Καλως ηρθαμε!

varemenos2003

Member
2 Σεπτεμβρίου 2012
14
0
Εγω και ο Ρουντη, το ιμιαιμο κουταβι 4 μηνων σας χαιρετουμε!

Sent from my Blade using Tapatalk 2

Last edited:

varemenos2003

Member
2 Σεπτεμβρίου 2012
14
0
Τι να σας πω απο ενα γνωστο που τα χαριζε τον πηραμε, ειναι πολυ παιχνιδιαρης φιλικος και πανεξυπνος! Μολις τον ειδε η κοπελα μου τον λατρεψε και να μαστε!

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Τι να σας πω απο ενα γνωστο που τα χαριζε τον πηραμε, ειναι πολυ παιχνιδιαρης φιλικος και πανεξυπνος! Μολις τον ειδε η κοπελα μου τον λατρεψε και να μαστε!

Στειλε και καμία φωτο να τον θαυμάσουμε!:rolleyes:

varemenos2003

Member
2 Σεπτεμβρίου 2012
14
0
Μια ειναι αυτη στο αβαταρ πριν κανα μηνα. Θα ερθουν κι αλλες συντομα! Αλλαζουμε και δοντακια τωρα!

varemenos2003

Member
2 Σεπτεμβρίου 2012
14
0
Καμια ιδεα για να μην πηγαινει πανω στους περασρικους και μου τραβαει το λουρι? Οταν περπαταμε ολα καλα δε τραβαει αλλα μολλις δει το οτιδηποτε ειτε περαστικος ειτε γατι ειτε σκυλι τρελενετε και ποτε ακουει στην εντολη "εδω" αλλα τις περοσσοτερες φορες οχι. Φανταστειτε πως κανει σε πεζοδρομο σε ωρα αιχμης.. :p

neneia

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
112
30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Έχω την εντυπωση πως αυτό είναι θέμα κοινωνικοποίησης. πρέπει να συνηθίσει να βλέπει κόσμο για να μην τον πιάνει μανία να μυρίζει τους πάντες και τα πάντα.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
....συν το οτι ειναι μικρος ακομα .Σιγα σιγα μεσα απο την εκπαιδευση θα μαθει να μην τραβαει.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ο δικός μου ναι! Άλλα έχουν κυνηγητό, κι άλλα κουτσομπολιό. Η αλήθεια είναι ότι δε θυμάμαι να τον έχω πετύχει να ονειρεύεται μέρα, μόνο νύχτα. Αλλά έχει πολλή πλάκα να τον χαζεύω και τότε.

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Η λέξη ''πολλά'' είναι λίγο.......παααααάρα πολλά όνειρα, συνέχεια!!!

Ο δικός μου στον ύπνο του τρέχει, τρώει, πίνει νερό......αλλά το πιο τέλειο είναι όταν μουγκρίζει και ουρλιάζει :confused:......σαν λύκος κάνει, είναι τέλειο και ξεκαρδιστικό :D!!!

varemenos2003

Member
2 Σεπτεμβρίου 2012
14
0
και γω τον εχω πετυχει να μουγκριζει, να τινάζει τα πόδια του και να κλαψουρίζει ρυθμικά όμως. Αναρωτιέμαι τι να βλέπει..

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
πρέπει να βλέπει και εμένα αν όντως είναι όνειρα κάποιες φορές παράδειγμα κουνάει τα ποδαράκια της,γρυλίζει,μασάει και άλλα διασκεδαστικά.

varemenos2003

Member
2 Σεπτεμβρίου 2012
14
0
Παιδια κατι ακομα. Πινει πολυ νερο. Στην καθισια του θα πιει και ενα μπολακι γεματο μεχρι να το αδειασει. Το κακο ειναι οτι οταν τον αφηνω να πιει οσο θελει, ενω εχει μαθει να κρατιεται, κατουριετε πανω του μετα. Κανω καλα που του δινω μετρημενο νερο? Ποια ειναι η συνηστωμενη ποσσοτητα ημερισιως? 9 κιλα ειναι τωρα.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καντου μια εξεταση ουρων για καλο και για κακο. Να τσεκαρεις νεφρους.

Sent from my Liquid MT using Tapatalk

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi