Καλούδια για μεγαλόσωμα σκυλιά!

View Weim

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2011
101
0
Νέα Σμύρνη
Καλή χρονιά παιδία, να'μαστε όλοι καλά!

Εμείς γυρίσαμε από Μαδρίτη χθές, οπότε σήμερα αφιερώσαμε ολη την ημέρα στη Lola μας (η οποία αν και δεν ενόχλησε τους δικούς μου ή την πολυκατοικίας, ήταν ηφαίστειο λίγο πριν την έκρηξη). Φάνταστήκαμε οτι στη Μαδρίτη θα βρήσκαμε περισσότερη ποικιλία σε αξεσουάρ για μεγαλόσωμα σκυλιά... Αμ δε! Καταρχήν δυσκολευτήκαμε αφάνταστα να βρούμε pet shop, και από το μοναδικό που βρήκαμε δεν είχε και πολλά. Της αγοράσαμε 2 παιχνίδια - τα οποία χάλασαν κιολάς, 2 κόκκαλα μπισκότα - αυτά άξιζαν τα λέφτα τους μιας και για μια μερα μασούλημα το ένα έκανε 2 ευρω, κι ένα κολάρο που μας βγηκε μεγάλο & το φοράμε για μοστρα μεσα στο σπιτι!
Πλατιάζω όμως...
Που θέλω να καταλήξω; Μπορείτε να μας προτίνεται κάποιο μαγαζι να βρούμε ασεσουαρ και παιχνίδια για μεγάλους σκύλους & γερα σαγώνια;;; Με 2 προυποθέσεις ομως... 1) να μην πουλάει γάτες & σκύλους & 2) βαριά kong ενοχλόυν τον ψυχάκια από κάτω - κι εμας εδώ που τα λέμε, όποτε δεν βοηθούν!
Μιλάμε για Αθήνα πάντα, όποια περιοχή κι αν είναι θα πάμε...

Ελπίζω να μην θεωρηθεί διαφήμιση αυτό και να λαβουμε καμια απάντηση!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Σχετικά κοντά στην περιοχή σου, μπορείς να δοκιμάσεις στην δ/νση: Κνωσσού και Κρήτης (210-9422032)
Ακόμη κι αν δεν βρεις ότι μπορεί να έχεις στο μυαλό σου, μπορείς ίσως να το παραγγείλεις, αλλά σίγουρα θα πάρεις εξαιρετικά χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες για το κουτάβι σου, από δυό γλυκύτατους ανθρώπους με τεράστια εμπειρία και επιβεβαιωμένη γνώση. Και ότι σου πουν, θα το κρατήσεις ευαγγέλιο ;)

Από κει και πέρα, εγώ μπορώ να σου συστήσω κάτι στην δική μου γειτονιά, όπως και ο καθένας στην δική του.
Λίγο χαώδης κατάσταση νομίζω :rolleyes:

View Weim

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2011
101
0
Νέα Σμύρνη
Καλημέρα Mareco!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!
Φαντάζομαι οτι το θέμα μου μοιάζει χαζό, αλλά ειλικρινά η δυσκολία μας να της βρούμε ένα παιχνίδι που να μην είναι βαρή και να κάνει θόρυβο, το οποίο θα κρατήσει πάνω από 10λεπτο είναι πραγματικά δύσκολο. Παραγγείλαμε από ιστοσελίδα της Μεγάλης Βρετανίας και πραγματικά κάνανε 3 μήνες να μας τα στείλουν για να διαπιστώσουμε οτι ήταν βαριά nylabone! Πολύ ωραία παιχνίδια που δεν μπορούμε όμως να της τα δίνουμε συνέχεια (λόγω σαματα). Οπότε το internet αποκλείεται αφού δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσο σκληρό και βαρή είναι το παιχνίδι...
Να φανταστείς ρωτήσαμε και τους εκπαιδευτές μας, οι οποίοι μας πρότιναν να πάμε σε βουλκανιζατερ και να ζητήσουμε κομμάτια από λάστιχο καουτσουκ και να της τα δίνουμε. Το θέμα είναι οτι η Lola θα τα φάει σιγά σιγά και πιθανά αυτά να είναι τοξικά... Δεν το ρισκάρω με την καμία!
Όπως κατάλαβες είμαστε λιγό απελπισμένοι!!! Το σίγουρο είναι οτι θα πάμε στην Καλλιθέα! Και όπου αλλού αν χρειαστεί!
Αν κάποιος πάλι έχει να προτίνει συγκεκριμένο ανθεκτικό αθόρυβο παιχνίδι, σίγουρα θα μας βοηθούσε!!!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
έχετε σκεφτεί να φτιάξετε μόνοι σας παιχνίδια για το σκυλί; ετσι θα βγουν ακριβώς όπως τα θέλετε και ανάλογα με τις προτιμήσεις του σκύλου και θα μπορείτε να ανανεώνετε τα παιχνίδια της αν τα καταστρέφει προσθέτοντας κάτι καινούριο.(στη δικιά μου που είναι μικρή στο μέγεθος αλλά ενήλικη(δεν καταπίνει ο,τι να ναι) της δίνω το κυλινδρικό χαρτόνι απο το χαρτί υγείας/κουζίνας,το κυλάει ,το κυνηγάει και το σκορπίζει σε όλο το σπίτι:D αλλά τουλάχιστον το ευχαριστιέται)
μπορείτε να πάρετε κάτι πλαστικό κούφιο απο μέσα για να μην κανει θορυβο και να μη μπορεί να το ξεσκίσει εύκολα όπως το χαρτί και να δέσετε γερά σχοινιά γύρω γύρω ή να ανοίξετε τρύπες στο πλαστικό και να τα περάσετε απο μέσα,το σκυλί είναι στην ηλικία που φαίνεται στη φωτογραφία σου;δλδ κουτάβι ακόμα; αν ναι να προσέξετε τα σχοινιά να μη βγαίνουν/σχίζονται εύκολα και τα φάει.
Μια άλλη έτοιμη λύση είναι το σχοίνινο κόκαλο το οποίο ε οκ αν το αφήσεις απο το χέρι σου να πέσει κάτω στανταρ θα κάνει έναν θόρυβο αλλα κι εσύ όταν περπατάς με τα παπούτσια ακούγεται ,έτσι δεν είναι; :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ