A Allen New Member 28 Νοεμβρίου 2010 3 0 28 Νοεμβρίου 2010 #1 Γεια σας παιδια ειμαι νεο μελος και σημερα ηρθα στην παρεα σας για συζητηση και ανταλλαγη αποψεων. Εχω ενα σκυλο ( μαλινουα ) τον Mask που ειναι τωρα 3 μηνων και σκεφτομαι να ασχοληθω με την εργασια ( ipo).Καλως σας βρηκα !
Γεια σας παιδια ειμαι νεο μελος και σημερα ηρθα στην παρεα σας για συζητηση και ανταλλαγη αποψεων. Εχω ενα σκυλο ( μαλινουα ) τον Mask που ειναι τωρα 3 μηνων και σκεφτομαι να ασχοληθω με την εργασια ( ipo).Καλως σας βρηκα !
Sofouli Well-Known Member 3 Σεπτεμβρίου 2010 6.243 526 Λάρισα 28 Νοεμβρίου 2010 #2 Καλώς μας ήρθες Αλλεν. Να σου ζήσει ο Mask Βάλε μας και καμια φώτο να θαυμάσουμε!!
Labrador Retriever Well-Known Member 11 Νοεμβρίου 2010 875 0 28 Πειραιας 28 Νοεμβρίου 2010 #3 Καλως Ηρθες!! Να χερεσαι τον Μασκ!!!
DOG.CRIME Well-Known Member 5 Ιουλίου 2010 1.289 7 28 Νοεμβρίου 2010 #4 Γεία σου Allen και καλώς ήρθες. Υπάρχουν αρκετά θέματα που τρέχουν αυτό τον καιρό για την εργασία,μπορείς να ρήξεις μια ματιά και να μας πεις την γνώμη σου.
Γεία σου Allen και καλώς ήρθες. Υπάρχουν αρκετά θέματα που τρέχουν αυτό τον καιρό για την εργασία,μπορείς να ρήξεις μια ματιά και να μας πεις την γνώμη σου.
A Allen New Member 28 Νοεμβρίου 2010 3 0 28 Νοεμβρίου 2010 #5 Ευχαριστω παιδες για τα καλοσωρισματα Ναι Dog.Grime τα εχω δει τα θεματα αυτα θα τους ριξω ενα διαβασμα. Σε ευχαριστω
Ευχαριστω παιδες για τα καλοσωρισματα Ναι Dog.Grime τα εχω δει τα θεματα αυτα θα τους ριξω ενα διαβασμα. Σε ευχαριστω