Καλησπέρα..

Dionysia

New Member
16 Μαϊου 2011
2
0
καλησπέρα.. είμαι 20 χρονων τον ιούνη τελειώνω την σχολη και θα δουλέψω στον πατέρα μου (πλήρη απασχόληση τουλάχιστον). και είμαι με ένα παλικάρι "σουμονιλικο" που σπουδάζει χαλκίδα. και θέλω να πάρω σκύλο... δεν έχω πάρει κάποια απόφαση όμως. θέλω ένα σκυλό να μη μαδάει πολύ, να του αρέσουν οι βόλτες αλλα και τις ώρες που δουλεύω να μπορεί να κάτσει και μονο του. μου αρέσουν τα μεγάλα-μεσαία σκυλιά πχ labrador αλλα έχω σπίτι στον άγιο δημήτριο στον έκτο όροφο 50tm. και δεν θέλω να το περιορίσω.. έτσι έλεγα μήπως έπαιρνα ένα mini pincher αλλα θέλω τρυφερό σκυλί και το συγκεκριμένο νομίζω ότι είναι πολύ ανεξάρτητο. το σκυλάκι θα το φροντίζουμε εγώ και ο σύντροφος μου. Σας παρακαλώ οποιος ξέρει πληροφορίες g αυτή την ράτσα να με βοηθήσει καθώς και να μου προτείνει κάποια άλλη ράτσα.

Last edited by a moderator:

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθες,τα greekenglish απαγορευονται απο τους κανονισμους του φορυμ!!!
Τωρα καλο ειναι να ψαξεις και να ενημερωθεις για τις φυλες που σε ενδιαφερουν και να δεις ποια ταιριαζει στον τροπο ζωης σου και στο χαρακτηρα σου για να περνατε και οι 2 καλα!!!Οτι και να αποφασησεις σιγουρα θελει 2-3 φορες την ημερα βολτα και αρκετη φροντιδα!!Πιστευω οτι καθε σκυλος μπορει να ζησει σε 50 τετραγωνικα αν εκτονωνεται σωστα!!
Επισης αν δε ξερεις να σου πω οτι σκυλακια δε αγοραζουμε απο πετ σοπ....και για την επιλογη που κανεις θα πρεπει να ψαξεις να βρεις ενα σωστο εκτροφεα που μιλοντας μαζι του θα σου λυσει και πολλες αποριες!!!!
Καλο διαβασμα!!

Dionysia

New Member
16 Μαϊου 2011
2
0
Ουπς.. συγγνώμη.. έχω ήδη ρίξει αρκετό διάβασμα αλλά έχω πολύ καιρό μπροστά μου. αχ δύσκολη απόφαση.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
μπες σε site εκτροφέων των φυλών της αρεσκείας σου , οι περισσότεροι εκτροφείς γράφουν κάποια συνοπτικά για την φυλή τους , θα μπορούσες όμως να επικοινωνίσεις και μαζί τους να τους ρωτήσεις και να....σε ρωτήσουν.