Καλοκαιρινά παραλειπόμενα

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Γεια σας και χαρά σας παιδιά. Το καλοκαίρι τελειώνει και ο Ροκ μου θα επιστρέψει οσονούπω σπίτι μετά απο σχεδόν 3 μήνες στη Σαλαμίνα, όπου ξεσάλωσε. Εχω μια ερώτηση: Εκει, ήταν όλη μέρα έξω, στην αυλή, έπαιζε, έβγαινε βόλτες και έμπαινε μέσα μόνο για έναν ύπνο το βράδυ. Εμαθε να κάνει τις ανάγκες του έξω απο το σπίτι, στην αλάνα της γωνίας. Οταν θα γυρίσει σπίτι με το καλό, πώς θα εγκλιματιστεί στη στεναδούρα του διαμερίσματος και της βεράντας και πώς θα γυρίσει στις παλιές του συνήθειες; Επίσης, έτυχε μια μέρα να χτυπήσει το πόδι του και να κάνει μελανιά. Η πεθερά μου του έκανε επάλειψη στο σημείο με λίγη κρέμα άρνικα (φυτική-ομοιοπαθητική) και μέσα σε λίγη ώρα είχε περάσει η μελανιά. Το έκανε απο μόνη της χωρίς να ρωτήσει κανέναν αλλά απέδωσε.
Κατα τ' άλλα το μόνο που μας άφησαν οι διακοπές είναι ότι πλέον κάνει κόκκινα δάκρυα και χρωματίζεται η μουρίτσα του. Με καθημερινό φυσιολογικό ορό δεν πετύχαμε και πολλά αποτελέσματα. Ξέρουμε κάτι άλλο για τα κόκκινα δάκρυα;

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Γιατί δεν μπορώ να τον βγάζω παραπάνω απο 1 με 2 φορές την ημέρα έξω καθότι εργάζομαι οπότε του έχω και μια πάνα στην βεράντα για τις ώρες που λείπουμε. Πρέπει να του την κόψω κι αυτή ε;;; Το ξέρω...Ευχαριστώ για την αναφορά στα "δάκρυα".

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn