Καλησπέρα

labrador froddo

New Member
1 Μαϊου 2012
3
0
γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στην παρεα σας...πριν ενα μηνα εκανα βολτα με την γυναικα μου..περνοντας κατι καδους απορρυματων ακουσαμε κλαματα,βρικαμε δυο πανεμορφα κουταβακια μεσα σε μια κουτα πεταμενα..!τα πηραμε μαζι μας σπιτι λοιπον αλλα δεν μποροθσαμε να κρατησουμε και τα δυο..ετσι δωσαμε το ενα σε μια αλλη οικογενεια με τρια μικρα παιδια τα οποια το ηθελαν παρα πολυ..εμεις το πηγαμε μετα απο μια μερα στον κτηνιατρο και μας ειπε οτι ειναι ενα υγειεστατο αγορακι εναμισι μηνων..του εχουμε κανει δυο εμβολια μεχρι στιγμης και τον εχουμε κανει μελος της οικογενειας μας..ηταν λοιπον τυχερα πανω στην ατυχια τους πυ βρικαν ανθρωπους να τα αγαπουν και να τα φροντιζουν...βρικα λοιπον το site σας και να 'μαι..ειμαι σιγουρος πως θα με βοηθεισετε σε τυχον αποριες μου και δυσκολιες...σας ευχαριστουμε..Λευτερης - Ευα..

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Μπράβο σας παιδιά νά σας ζήσει ο κούκλος σας καί νά περάσετε μια υπεροχη ζωή μαζί.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
ναστε καλα που τα σωσατε και να χαιρεστε το κουταβι σας .καλως ηρθατε!!!περιμενουμε φωτο του μικρου!!

labrador froddo

New Member
1 Μαϊου 2012
3
0
καλως σας βρικαμε..ευχαριστουμε...τωρα προσπαθουμε να αναιβασουμε φωτογραφια