Καλώς σας βρήκαμε κι εμείς!

Ολγα

Member
28 Ιουνίου 2011
12
0
Εχω εναν υπεροχο σκυλο τον Hewie και προσφατα εντελως ξαφνικα μπηκε για τα καλα στη ζωη μας και ο Jackson,το σκυλακι που βρηκα παρατημενο.Για τον Hewie δεν εχω λογια..πραγματικα ειμαι τοσο περηφανη και ευτυχισμενη που ζω μαζι του που δεν μπορω να το περιγραψω!Ειναι πανεξυπνος,καλος και σταθερος χαρακτηρας,αστειος,τρυφερος αλλα και καλος φυλακας οταν χρειαστει!Αν δε μαδουσε κιολας δε θα θυμομουν οτι εχω σκυλο!Χαχα!Ο Jackson ζει μαζι μας 1 εβδομαδα τωρα και ειναι μια καλη ψυχουλα με αρκετες φοβιες προς το παρον.Ολα θα πανε καλα παντως!Απο την 1η μερα στεκοταν μπροστα μου και μου ελεγε ''ευχαριστω'' με τα ματακαι του!Ολα τα ζωακια τα αγαπαω πολυ και ευχομαι σε ολους να σας ζησουνε με υγεια και πολυ πολυ χαρα!!!:D:D:D

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλώς μας ήρθατε.
Να σου ζήσουν τα σκυλούνια σου.
Βάλε μας και καμιά φωτογραφία να τα χαρούμε και εμείς λίγο.:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Καλώς ήρθες λοιπόν κι επισήμως στο φόρουμ :)

Για όσους δεν παρακολούθησαν, αυτός είναι ο Jackson !

Να τους χαίρεσαι και τους δύο :)

Ολγα

Member
28 Ιουνίου 2011
12
0
Ευχαριστω πολυ!!Εβαλα και φωτογραφιες!!Κοιταξτε καλα τον Jackson γιατι σε λιγο καιρο θα ειναι αλλο σκυλι!!χαχαχαχαχα!!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλησπέρα και να χαίρεσαι τα σκυλούνια σου!

Και το "συγχαρητήρια" μου φαίνεται λίγο για την καλή σου πράξη.. Θα τον κρατήσεις τον Jackson απ'ότι κατάλαβα,ε? Με δυό κουκλιά, ποιός στις χάρες σου!!!

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Εχω εναν υπεροχο σκυλο τον Hewie και προσφατα εντελως ξαφνικα μπηκε για τα καλα στη ζωη μας και ο Jackson,το σκυλακι που βρηκα παρατημενο.Για τον Hewie δεν εχω λογια..πραγματικα ειμαι τοσο περηφανη και ευτυχισμενη που ζω μαζι του που δεν μπορω να το περιγραψω!Ειναι πανεξυπνος,καλος και σταθερος χαρακτηρας,αστειος,τρυφερος αλλα και καλος φυλακας οταν χρειαστει!Αν δε μαδουσε κιολας δε θα θυμομουν οτι εχω σκυλο!Χαχα!Ο Jackson ζει μαζι μας 1 εβδομαδα τωρα και ειναι μια καλη ψυχουλα με αρκετες φοβιες προς το παρον.Ολα θα πανε καλα παντως!Απο την 1η μερα στεκοταν μπροστα μου και μου ελεγε ''ευχαριστω'' με τα ματακαι του!Ολα τα ζωακια τα αγαπαω πολυ και ευχομαι σε ολους να σας ζησουνε με υγεια και πολυ πολυ χαρα!!!:D:D:D
Αυτό σημαίνει πως αποφάσισες να κρατήσεις τον Jackson; Υπέροχα νέα!!
Καλώς ήλθατε!!

Υ.Γ. Και τα δύο σκυλιά είναι μακράν καλύτερα από την περιγραφή σου:)

Ολγα

Member
28 Ιουνίου 2011
12
0
Τα καταφερα με τις φωτο!Πολυ δυσκολα θα τον δωσω τον Jackson οσο περναει ο καιρος δενομαστε πιο πολυ..ουφφφ!Βλεπω να μενει μαζι μας..λετε να εχω αργοτερα κανενα προβλημα με τα 2 αρσενικα;Οταν δηλαδη παρει τα πανω του ο μικρος;

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
Kαλως ηρθατε να ζησεται....για πες μας αν θες λεπτομερειες και για τον Hewie

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Καλώς ήρθες και να σου ζήσουν , το ένα είναι πιο όμορφο από το άλλο.
Το πρόβλημα μεταξύ των δύο αρσενικών θα είχε φανεί πιστεύω αλλά θα δεις και εσύ πως εξελίσεται η σχέση τους. Το σέτερ έχει άστρο που βρέθηκες στο δρόμο του, να είσαι πάντα καλά.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Καλώς ήρθατε κοντά μας και την ευκαιρία που έδωσες με πραγματική θέληση στο δεύτερο ζωάκι εύχομαι να την εισπράξεις από τους γύρω σου σε αγάπη, γιατί αυτός θα στη δώσει σίγουρα ολόψυχα. Να 'στε καλά :)

Tsiftis

Active Member
28 Μαϊου 2011
44
0
Πάτρα
Καταρχάς συγχαρητήρια που τον πήρες σπίτι !! Να σου ζήσουν και τα δυο ! Είναι πανέμορφα !!!!!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθες και να σου ζησουν και τα δυο πλεον...μπραβο σου(στα ειπα και στο αλλο θεμα)....να περνατε παντα ομορφα!!