Καλησπέρα

ioanna_12

Member
12 Μαϊου 2011
9
0
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.....ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΠΑΡΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ BULLDOG.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ Μ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΕΝΑ.

ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ.

ΕΥΧΑΡΟΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!:)

provokatoras

Member
11 Μαϊου 2011
23
0
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.....ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΠΑΡΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ BULLDOG.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ Μ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΕΝΑ.

Γεια σου , γραφε με μικρα γιατι φενεται πως φωναζεις.. πες μας λιγα για εσενα..

ioanna_12

Member
12 Μαϊου 2011
9
0
Καταρχήν συγνώμη για τα κεφαλαία... :)

ειμαι στο τελευταιο ετος στο παιδαγωγικο, ειμαι απο Λαρισα και σπουδαζω Βολο...

τι άλλο θελετε να μάθετε?

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλώς ήρθες.
Το forum έχει πολλά θέματα σχετικά με απόκτηση σκύλου .... με σωστό τρόπο ( καθαρόαιμο σκύλο αγοράζουμε μόνο από εκτροφείο).
Καλό διάβασμα και καλό ψάξιμο:).

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Καλησπέρα και καλώς ήρθες :)
Όπου να 'ναι θα εφορμήσουν οι Γάλλοι του φόρουμ και θα καλυφτείς νομίζω απόλυτα ;)

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς

Καλησπέρα:):)
γιατί θες να αποκτήσεις τη συγκεκριμένη ράτσα ; σου αρέσει μόνο εμφανισιακά ? ξέρεις απο το χαρακτήρα τους ? επίσης αν σκέφτεσαι να αποκτήσεις ενα κουτάβι καλο είναι να γνωρίζεις οτι η ανατροφή του είναι αρκετά δύσκολη.
αν θες να αγοράσει μόνο απο εκτροφεα
λογικά η τιμή θα είναι 1000-1500 δεν γνωρίζω καλα και δεν ξέρω αν υπάρχει εκτροφείο στη Ελλάδαπαίρνεις τηλ το ΚΟΕ και ρωτάς
μακριά απο πετ σοπ
και πάντα μπορείς να υιοθετήσεις ένα αδέσποτο υπάρχουν και καθαρόαιμα αδέσποτα αυτά:)

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Εγώ που το είχα ψάξει λίγο το θέμα υπάρχουν κάποια εκτροφεία στην Ελλάδα στα οποία θα σου κοστίσει κάπου στα 1300 ευρώ! Σε pet shop βρίσκεις από 500 περίπου! Αν και εγώ στάθηκα κάπως τυχερή με το δικό μου που το πήρα από pet shop, δε θα στο συνιστούσα! Σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει εδώ, είναι μεγάλο ρίσκο!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Και πέρα από το ρίσκο είναι και τα puppy mills από πίσω από τα pet shops... Κάνε μια αναζήτηση στο Google για puppy mills και...φρίξε ελευθερα... Κάπου μέσα στο φόρουμ έχει κι αντίστοιχο θέμα

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Ρε παιδιά είμαι η μόνη που λυπάμαι τα σκυλάκια από τα puppy mills και δε θέλω να μένουν (στην καλύτερη) "ορφανά?" :( τη χειρότερη δε θέλω καν να τη σκέφτομαι... sorry αν είμαι off topic

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Ρε παιδιά είμαι η μόνη που λυπάμαι τα σκυλάκια από τα puppy mills και δε θέλω να μένουν (στην καλύτερη) "ορφανά?" :( τη χειρότερη δε θέλω καν να τη σκέφτομαι... sorry αν είμαι off topic
οκ το ενα θα το σώσεις άλλα θα πάρει τη θέση του κάποιο άλλο σκυλάκι ! αυτη η (μην την σχολιάσω τι) επιχείρηση δεν θα σταματήσει ποτε! μονο αν σταματήσουμε να αγοράζουμε θα σταματήσει αυτη η κατάσταση!αν δεν υπάρχει ζήτηση δεν θα υπάρχει παραγωγή

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
αμ εγώ να δεις πως τα λυπάμαι... Και μάλιστα όταν πρωτομπήκα εδώ και έμαθα για τα puppy mills(πιό πρίν δεν είχα ιδέα) ρώτησα γιατί να μην σώσουμε κανένα, αγοράζοντάς το, αλλά μου εξήγησαν ότι αν αγοράσεις ένα αυτό αντικαθίσταται από άλλο και μετά από άλλο, με απότέλεσμα να εξωθείται η καψερλη η μάνα σε καινούριες γένες. Βασικά είναι ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης... Όσο πουλάνε τα πετ σοπ τόσο θα υπάρχει παραγωγή από puppy mill

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Και εγώ κάπως έτσι σκεφτόμουν... Γιατί να μη τα σώσουμε τα καημένα... :( Αλλά ακόμα και αν σταματήσει η ζήτηση, σκεφτείτε πόσα σκυλάκια θα πεθάνουν έτσι.... Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα μου φαίνεται αυτή η κατάσταση που έχουν δημιουργήσει.... :( :( :(

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Νομίζεις ότι ο πετσοπας θα τ'αφήσει να πεθάνει? Δεν τον συμφέρει, όσο μεγαλώνει, τόσο ρίχνει την τιμή, αργά ή γρήγορα θα πουληθεί, έστω και στην τιμή που του κόστησε, το θέμα είναι να δεί ότι δεν τον συμφέρει να παραγγείλει άλλο και αλυσιδωτά, ο παππιμιλάς να δει ότι δεν τον συμφέρει να βάζει τα ζώα του να γεννάνε αλλά καλύτερα να τα πουλήσει να τα χαρίσει ή να τα αφήσει σε κανένα καταφύγειο

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Και εγώ κάπως έτσι σκεφτόμουν... Γιατί να μη τα σώσουμε τα καημένα... :( Αλλά ακόμα και αν σταματήσει η ζήτηση, σκεφτείτε πόσα σκυλάκια θα πεθάνουν έτσι.... Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα μου φαίνεται αυτή η κατάσταση που έχουν δημιουργήσει.... :( :( :(
Αν είναι όντως να σταματήσει αυτό το εμπόριο με αυτό τον τρόπο καλύτερα να θυσιαστούν αρκετές παρτίδες στα Pet Shops παρά να συνεχίσουν οι καημένες οι μάνες να γεννάν και τα κουτάβια να βγαίνουν από εκείνη την γυάλα προβληματικά σε συμπεριφορά αλλά και σε υγεία!

provokatoras

Member
11 Μαϊου 2011
23
0

Φιλεναδα καλημερα,

εγω προσωπικα θεωρω πως υπαρχει μονο ενα μπουλντογκ... το αγγλικο...
απορω γιατι υπαρχουν οι αλλες 2 πα ραλλαγες.... οποτε θα σου προτεινα το αγγλικο.. αλλωστε , που να μαθαινεις τωρα γαλλικα...
coma sava...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
όχι άλλο γαλλικό...όχι τίποτε άλλο έχουν πέσει και οι πωλήσεις των δορυφορικών κεραίων όσο αυξάνονται οι πωλήσεις των γαλλικών!!!!
Πέρα από τη πλάκα σύντομα θα έχεις εκτεταμένη ενημέρωση από τους γάλλους του φόρουμ που αυξάνονται και πληθύνονται!!
Καλώς ήρθες :)

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Φιλεναδα καλημερα,

εγω προσωπικα θεωρω πως υπαρχει μονο ενα μπουλντογκ... το αγγλικο...
απορω γιατι υπαρχουν οι αλλες 2 πα ραλλαγες.... οποτε θα σου προτεινα το αγγλικο.. αλλωστε , που να μαθαινεις τωρα γαλλικα...
coma sava...
Εγώ πάλι δε θα σου πρότεινα το αγγλικό γιατί είναι αυτό με τα περισσότερα προβλήματα υγείας των βραχυκέφαλων φυλών.

anezatom

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2011
45
0
Εγω παλι δεν πιστευω οτι υπαρχει θεμα συγκρισης μεταξυ γαλλικού και αγγλικού μπουλντογκ!Προκειται για δυο διαφορετικές φυλές με διαφορερική ιδιοσυγκρασία και χαρακτήρα!Δεν υπαρχει σωστο και λάθος, καλό η κακό!

Υ.Γ. Mairoula το σκυλάκι σου βγήκε υγιές?Αν ναι είσαι πολύ τυχερη γιατι προκειται για μια ράτσα με σχετικά αρκετά προβλήματα υγείας!Ν α σου ζήσει παντως!:)

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Σ΄ευχαριστώ πολύ! Προς το παρόν δε μου έχει εμφανίσει κάτι! Δηλαδή να έχει κάποιο πρόβλημα από το pet shop... Γι' αυτό το είπα! Φυσικά μη θεωρηθεί ότι είμαι υπέρ των pet shop, το διευκρινίζω! Ας μη το γρουσουζεύουμε πάντως! :p