Καλώς σας βρήκαμε

Panos-Terra

Active Member
14 Οκτωβρίου 2012
33
0
καλησπέρα στο forum!συτη ειναι η Τερρα, το 6 μηνων Jack Russel που εχει κανει την ζωη μου ομορφοτερη εδω και 4 μηνες!
22072012-DSC_3603.jpg

Last edited:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
ομορφότερη ή παρανοϊκότερη???? χααχχαχαχααχαχαχα

καλώς ήρθες! είναι μια ΚΟΥΚΛΑ! καλή δύναμη να έχεις!!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Καλώς μας βρήκατε :)

Να την χαίρεσαι την μικρή σου!

Εχεις προλάβει να διαβάσεις καθόλου το φόρουμ;
Εχεις δει όλα αυτά που λέμε σε όλους τους νέους, για την σωστή απόκτηση σκύλου και τα ζευγαρώματα;

Panos-Terra

Active Member
14 Οκτωβρίου 2012
33
0
ναι η αποκτησει της σκυλιτσας μου εγινε μετα απο προσεκτικο διαβασμα σε φορα ,συζητησεις με ιδιοκτητες κτλ.γυρω στον 1 χρονο προετοιμαζα την αποκτηση της.εκανα εγραφη να τα λεμε που και που μιας και δεν ημουν γραμενος σε κανενα φορουμ για κατοικιδια.Η Τερρα(ς) ειναι ιταλιδουλα (εξου και το ονομα-που σημαινει γη και οπως ξερουμε τα Jrt τρελενονται για σκαψιματα στο χωμα κτλ!) και την εφερα ο ιδιος απο εκτροφειο της Νοτιας Ιταλιας.Μενουμε σε ισογειο διαμερισμα με κηπο στην επαρχια προς το παρον!αυτα

Last edited:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
ναι η αποκτησει της σκυλιτσας μου εγινε μετα απο προσεκτικο διαβασμα σε φορα ,συζητησεις με ιδιοκτητες κτλ.γυρω στον 1 χρονο προςτοπιμαζα την αποκτηση της.εκανα εγραφη να τα λεμε που και που μιας και δεν ημουν γραμενος σε κανενα φορουμ για κατοικιδια.Η Τερρα(ς) ειναι ιταλιδουλα (εξου και το ονομα-που σημαινει γη και οπως ξερουμε τα Jrt τρελενονται για σκαψιματα στο χωμα κτλ!) και την εφερα ο ιδιος απο εκτροφειο της Νοτιας Ιταλιας.Μενουμε σε ισογειο διαμερισμα με κηπο στην επαρχια προς το παρον!αυτα
να τα τα καλύτερα νέα!!!!!! πρόσεξε το σκάψιμο στον κήπο μόνο!!!!! τα πιάνει μια παράκρουση ώρες ώρες!!!!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Kαλώς ήρθες Πάνο, πανέμορφο κορίτσι είναι η Τέρρα, να σου ζήσει!!
Δυστυχώς εκπλήσσομαι όταν νέα μέλη έχουν ψάξει πριν αποκτήσουν τον σκύλο τους, ευτυχώς εκπλήσσομαι θετικά!!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλησπέρα και καλώς όρισες! Καλέ εσύ δεν το έψαξες απλά, το ξεψάχνισες εντελώς! Να τη χαίρεσαι τη μικρή, αεικίνητη σβουρίτσα σου!

Panos-Terra

Active Member
14 Οκτωβρίου 2012
33
0
η οποια θα γινει ''ενηλικη'' προσεχως και αυτο ειναι ενας ακομα λογος για συζητηση σχετικα με τον πρωτο οιστρο,την εκπαιδευση ,την γνωμη σας για την στειρωση κτλ.τις τελευταιες μερες δεν ειναι πολυ ζωηρη και δεν εχει μεγαλη ορεξη για φαγητο και σκεφτομαι οτι μαλλον θα ερθει η πρωτη περιοδος.κρητικοπουλα ημαστε και συντοπιτες

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
έχε τον νου σου! 6 μηνών? μπορεί να έρχεται! πάντως το μαιρόνι μου στον πρώτο οίστρο (8-9 μηνών) δεν είχε πολλά τέτοια είχε πολλές μέρες αίμα όμως!

στειρωθήκαμε και ησυχάσαμε!!!!!

reka

Active Member
27 Σεπτεμβρίου 2012
35
0
Βολος
καλησπέρα στο forum!συτη ειναι η Τερρα, το 6 μηνων Jack Russel που εχει κανει την ζωη μου ομορφοτερη εδω και 4 μηνες!
View attachment 40441
καλησπέρα και καλωσορίσατε με την κουκλίτσα σου!

Εύχομαι να συνεχίσει να σου ομορφαίνει τη ζωή για πολλά, πολλά, πολλά χρόνια :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi