Καλος σας βρηκα!!!

Simeonaras

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2008
176
0
Γεια σας παιδια κανατε ενα πολυ ωραιο φορουμ! με λενε συμεων και εδω και 3,5 μηνες εχω ενα αρσενικο american staffordshire terrier! γεννηθηκε 30-08-07 τον πηρα 2 μηνων και 2 ημερων ακριβος! εχει αρχισει και αλλαζει δοντια και ειλικρινα απο τοτε που τον πηρα ειμαι πολυ πιο χαρουμενος για ολα! τον λενε Blade! και παλι καλος σας βρηκα
Υ.Γ στην φοτο ειναι 3 μηνων ακριβος!

Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
Simeonaras said:
απο τοτε που τον πηρα ειμαι πολυ πιο χαρουμενος για ολα!
Welcome!!
Αυτό είναι το "μαγικό" που κάνουν τα σκυλιά μας! :p

Simeonaras

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2008
176
0
Ανενεβηκα ο ιδιος Σερβια και τον πειρα μετα απο παρα πολυ ψαξιμο! οσο γιατι αυτην την ρατσα η απαντηση ειναι μια. απλα μου αρεσει παρα πολυ και το πολυ φιλικο της ρατσας προς τους ανθρωπους αλλα και το στισιμο της! παντος sir-elric σιγουρα δεν ειναι οι κυνομαχιες!

Simeonaras

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2008
176
0
απο ελλαδα ειμαι απλα ηθελα να βρω κατι καλο και το ψαξιμο με οδηγησε εκει! που εχουν σε πολυ υψηλο επιπεδο την κυνοτροφια αλλα και ειδικα τα αμσταφ! sory για πριν sir-elric απλα οταν στο δρομο με ρωταν το ιδιο απο μεσα υπονοουν αλλα! και παλη συγνωμη! να΄σαι καλα ευχαριστω για το καλοσορισμα παιδια

Simeonaras

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2008
176
0
εχουν πολυ υψυλο εξαλου 4 χρονιες συνεχομενες παγκοσμιος πρωταθλητης αμσταφ ειναι ο don απο σερβια πιστευω το ξερεις! το πιστευω απο το προσωπικο ψαξιμο που εκανε μπωρει να κανω και λαθος
Strays' help σε συνχωρω γιατι η φοτο ειναι δυστυχως μικρη ετοιμαζω ενα καλο βιντεο στο youtube θα σου πω να των δεις καλητερα! ευχαριστω για τα καλα λογια ολους