Καλησπερα κ'απο μενα!

Qbase101

Member
26 Αυγούστου 2011
14
0
Πειραιας
Καλησπερα σε ολους! Προσφατα ανακαλυψα το site και θελω να σας συγχαρω ολους για την πολυ ωραια προσπαθεια !
Ειμαι 29 ετων αρραβωνιασμενος και αποφασισαμε με την αρραβωνιαστικια μου (τρελη με τα σκυλια - αρρωστα φιλοζωη σα και μενα :) ) να υιοθετησουμε εναν σκυλο.Μεγαλωσα με ενα japanese spitz για 13 χρονια (δυστυχως απεβιωσε απο γεραματα πριν 2 χρονια..) 2 χρονια ειναι πολλα χωρις σκυλο! Πλεον σκεφτομαι εναν γερμανικο ποιμενικο για το νεο μελος της οικογενειας μας :). Εχω κανει τρελη ερευνα γυρω απο την ρατσα , και ειμαστε παραπανω απο ετοιμοι να αναλαβουμε τις ευθυνες που πρεπει ετσι ωστε να ειναι απολυτα ευτυχισμενος! Ο μονος μου προβληματισμος ειναι ο εξης : ψαχνω ενα καλο εκτροφειο γερμανικων ποιμενικων , για το καλο του σκυλου πανω απ'ολα και το δικο μας, ετσι ωστε να μην εχει ο σκυλος στο μελλον σοβαρα προβληματα υγειας λογω κακης εκτροφης (τα γνωριζετε πιστευω..) . Εψαξα και βρηκα αρκετα στο internet, δε ξερω ομως ποιον να εμπιστευτω και θα παρακαλουσα να μου υποδειξετε καποιον καλο εκτροφεα να απευθυνθω.
Σας ευχαριστω και χαρηκα πολυ !

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Καλώς όρισες λοιπόν στην παρέα μας :)

Μιας και δεν γνωρίζω για εκτροφεία ΓΠ, μέχρι να σε κατατοπίσουν οι κάτοχοι,
σου παραθέτω μια συζήτηση με πληροφορίες.
Εκτροφείο Γ.Π.

Όπως και να ΄χει επισκέψου εκτροφεία να δεις ποιο ταιριάζει στα δικά σου θέλω και ικανοποιεί τις απαιτήσεις σου.
Διάβασε και αυτό : Πως διαλέγω εκτροφέα

Καλή τύχη και σύντομα με ένα τετράποδο φιλαράκι!

Qbase101

Member
26 Αυγούστου 2011
14
0
Πειραιας
Γεια και χαρα! Τhanks για το γρηγορο responce :)

@Sofouli Θα κοιταξω τα θεματα asap, Σ'ευχαριστω !
@superman Καλως σας βρηκα! Δεν τον θελω αποκλειστικα εργασιακο, αλλα σκοπευω να τον εκπαιδευσω παρα πολυ (υπακοη, φυλακας στο σπιτι κτλ) , δε θελω ποτε να τον αφηνω να βαριεται και δε προκειται να τον αφησω ποτε σε ταρατσες αυλες κτλ. θα κοιμαται διπλα μας παντα, ακομα και οταν ερθουν μωρα κτλ.

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
Γεια και χαρα! Τhanks για το γρηγορο responce :)

@Sofouli Θα κοιταξω τα θεματα asap, Σ'ευχαριστω !
@superman Καλως σας βρηκα! Δεν τον θελω αποκλειστικα εργασιακο, αλλα σκοπευω να τον εκπαιδευσω παρα πολυ (υπακοη, φυλακας στο σπιτι κτλ) , δε θελω ποτε να τον αφηνω να βαριεται και δε προκειται να τον αφησω ποτε σε ταρατσες αυλες κτλ. θα κοιμαται διπλα μας παντα, ακομα και οταν ερθουν μωρα κτλ.
Mηπως θα ηταν καλυτερα ο σκυλος να ερθει αφου γεννηθουν τα παιδια;Προσωπικα πιστευω οτι ειναι καλυτερα να μεγαλωνουν μαζι.Ποτε δεν ξερεις πως θα αντιδρασει ενας ενας ενηλικος σκυλος στον ερχομο ενος νεου μελους.
Τωρα οσο αφορα το αν ο Γ.Π που θα παρεις θα ειναι εργασιακος ή οχι εγω μαλλον θα σου προτεινα να μην ειναι εργασιακος.
Μιας και εχω εργασιακο σκυλο θα σου πω οτι χρειαζεται πραγματικα πολυ χρονο και δουλεια.Και δεν εννοω την εκπαιδευση.;

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Καλώς Ήρθες!

Θέλεις να μας πεις ποια εκτροφεία επισκέφθηκες ή σε ποια έκανες την έρευνα σου?
Επιτρέπεται να τα αναφέρεις!

Qbase101

Member
26 Αυγούστου 2011
14
0
Πειραιας
Καλώς Ήρθες!

Θέλεις να μας πεις ποια εκτροφεία επισκέφθηκες ή σε ποια έκανες την έρευνα σου?
Επιτρέπεται να τα αναφέρεις!
Καλως σας βρηκα :) Δεν εχω επισκεφτει ακομα καποιο, ψαχνομαι καλα πρωτα και μετα θα επισκεφτω γιατι ορισμενα ειναι εκτος Αθηνων. Εχω επικοινωνοισει με τα εξης :
diedreigrazien
alexhaus
lazaros kennel
sepherland
haus jackson
marathon land
del vento margio & del vento grecia
clever canin
vom piero

και αλλα , αλλα τα παραπανω εχω συγκρατησει. Ολοι μου τα λενε πολυ ομορφα, ειναι εξυπηρετικοι, αλλα προβληματιζομαι που αλλοι τα δινουν πχ 600 και αλλοι 1200.. [FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT]Εχει κανεις καποια εμπειρια να μου πει?
Επισης δε θελω εργασιακο σκυλο αποκλειστικα οπως προειπα αλλα τι εννοεις φιλε baltegeusse οτι θελει πολυ δουλεια περα απ'την εκπαιδευση? Οπως ειπα ο σκυλος θα ειναι σαν παιδι μας, εχω εμπειρια στην εκπαιδευση και θ'αφιερωσω πολυ χρονο και εγω και η γυναικα μου σ'αυτον περα απ'τις βολτες του κτλ. Εξηγησε μου αν μπορεις μιας και εχεις πειρα τη διαφορα που εχει ενας εργασιακος για να ξερω τι να προτιμησω. Ευχαριστω!

ps. @st3lios : φιλε τι σκυλαρος ειν τουτος που εχεις να τον χαιρεσαι !

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
στα εργασιακα η εκτροφη τους ειναι εστιασμενη περισσοτερο στην εργασια δεν εκτρεφουν ολοι εργασιακα.
οποτε οι αναγκεσ τους σε εκτονωση σωματικη και νοητικη ειναι κατα πολυ μεγαλυτερες απο ενα εκθεσιακο
στη θεση σου θα προτιμουσα εκτροφειο με κοκκινο πεντιγκρι

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Καλως σας βρηκα :) Δεν εχω επισκεφτει ακομα καποιο, ψαχνομαι καλα πρωτα και μετα θα επισκεφτω γιατι ορισμενα ειναι εκτος Αθηνων. Εχω επικοινωνοισει με τα εξης :
diedreigrazien
alexhaus
lazaros kennel
sepherland
haus jackson
marathon land
del vento margio & del vento grecia
clever canin
vom piero

και αλλα , αλλα τα παραπανω εχω συγκρατησει. Ολοι μου τα λενε πολυ ομορφα, ειναι εξυπηρετικοι, αλλα προβληματιζομαι που αλλοι τα δινουν πχ 600 και αλλοι 1200.. Εχει κανεις καποια εμπειρια να μου πει?
Επισης δε θελω εργασιακο σκυλο αποκλειστικα οπως προειπα αλλα τι εννοεις φιλε baltegeusse οτι θελει πολυ δουλεια περα απ'την εκπαιδευση? Οπως ειπα ο σκυλος θα ειναι σαν παιδι μας, εχω εμπειρια στην εκπαιδευση και θ'αφιερωσω πολυ χρονο και εγω και η γυναικα μου σ'αυτον περα απ'τις βολτες του κτλ. Εξηγησε μου αν μπορεις μιας και εχεις πειρα τη διαφορα που εχει ενας εργασιακος για να ξερω τι να προτιμησω. Ευχαριστω!

ps. @st3lios : φιλε τι σκυλαρος ειν τουτος που εχεις να τον χαιρεσαι !
To lazaros kennel,εκτρέφει 6 φυλές:eek:
Δεν θα έπαιρνα σκύλο από εκεί εγώ προσωπικά με τίποτα.

Qbase101

Member
26 Αυγούστου 2011
14
0
Πειραιας
To lazaros kennel,εκτρέφει 6 φυλές:eek:
Δεν θα έπαιρνα σκύλο από εκεί εγώ προσωπικά με τίποτα.
Το ιδιο σκεφτηκα κ'εγω ;) ,ευχαριστω για την επισημανση. Κατι αλλο να προτιμησω κοκκινο pedigre? Ειναι τοσο σημαντικο? (Γνωριζω τη διαφορα με το μπλε).

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
πολλά εκτροφεία έχουν σκύλους με κόκκινο pedigree, αλλά και τα μπλέ μια χαρά είναι.....(μη τρελαθούμε κιόλας...)

το πιο σημαντικό είναι να βρείς έναν εκτροφέα που θα σου δώσει ένα κουτάβι απο καλή γέννα, υγιές και με σωστό χαρακτήρα .....
και βέβαια να είναι κοντά σου σε ότι χρειαστείς....:)

Qbase τα 600 Ευρώ να τα φοβάσαι...

η γνώμη μου είναι να πας ο ίδιος στα εκτροφεία που θα επιλέξεις, να δεις τους ανθρώπους που τα έχουν, τους χώρους που μένουν τα σκυλιά και να ζητήσεις να σου πουν τι γέννες έχουν προγραμματίσει και πότε...

Δες τους γεννήτορες (αν είναι και οι δύο απο το ίδιο εκτροφείο..), πάρε τα ονόματα και κάνε μόνος σου την έρευνα για το κάθε σκυλί ....
Σε πολύ μεγάλο ποσοστό θα έχεις και πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι κουτάβι θα βγάλει το κάθε ζευγάρωμα..

swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
για μένα μιλά με τους εκτροφείς ,κρίνε ποιος είναι κοντά στον δικό σου τρόπο σκέψης και στο ποιος εσύ κρίνεις ότι είναι καλύτερος για σένα (αφού διαβάσεις και το αντίστοιχο τόπικ εδώ μέσα) ,ποιός σου φαίνεται ότι δίνει περισσότερο τον εαυτό του σε αυτό που κάνει και δες και από κοντά τα σκυλιά ,και φυσικά και τους γονείς του κουταβιού που θέλεις, κοίτα το χαρακτήρα τους και κρίνε. Μα πάνω απ'ολα σκέψου εσύ τι θέλεις από το σκύλο και τι είσαι διατεθειμένος να του προσφέρεις :)

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
ειδες αφου τι διαφορα τη ξερει ο ανθρωπος.
δε λεω τα μπλε πως δεν ειναι καλα.
απλα εγω λογω φυλης θα ειχα μια επιφυλαξη παραπανω
βεβεα το σημαντικοτερο ειναι να ταιριαξει με τον εκτροφεα του