Καλησπέρα!!!

Petrosjackrussell

Well-Known Member
20 Απριλίου 2012
45
0
αθηνα
Τωρα σε λιγο καιρο που η jackie μου θα κανει το δευτερο εμβολιο της και θα μπορει να βγαινει εξω, τι λουρακι ειναι προτιμοτερι να της παρω αυτο του λαιμου που ανοιγει η αυτο που ανοιγει αλλα πιανει το σκυλια απο το στερνο(στο σωμα γενικα)...!!!??????

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
νομιζω οτι ειναι νωρις να την βγαλεις μετα το 2ο εμβολιο. να την παιρνεις μαζι σου αλλα να μην παταει κατω.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Εννοείς το στηθόλουρο σωστά;
Εγώ στο δικό μου έχω και τα 2 αν και τον τελευταίο καιρό προτιμώ να του φοράω το στηθόλουρο γιατί έχει μάθει και περπατάει και δε τραβάει οπότε δε πιέζεται πολυ ο θώρακας!
Στη περίπτωση σου βέβαια πάλι στηθόλουρο θα προτιμούσα για να μην επιβαρύνεται ο λαιμός του κουταβιού από το τράβηγμα!

Περίμενε να ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του και παράλληλα άρχισε μέσα στο σπίτι να του το φοράς για να συνηθίζει! :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Να δεις αν εχει θέμα με την τραχεία της πριν διαλέξεις λουρι.
Κάποιες μικρόσωμες φυλές εχουν θέμα και γι'αυτό τους παίρνουμε επιστήθιο, ώστε όταν τραβάνε να μην πνίγονται!
Αλλά ακόμα ειναι νωρίς για εξω με λουρι. Στο τεταρτο μήνα που θα συμπληρωθουν τα εμβόλια να το επιχειρησεις!

sfouggas

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2012
207
0
29
Λάρισα
Εγώ στο JRT μου τον Έκτωρα, στηθόλουρο έχω και δεν πνίγεται καθόλου. Πιστεύω είναι το καλύτερο.

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Στα θηλυκα συνηθως ειναι καλυτερα να εχεις στηθολουρο λογω ευαισθησιας της τραχειας,στα αρσενικα δεν υπαρχει προβλημα..Προυποθεση να μαθει οπως και να χει να μην τραβαει πολυ..

Οσο για το εξω μολις τελειωσει τα εμβολια ολα τοτε την βγαζεις για περπατημα,αλλιως αγκαλιτσα..Να την χαιρεσαι..

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Νομίζω οτι πρέπει να μάθει και τα δύο...τουλάχιστον εγώ αυτό έχω κάνει. Κάποια στιγμή μπορεί να χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσεις εναλλάξ..καλό είναι να τα ξέρει και να τα έχει συνηθίσει.