Καλώς σας βρήκαμε, εγώ και το ντόπερμάν μου!

gsovios

New Member
7 Μαϊου 2011
2
0
xania
καλησπερα παιδια εδω και 6 μηνες εχω ενα ντοπερμαν θυληκο εν ονοματι λαρα, το οποιο εχω δεθει πολυ μαζι του!το εχασα το βραδυ τησ αναστασης. μετα απο μια εβδομαδα το βρηκα βεβαια εψαχνα 20 ωρες την μερα με το αυτοκινιτο την μηχανη με τα ποδια ειχα βαλει και αγγελιες. τελικα το βρηκα αδυνατισμενο και πολυ ταλεπορημενο!!!

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
καλησπερα και καλως ορισες!!!! πως την εχασες?? σου εφυγε?? να την προσεχεις γιατι γινονται πολλα......!!!!!

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
καλησπέρα και καλός ήρθες! μάλλον χρειάζεται περισσότερο την προσοχή σου!!καλή διαμονή
το ντόπερμαν από που το πήρες αν επιτρέπεται?
θες να μας πεις την ιστορία πως έγινε και χάθηκε?

Abbie's mom

Well-Known Member
29 Απριλίου 2011
67
0
45
Πάτρα
Καλησπέρα και καλωσήρθες!!!Τα μάτια σου 14 στο κορίτσι σου...Θα θελα κι εγώ να μάθω πως την έχασες!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Καλώς ήρθες! εγω είχα τοσο μεγάλο φοβο το Μ.Σάββατο που δεν πήγα εκκλησία και είχα κλείσει και όλο το σπίτι
να το χαίρεσαι :)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
μαλλον απο πυροτεχνηματα το εχασε ο φιλος.ευτυχως το βρηκε κ ειναι ολα καλα !!!!προσοχη απο δω κ περα!!!!!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Να χαίρεσαι τη σκυλίτσα σου και να σε χαίρεται κι εκείνη, αλλά για να γίνουν αυτά να την προσέχεις όσο και τα μάτια σου :)

gsovios

New Member
7 Μαϊου 2011
2
0
xania
ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ... ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΕΙ. ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΝΩ ΤΩΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΗΡΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ. ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΕΝΟΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΤΣΕΚΑΠ. ΕΥΤΗΧΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!