Καλός εκπαιδευτής ΓΠ στην Αθήνα;

vag95

Member
17 Απριλίου 2011
9
0
Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος καλος εκπαιδευτης γερμανικων ποιμενικων κοντα στο γαλατσι, τα πατησια, φιλαδελφεια ή οπου αλλου για να εχω υποψην

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.805
20.126
Το "καλός" είναι σχετικό, υποκειμενικό και σημαίνει διαφορετικά πράγματα για τον καθένα :rolleyes:
Μέχρι το μεσημέρι θα σου έχουμε συστήσει όλοι μας, αυτόν που θεωρούμε σούπερ για τους δικούς μας λόγους ο καθένας κι εσύ μπορείς μετά να κάνεις την έρευνά σου και να καταλήξεις ;)
Αν χρειαστείς έναν παραπάνω, πες μου να σου στείλω πμ :)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
Τι ηλικία έχει το σκυλί και τι θέλεις να κάνεις μαζί του; Β/Υ, σωματοφυλακή, φύλαξη χώρου, σπορ;
Αν το έχεις πάρει απο εκτροφέα θα σου έλεγα να συμβουλευτείς εκείνον, μιας και θα γνωρίζει καλύτερα τον χαρακτήρα των σκυλιών του...

vag95

Member
17 Απριλίου 2011
9
0
Το σκυλι μου ειναι 4 μηνων και κατι δεν σκεφτομαι για τωρα αλλα για κανενα 2μηνο αλλα θα ηθελα να το ψαξω πριν παρω καποια αποφαση...κυριως θα ηθελα να υπακουει και να με προστατευει

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
άρα κατ΄αρχήν βασική υπακοή.....
αν δεν έχεις εκτροφέα, πάρε τηλ. τους εκτροφείς γ/π στην Αθήνα και ρώτα τους για εκπαιδευτές...
αρκετοί εκπαιδεύουν οι ίδιοι....κάποιοι θα σου προτείνουν άλλους εκπαιδευτές....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97