Καλως σας βρηκαμε!

BrunoPit

Active Member
6 Σεπτεμβρίου 2012
43
0
Ας συστηθουμε και εμεις!αυτος ειναι ο μπρυνο ενα pitbull!Ειναι πολυ ησυχος, ειναι 4 μηνων και εχει ολοκληρωσει την βασικη υπακοη ! Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι σπουδαζω και σκεφτομαι να τον παρω μαζι μου.Εδω θελω τις γνωμες σας περι γαυγισματος πιο πολυ φοβαμαι... Τωρα τον εχς στο πατρικο μ..Επισης εχω αμαξι οποτε οι μεταφορεσ δεν θα ειναι δυσκολες γιατι το εχει συνηθησει!spacer.gifΛοιπον ποια ειναι η γνωμη σας?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Καταρχάς καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Κατά δεύτερον, πάρα πολύ όμορφος.
Κατά τρίτον, τα αφτάκια του δεν τα καλοβλέπω. Κομμένα είναι;
Κατά τέταρτον, 4 μηνών έχει ολοκληρώσει βασική υπακοή;;;;;; Με ταχύρρυθμα την έκανε;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ωχ... τι όμορφος! Απίστευτο βλέμμα!!!

Γιατι φοβάσαι το γαύγισμα? Εννοείς που θα μενει κάποιες ώρες μόνο του λόγω σπουδών σου?

Καλώς ήρθες!!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλως ηρθες. Απιθανο να εχει ολοκληρωσει την βασικη υπακοη σε τοσο μικρη ηλικια. Τους επομενους μηνες θα το καταλαβεις αυτο. Πολυ ωραιος, αλλα ασχημα(και κακώς) κομμενα τα αυτια του κατι που δυστυχως δεν αλλαζει πλεον...Να τον χαιρεσαι και ενημερωσου οσο περισσοτερο γινεται για ολα οσα αφορουν τα Pit.

BrunoPit

Active Member
6 Σεπτεμβρίου 2012
43
0
Αρχικα συγνωμη προεκπαιδευση ηθελα να γραψω! Τα αυτια του ειναι κομμενα...Ευχαριστω για τα καλα σας λογια.. Επισης φοβαμαι μην γαυγιζει χωρις λογο και εχω προβλημα,αν και δεν το εχει κανει εωσ τωρα! Δεν ειμαι ατομο που βγαινει για καφε καθε μερα και καθε σαββατο εξω, οποτε εχω πολυ χρονο για εμας!Απλα θα λειπω λιγο τα πρωινα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Να του μάθεις το crate και να δουλέψεις από τώρα το αγχος αποχωρισμού.
Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ και για τα δύο. Θα βρεις πολλά πράγματα.

Από φιλοζωική τον πήρες;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Ok

Επειδή όμως εδώ που ήρθες, είναι καλό να σου μείνουν και δύο πράγματα, να ξέρεις ότι ποτέ δεν παίρνουμε σκύλο απο pet shop ή από αγγελία.

Αν θέλεις πραγματικό καθαρόαιμο, πληρώνεις μόνο εκτροφέα και ημίαιμο βέβαια σε καταφύγειο.

Επίσης, να ξέρεις ότι απαγορεύεται πλέον η κοπή αφτιών και ουράς. Οποιος το έκανε, εκτός που είναι χασάπης [και μάλλον τυφλός], είναι και παράνομος.

Να τον προσέχεις τον σκυλάκο σου, περισσότερο από τα μάτια σου και να φροντίσεις στην ζωούλα του, να μην τον ακολουθήσει η προκατάληψη που υπάρχει για την ράτσα του.

Στο χέρι σου είναι...:)

BrunoPit

Active Member
6 Σεπτεμβρίου 2012
43
0
Εννοειται οτι τον προσεχω παρα πολυ! Και ξερω για τα πετσηοπ και αυτα!
Επισης ηθελα να ρωτησω περι τροφης..
Του δινω την Pro Plan Original και ειναι ολα μια χαρα απλα μου φαινεται πολυ η δοσολογια!
Τωρα που ειναι 4 μηνων πρεπει 240 γραμμαρια!Δεν ειναι πολυ ?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi