Καλησπερα και απο εμενα και καλως σας βρηκα

KERVEROSNFWU

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
47
0
Οπως και προανεφερα καλησπερα και απο εμενα και καλως σας βρηκα.Εμαθα για το φορουμ απο εναν φιλο μου.Ετσι πηρα την αποφαση να ερθω και εγω.Αυτην την στιγμη εχω εναν γερμανικο ποιμενικο ''german shepherd''.O σκυλακος μου ειναι 7 χρονων ζωηρος και δυναμικος σαν χαρακτηρας.Βεβαια στην αρχη εβγαλε μια κτητικοτητα σε διαφορα αντικειμενα οπου περαιτερω μπορεσαme και το ξεπερασαμε,μετεπειτα παρατηρησα οτι εχει το λεγομενο cbo (οπως λενε και οι αμερικανοι)
με μια ''σχετικη εικονα'' που του εχει μεινει.Ευτηχως δεν ειναι μεγαλου βαθμου αλλα πρεπει να ξεπεραστει και αυτο με υπομονη,χρονο και αγαπη.Απο την πλευρα της υγειας ευτηχως και δεν ειχαμε τιποτα και ενας λογoς ειναι οτι ολα γινοντουσαν στο χρονο που επρεπε και οπως επρεπε.
Αυτα τα σχετικα με εμενα και τον σκυλακο μου,απο οτι ειδα εχετε πολλα και καλα θεματα ελπιζω καπως και εγω να βοηθησω οπως μπορω γιατι εχετε κανει πολλη καλη δουλεια και να συνεχισετε ετσι!
Μπραβο σας σε ολους

Με εκτιμηση

KERVEROSNFWU

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Ειμαι φιλτατη :)

Ευχαριστω πολυ αλλα θα ηθελα καποια στιγμη να το αναλυσεις αυτο σε καποιο αλλο θεμα ισως... Τι κανει δηλαδη ο σκυλος? Πως το αποκτα και πως μπορουμε να το αντιμετωπισουμε... Αν καταλαβα καλα εχεις γνωσεις πανω στο θεμα οποτε νομιζω οτι θα ηταν ενδιαφερον για συζητηση!

KERVEROSNFWU

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
47
0
Ειμαι φιλτατη :)

Ευχαριστω πολυ αλλα θα ηθελα καποια στιγμη να το αναλυσεις αυτο σε καποιο αλλο θεμα ισως... Τι κανει δηλαδη ο σκυλος? Πως το αποκτα και πως μπορουμε να το αντιμετωπισουμε... Αν καταλαβα καλα εχεις γνωσεις πανω στο θεμα οποτε νομιζω οτι θα ηταν ενδιαφερον για συζητηση!
Χιλια συγνωμη φιλτατη
Η συζητηση αυτη ειναι μεγαλη και ευχαριστως να ''κατσουμε'' να το αναλυσουμε!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
καλοσωρισες στη παρεα μας!!! ναι βρε μικρη η φωτο αλλα φαινεται ωραιος !!!