Καλησπέρα..

rottie_dias

Member
3 Μαϊου 2011
13
0
α8ηνα
Θα η η8ελα να με βοηθησετε οσοι γνωριζετε σε μια ερωτηση μου..!Εχω ενα rottie 8 μιση μηνων και ζυγιζη 34 κιλα και μου ειπαν πως ειναι χοντρουλης και πρεπει να χασει..Αν γνωριζει κανεις ας μου πει αν οντος χρειαζετε να χασει μερικα κιλα..!ευχαριστω.!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Δεν έχω ροτ αλλά αν δεις στα άλμπουμ μου έχω κάποιες φωτογραφίες το ροτ της κοπέλας μου το οποίο πάχυνε ύστερα από αγωγή με κορτιζόνη. Αν κι η εμφάνιση του δικού σου σωματικά είναι κάπως έτσι, τότε προτείνω λιγότερη τροφή απ' όση δίνεις και πολλούς περιπάτους!!!

rottie_dias

Member
3 Μαϊου 2011
13
0
α8ηνα
Περιπατους κανουμε πολοι ωρα..!Φαντασου τον πηγενω 2 φορες την ημερα βολτα απο 1 μηση ωρα τη καθε μια συν το τρεξιμο που κανει..Απο φαγητο τρωει 500 γρ. την ημερα..!

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Η καλύτερη μέθοδος είναι αυτή του ματιού.Αν έχει παραπάνω κιλά μπορείς να το διαπιστύσεις εύκολα.
Παρατήρησε τα πλευρά του σκύλου σου,αν διαγραφοναι όλα τότε είναι αδύνατος,αν δεν τα βλέπεις καν τότε έχει παραπάνω από το κανονικό.

Σε αυτήν την ηλικία προσπάθησε να τον κρατάς όσο πιο φιτ μπορείς,τα - κιλά είναι καλύτερα από τα +
Η ανάπτυξη του θα ολοκληρωθεί μετά τους 18 μήνες,μέρι τότε προσοχή.

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
η ποσοτητα που μας λες δεν λεει κατι..η συσκευασια λεει την ενδεικτικη ποσοτητα αλλα και παλι δεν στηριζεσαι σε αυτο βλεπεις το σκυλακι σου..εσενα πως σου φαινεται?να προσεχεις πολυ το βαρος του γιατι ετσι κ αλλιως εχει προδιαθεση για σκελετικα προβληματα μη του τα επιβαρυνεις!!καλυτερα λιγο λιγοτερο παρα περισοτερο!
edit: dog.crime γραφαμε μαζι;)

rottie_dias

Member
3 Μαϊου 2011
13
0
α8ηνα
οκ ευχαριστω για τις συμβουλες..Καλυτερα να χασει λιγο για το δικο του καλο..Απλα ειναι υπερβολικα λεμαργος..Εγω δε του δινω αλλα εχω αλλα 3 αδερφια μικροτερα κατω απο 15 ολα και ολο και κατι τσιμπαει..

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
500 γραμμάρια τροφής δε σημαίνουν τίποτα. Αν εσύ δίνεις high energy για παράδειγμα μπορεί η ποσότητα να είναι εξωπραγματική. Ποιά τροφή δίνεις και με ποιά απόδοση θερμίδων στα 100 γραμμάρια, αλλιώς μπορεί να γράφει πχ ανάλογα με τα κιλά πόσο δίνεις.