Οπως και προανεφερα καλησπερα και απο εμενα και καλως σας βρηκα.Εμαθα για το φορουμ απο εναν φιλο μου.Ετσι πηρα την αποφαση να ερθω και εγω.Αυτην την στιγμη εχω εναν γερμανικο ποιμενικο ''german shepherd''.O σκυλακος μου ειναι 7 χρονων ζωηρος και δυναμικος σαν χαρακτηρας.Βεβαια στην αρχη εβγαλε μια κτητικοτητα σε διαφορα αντικειμενα οπου περαιτερω μπορεσαme και το ξεπερασαμε,μετεπειτα παρατηρησα οτι εχει το λεγομενο cbo (οπως λενε και οι αμερικανοι)
με μια ''σχετικη εικονα'' που του εχει μεινει.Ευτηχως δεν ειναι μεγαλου βαθμου αλλα πρεπει να ξεπεραστει και αυτο με υπομονη,χρονο και αγαπη.Απο την πλευρα της υγειας ευτηχως και δεν ειχαμε τιποτα και ενας λογoς ειναι οτι ολα γινοντουσαν στο χρονο που επρεπε και οπως επρεπε.
Αυτα τα σχετικα με εμενα και τον σκυλακο μου,απο οτι ειδα εχετε πολλα και καλα θεματα ελπιζω καπως και εγω να βοηθησω οπως μπορω γιατι εχετε κανει πολλη καλη δουλεια και να συνεχισετε ετσι!
Μπραβο σας σε ολους
Με εκτιμηση
KERVEROSNFWU
με μια ''σχετικη εικονα'' που του εχει μεινει.Ευτηχως δεν ειναι μεγαλου βαθμου αλλα πρεπει να ξεπεραστει και αυτο με υπομονη,χρονο και αγαπη.Απο την πλευρα της υγειας ευτηχως και δεν ειχαμε τιποτα και ενας λογoς ειναι οτι ολα γινοντουσαν στο χρονο που επρεπε και οπως επρεπε.
Αυτα τα σχετικα με εμενα και τον σκυλακο μου,απο οτι ειδα εχετε πολλα και καλα θεματα ελπιζω καπως και εγω να βοηθησω οπως μπορω γιατι εχετε κανει πολλη καλη δουλεια και να συνεχισετε ετσι!
Μπραβο σας σε ολους
Με εκτιμηση
KERVEROSNFWU