Καλησπερα απο μενα και τον Vito!

keppas

Member
22 Οκτωβρίου 2013
14
0
Καλησπερα σε όλους, με λένε Πασχάλη απο θεσσαλονίκη και εχω ενα boxer αρσενικο 13ων εβδομαδων. Απο τοτε που τον πηρα μπαινω και διαβαζω πολυ στο forum σας και αποφασισα να γίνω μέλος!

keppas

Member
22 Οκτωβρίου 2013
14
0
Οριστε ο κουκλος! Θα ανεβασω κ αλλες οταν τις περασω στον Η/Υ.Αυτες ειναι πριν ενα μηνα.

Last edited:

keppas

Member
22 Οκτωβρίου 2013
14
0
Ο σκυλος εχει μαθει να ζει στο σπιτι χωρις να τρωει ευτυχως ακομη καναπεδες κλπ.
Καθε πρωι στις 6:30 τον κανω μια καλη βολτα και μια το βραδυ οτι ωρα βολεψει.
Το καλο ειναι οτι κρατιεται να κανει την αναγκη του οταν τον βγαλω εξω εκτος απο τα τσισα του που τα κανει στο μπαλκονι στην πανα του. Μεχρι στιγμης τα παμε πολυ καλα, εκπαιδευεται πολυ ευκολα για την ωρα. Τωρα του αρχισα Barf γι αυτο ισως μπορει και κρατιεται γιατι εχει μειωθει κατα πολυ η ποσοτητα που κανει κακακια ενω με την Royal του δινε για τα καλα ολη μερα. Πολυ παιχνιδιαρης, καθολου φασαρια στο σπιτι, οι γειτονες ουτε που καταλαβαν οτι εχουμε νεο μελος, και πολυ ΥπΝοΟοΟοΟο.....
Αυτααααα.....

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ωχ μωρε μουσουδι και πατουσια!!
και η πρησμενη κοιλιτσα!!
καλα κανεις και μπαρφαρεις! και οσο μπορεις (δεν εξρω αν το ετοιμαζεις εσυ η το αγοραζεις) συνεχισε ;)
μηπως μενει λιγο παραπανω χωρις βολτα? απο τις 7 το πρωι μετα ξανα βραδυ?..
εισαι τυχερος που δεν μασουλαει το σπιτι με τοσο διαστημα μεσα
Θα εκπλαγεις με το ποσο καλα σκυλια ειναι :) κοινωνικοποιησε το οσο μπορεις με αλλα σκυλια να βρεις την υγεια σου ;)
απο που ειναι ο κουταβος?

keppas

Member
22 Οκτωβρίου 2013
14
0
Ναι με τα κοψιματα δ συμφωνω (οπως οι περισσοτεροι) αλλα το σκυλι κατεληξε ετσι σε μενα επειδη οι προηγουμενοι που το ειχαν αντεξαν μονο μια βδομαδα (ηταν απο αυτους που θελαν μονο να παιζουν με το σκυλι φαινεται), δηλαδη ετσι το πηρα, παλι καλα δ προλαβαν να κοψουν και τα αυτια.
Απο Δραμα νομιζω ειναι το σκυλι.

Δουλευω απο το πρωι μεχρι το απογευμα, οταν γυρναω στις 5 περιπου τον βγαζω λιγο στα γρηγορα, κ μετα απο κανενα 2ωρο που θα εχω χαλαρωσει κ εγω θα του κανω μια μεγαλη βολτα να παιξει και με τους φιλους του.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ααα,, ενταξει! καλα ειναι .. ετσι που το ειπες καταλαβα αλλο..
εισαι τυχερος που δε σου κανει το σπιτι καλοκαιρινο παντως... η δικια μας και για τσιγαρα να πεταγοσουν προλαβαινε να βρει κατι χαλασει... αγιο crate!!

keppas

Member
22 Οκτωβρίου 2013
14
0
Ναι ειχα ξεκινησει να το μαθαινω στο crate αλλα αντι να κλαιει το σκυλι εκλαιγε η κοπελα μου που το εβλεπε και το εβγαζε..Οποτε δ μπορω να το μαθω το σκυλι στο κλουβι λογω γυναικειας ευαισθησιας. Eμενα αν με εβλεπε σε κλουβι θα χαιροτανε :p . Κ εμενα θα αρπαξει αν βρει κατι μπροστα του, π.χ. καμια σακουλα η καμια καλτσα, αλλα μεχρι εκει..
Α, και το φαγητο του το ετοιμαζω καθε βραδυ για την επομενη ημερα, πρεπει να οργανοθω λιγο καλυτερα και να το κανω εβδομαδιαια και να το χωριζω σε μεριδες.. Εκτος θεματος αλλα το σκυλι αρχιζε να αλλαζει απο την επομενη κιολας μερα που του ξεκινησα διατροφη, δλδ αμεσως αμεσως κοπηκαν τα αερια και τα πολλα κακακια.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
και εγω την λυπαμαι οταν την αφηνω crate.. αλλα την λυπαμαι πιο πολυ οταν τσιριζω και την κυνηγαω με το φαγωμενο παπουτσι..
χαλαει και η σχεση μας.. οποτε.. crate!
Σημερα ειχα μια πελατισα , καλα ναναι η κοπελα.. συζητουσαμε για κρεβατακια και τι να παρει κτλ.. στα λεφτα που κοιταζε κρεβατια μπορουσε να παρει και crate (μικροσωμο σκυλακι) , το οποιο και της προτεινα και με το που το ειδε βουρκωσε!! ..τινα της εξηγω μια ωρα λεμε.. εκεινη κοιταζε το crate λες της ελεγα οτι θα την κλεισω μεσα!

Τεσπα...

ναι, ειδες διαφορα η τροφη?! η προετοιμασια ειναι το μονο λιγο παλουκι.. θελει λιγη οργανωση. Αν τα μεριδιαζεις μπορεις ανετα να βγαζεις πολλες επομενες μερες...

Επισης να εχεις το νου σου σε γλιστερες επιφανειες.καλο ειναι να μην παιζετε πανω σε πλακακια ας πουμε .. η δικια μας ειναι λιγο στραβοκανα.. :p

Ojeriza

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
217
2
Rion
Φίλε να σου ζησει το μουσουδι. Αν και δεν ειχα ποτε Boxer (βασικα δεν ειχα ποτε καθαροαιμο) θεωρω οτι ειναι απο τις καλυτερες φυλες και στο λεω εγγυημενα αυτο. :cool:

keppas

Member
22 Οκτωβρίου 2013
14
0
Επισης να εχεις το νου σου σε γλιστερες επιφανειες.καλο ειναι να μην παιζετε πανω σε πλακακια ας πουμε .. η δικια μας ειναι λιγο στραβοκανα.. :p
Ναι δεν πολυαφηνω να παιζει με την κοπελα μου στα πλακακια μεχρι να στρωσουμε χαλια.

Φίλε να σου ζησει το μουσουδι. Αν και δεν ειχα ποτε Boxer (βασικα δεν ειχα ποτε καθαροαιμο) θεωρω οτι ειναι απο τις καλυτερες φυλες και στο λεω εγγυημενα αυτο. :cool:
Ευχαριστω πολυ chris!
Μεχρι στιγμης δειχνει καλο χαρακτηρα:)

Annallyne

Well-Known Member
11 Μαϊου 2013
73
1
Να σου ζήσει!Πανέμορφος!Και για την επιλογή με τη μπαρφ συγχαρητήρια αν και η αληθεια είναι ότι όσο και να θέλω να την ξεκινήσω στη δική μου,έχω ενδοιασμούς επειδή μια ακούω το ένα μια το άλλο.Θεωρώ όμως ότι ειναι η καλύτερη διατροφή ίσως.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα