Καλησπέρα!!!!

rikos

Member
3 Νοεμβρίου 2009
8
0
Καλησπέρα,
Είμαι ο Θάνος και είμαι κάτοχος ενός ημίαιμου cocker που ακούει στο όνομα Ερρίκος.Ο Ερρίκος είναι περίπου 1,5 ετων και είναι κάτι παραπάνω απο όσα περίμενα απο έναν σκύλο.Μεγάλωσα με σκυλιά μιας και προέρχομαι απο επαρχία(καλαμάτα)και η οικογένεια είναι αυτό που λέμε κυνηγετική .Σπουδάζω Αθήνα και τα απογεύματαμου θα με δείτε πάνω σε ποδήλατο με τον Ερρίκο να σουλατσάρουμε στο Μπαρουτάδικο στο Αιγάλεω. Αυτά τα λίγα για αρχή θα τα πουμε και αργότερα.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλώς ορίσατε εσύ κι ο Ερρίκος σου!
*Ριχνω τον προβολέα της ανάκρισης στα ματια σου και ρωτώ*

Πώς γίνατε συγκάτοικοι?

Πόσο ημίαιμος είναι? Λίγο ή πολύ? (Κατα το ολίγον έγκυος) :D:D

Γιατί δεν έχεις ανεβάσει ακόμα φωτογραφίες?

Αυτά για αρχή!

rikos

Member
3 Νοεμβρίου 2009
8
0
Λοιπόν....
Μένω Καλαμάτα όπως είπα και παραπάνω.Εδώ και κανα δυο χρόνια είχα περάσει απο ένα ανθοπωλείο και έιχα δεί μια πανέμορφη cockerina την ντοριτα.Ε λοιπόν η Ντορίτα έμεινε έγκυος και έκανε νομίζω 5 κουταβάκια.Που λές πάω μια μέρα στο ξεκάρφωτο να αγοράσω λουλούδια για μια υποχρέωση που είχα και βλέπώ ενα κουταβάκι να μασάει ένα φύλλο!!!!ε ήταν κεραυνοβόλο .Αγοράζω τα λουλούδια και δωρο μου πήρα τον κούταβο.Φωτογραφίες ακόμα δεν έχω ανεβάσει γιατι δεν βρίσκομαι σπίτι αλλα επιφυλάσομαι για τις καλύτερες!!!Η μαμά του είναι καθαρόαιμο αγγλικό cocker τώρα για τον πατερα του δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά :p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Καλημέρα και καλώς όρισες! Πρέπει να είναι κούκλος ο κοκερίνος σου μ'αρέσουν πολύ αυτά τα σκυλιά βάλε μας φωτο να τον δούμε!!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Καλώς Ήρθες!

Να σου ζήσει ο ερίκος :)

Να ξέρεις πως δεν πρέπει να ενισχύουμε την ανεύθυνη αναπαραγωγή σκύλων,
μιας και εκτός του ότι έχει γεμίσει η Ελλάδα από αδέσποτα ζώα,
τα σκυλιά αυτά που αναπαράγονται πιθανώς φέρουν πολλές κληρονομικές παθήσεις που διαιωνίζουν,
μιας και ο ημιμαθής ανεύθυνος ιδιοκτήτης του δεν φρόντισε να ενημερωθεί περί της αναπαραγωγής σκύλων.
Διάβασε ΕΔΩ,
και καλό θα είναι να διαβάσεις και ΑΥΤΟ,
μιας και το άτομο όπου πήρες το σκυλάκι σου συγκαταλέγεται στους ΒΥΒ(backyard breeders)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθατε, αναμένουμε φωτο. Εσύ σουλατσάρεις με το ποδήλατο, ο Ερρίκος σουλατσάρει χύμα ή δεμένος ?

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Καλώς μας ήλθατε ! Περιμένουμε φωτογραφίες και λεπτομέρειες για τον Ερρίκο σου όποτε έχεις λίγο χρόνο ... :)

rikos

Member
3 Νοεμβρίου 2009
8
0
Ευχαριστώ πολύ παιδια για την υποδοχή.Ανέβασα 3 φωτογραφίες και ψάχνω τρόπο για να βάλω avatar.Μπορει κανείς να με βοηθήσει?Μέχρι το πάρκο πάει δεμένος με το λουράκι του εννοείται πολύ προσεκτικα και μέσα στο πάρκο τρέχει σαν σύφουνας ελεύθερος.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Θα πας στον πίνακα ελέγχου, my settings, επεξεργασία avatar, υπογραφής και ότι άλλο θέλεις.

Καλώς ήρθατε κι από εμάς (Ρούνη και Άρης)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Πάνω πάνω δεξιά γράφει Καλωσήρθες, rikos. Ειδοποιήσεις Προφίλ Χρήστη Πίνακας Ελέγχου Αποσύνδεση
Πάς πίνακα ελέγχου και στα αριστερα πας επεξεργασία avatar. Ελπίζω να βοήθησα

edit: Χι χι χι agathe :D :D :D

Last edited: