Καλησπέρα

Nikos_Larissa

Member
30 Ιουλίου 2006
16
4
Γεια σας και από εμένα. Με λένε Νίκο και είμαι 27 ετών. Δεν έχω ακόμη σκυλί αφού λόγω δουλείας έλειπα καιρό απο την πόλη μου και δεν είχα τον χώρο να συντηρώ ένα ζωντανό πλάσμα. Τώρα όμως που μένω και πάλι στο πατρικό μου και ο χώρος είναι τεράστιος, θα αγοράσω ένα κουτάβι. Αυτο που θέλω βασικά είναι να με ακολουθεί στο τρέξιμο και στις εξορμήσεις μου στο βουνό και να είναι φιλικό με τους υπόλοιπους. Σκέφτομαι για λυκόσκυλο. Οποιαδήποτε πρόταση είναι καλοδεχούμενη.

S

SwkDoG

Guest
Γειά σου Nikos_Larissa και καλώς μας βρήκες!!!... :D

Η επιλόγη σου (το Γερμανικό ποιμενικό) είναι αρκετά καλή.
Ένα σκυλί καλό για κάποιον χωρίς ιδιαίτερη πείρα γιατί είναι σχετικά εύκολα εκπαιδεύσιμο,αρκετά αθλητικό για να σε συντροφεύει στο τρέξιμο και τις "εξορμήσεις" σου και φιλικό σε γενικές γραμμές.
Πιστεύω πως με λίγη προσπάθεια και από μέρους σου θα αποκτήσεις έναν καλό σύντροφο.

Nikos_Larissa

Member
30 Ιουλίου 2006
16
4
Ευχαριστώ φίλε για το καλοσώρισμα και την απάντηση σου. Μιλώντας πριν από λίγο με ένα φίλο, μου έβαλε την ιδέα για Κόλεϊ. Και τώρα που το σκέφτομαι σαν να έχει δίκιο. Είναι παιχνιδιάρικο, φιλικό με τα παιδιά και δραστήριο. Και απο ομορφιά... Γι' αυτό λοιπόν αν κάποιος φίλος ξέρει να μου προτείνει κανένα εκτροφείο καθώς και τις τιμές θα με ευχαριστούσε πολύ.

S

SwkDoG

Guest
Α!...Αμέ...και τα Κόλευ μια χαρά σκυλάκια είναι!... :)

Βέβαια με τον μακρύτριχο τύπο θα έχεις ένα "μπελά" παραπάνω και στις "εξορμήσεις" σου στα δάση (θα μπερδεύονται στο τρίχωμα άγανα,κλπ.) αλλά και στην καθημερινότητα σου (πιο πολύ μάδημα και πιο απαιτητική φροντίδα για το τρίχωμα).
Αν πάλι επιλέξεις τον κοντότριχο τύπο αποφεύγεις τα παραπάνω αλλά μάλλον δεν θα είναι αυτό που έχεις στο μυαλό σου σαν Κόλευ (τη Lassie!... :D ).

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
NIKOS καλωςηρθες...στο φορουμ , ειμαι της γνωμης οτι πρεπει να μεινεις στην πρωτη σου σκεψη για γερμανικο ποιμενικο το οποιο θεωρειται τα τελευταια χρονια αν μου επιτρεπεται η εκφραση "all around dog" τα παντα ομως εξαρτωνται απο διαφορους παραγοντες...
εαν θες να το συζητησουμε εκτενεστερα παμε στο "ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΚΥΛΟ" και ξεκινα εκει ενα topic ...πιστευω οτι ολα τα παιδια που γραφουν θα σου πουν την γνωμη τους ...και συ αποφασιζεις....