Καλησπέρα!

eirma

New Member
14 Απριλίου 2011
3
0
Thessaloniki
Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι νέο μέλος στο forum έχοντας παρακολουθήσει πολλά από τα θέματα που ανοίγονται ανά διαστήματα. Ο λόγος είναι ότι ήθελα να αποκτήσω ένα σκύλο, αλλά οι υποχρεώσεις μου δεν το επέτρεπαν.
Η μικρή μου αδερφή με τη συναίνεση των γονιών μου, απέκτησε τελικά τον Alfie, ένα beagle, το οποίο και φιλοξενώ αυτό το διάστημα.
Έτσι, ελέγχω την προοπτική και τη δυνατότητά μου στο να πάρω κι εγώ ένα σκύλο, όντας υπέυθυνη γι'αυτόν.
Προς το παρόν, ο Alfie είναι στη φάση της προσαρμογής στο νέο του περιβάλλον, οπότε δε λείπουν φυσικά οι ζημιές και οι προβληματικές συμπεριφορές. Προσπαθώ όμως να τον προσεγγίσω και η πρόοδος του είναι εμφανής μέρα με τη μέρα!
Ελπίζω να έδωσα μια σαφή είκονα του σκύλου και δικής μου.
Και πάλι καλησπέρα από τη Θεσσαλονίκη!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
καλησπερα!συννεφιασμενη σημερα η σαλονικα!!!!καλως ηρθες κ καλη επιτυχια με τον μικρο!
κανε υπομονη κ θα στρωσει.για ποσο καιρο θα τον εχεις?

eirma

New Member
14 Απριλίου 2011
3
0
Thessaloniki
Προς το παρόν θα επιστρέψουμε μαζί για Πάσχα, αλλά "αδελφής επιτρεπούσης" θα τον κρατήσω μέχρι το καλοκαίρι. Ούτως ή άλλως, ελπίζω ότι από του χρόνου θα συγκατοικούμε και οι 3 :)
Συννεφιασμένη όντως η Θεσσαλονίκη...μια βόλτα όμως θα την κάνουμε!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
κ εμεις το σκεφτομαστε για βολτα,αλλα μολις φαγαμε κ περιμενουμε λιγο να ξεφουσκωσουμε!χεχεχε!βρεχει δε βρεχει ,οι βολτες γινονται!!!

eirma

New Member
14 Απριλίου 2011
3
0
Thessaloniki
Λες; Θα το προσπαθήσω, αν και σε γενικές γραμμές βαριέται σχετικά εύκολα τα παιχνίδια του. Ίσως πρέπει να του τα κρύβω..

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
δεν τα παει καλα με τους λαγους!προτιμα τα κουνελια!

τα παιχνιδια εννοειται πως θα τα κρυβεις.θα τα χωρησεις κ σε ομαδες.σημερα αλλα,αυριο αλλα.οχι τα ιδια.