την μικρούλα και ξαναβρήκα την χαρά της ζωής!Καλως ηρθες.
Ερωτας αυτη η ρατσα *agapoylas**agapoylas**agapoylas* Για πες μας περισσοτερα πραγματα για την μικρη. Και φυσικα πολλες φωτογραφιες!!!
Το αγόρι μου ασχολείται πολύ με σκυλιά και ξέρει πάρα πολλά. Οπότε διάλεξε αυτή τη ράτσα γιατί είναι γεμάτη χαρά κάτι που έλειπε απο την ζωή μου! Την πήραμε απο ενα εκτροφείο στην ΓερμανίαΚαλώς ήρθες στο φόρουμ!
Να σου ζήσει η μικρή σου. Είναι πάρα πολύ όμορφη και αγαπημένο "σχέδιο".
Πως και...border collie και από που το πήρες;
Ναι!!! Μόλις πάει 4 μηνών θα την αρχίσω dogdancing ή agility. Οτι αρέσει πιο πολύ στο μωρό μου!!! Ήδη αρχίσαμε την εκπαίδευση και τις βόλτες και κάποια κόπλα.Pedigrένια λοιπόν. Μπράβο σας!
Πως θα την εκτονώνεις; Γνωρίζετε ότι είναι ζόρικα τα πράγματα με την εκτόνωσή της έτσι;
Ευχαριστώ! Ολη μέρα την ζουπάω!3 φορες την μερα συνηθως στα κουταβια μεχρι 1 ετους.
ειναι απιστευτη η δικια σου.
Δεν ξέρω θα ψάξω. Αν και νομίζω πως στο φόρουμ σας είχα διαβάσει για εναν που έκανε ατζιλιτι εδώ στην Θεσσαλονίκη αν δεν κάνω λάθοςΠου θα την πας για agility κλπ;
Ανα μπράβο!!!! Είχα διαβάσει το 1ο και εκεί θέλω να την γράψω!Θεσσαλονίκη είσαι;
Ναι όντως. Υπάρχουν και μέλη του φόρουμ που δραστηριοποιούνται εκεί:
Μαθήματα disc dogging! Σας περιμένουμε!
Χαιρετώ την κοινότητα απο Θεσσαλονίκη.