Καλησπέρα

elenhtsa

Active Member
22 Ιανουαρίου 2011
27
0
mytilene
Καλησπερα με λενε ελενη κ ειμαι απο μυτιληνη δεν εχω σκυλο ακομα μονο ενα χαμστερακι αλλα σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω ενα μαλτεζακι. Το ψαχνω βεβαια μιας κ δε με πιεζει τπτ να βιαστω κ ετσι το μονο που ξερω σιγουρα ειναι πως δε θα περασω ουτε εξω απο pet shop για το συγκεκριμενο θεμα.

sofakik

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
125
0
θεσσαλονικη
καλησπερα ελενη κ καλως ηρθες!και πολυ καλα θα κανεις να αποκλυσεις την ευκολη λυση του πετ σοπ.... απιστευτα σημαντικοι λογοι που δυστυχως τους εμαθα αφου αγορασα τ μωρο κ το πληρωνω ακριβα βρισκονται σε αυτο το φορουμ θα σε βοηθησουν να κανεις την σωστη επιλογη...

elenhtsa

Active Member
22 Ιανουαρίου 2011
27
0
mytilene
Γενικα βλεπω για μικροσωμο σκυλακι μιας κ μενω σε διαμερισμα με τραβαει περισσοτερο το μαλτεζ αλλα δεν εχω αποφασισει οτι κοιταω αυτο κ τπτ αλλο καθε συμβουλη κ γνωμη δεκτη καλως σας βρηκα.

sofakik

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
125
0
θεσσαλονικη
με λιγο ψαξιμο στο ιντρνετ μπορεις να βρεις αξιοπιστους εκτροφεις.....γενικα απο τιμες δεν ξερω πολλα....παντως ακριβως σκυλος απο καλο εκτροφεα σημαινει σκυλος υγειης κ προσεγμενος.....εγω που την πατησα τα δινω στους γιατρους......

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
πολύ φοβάμαι πως δεν υπάρχουν εκτροφείς για μαλτέζ.
ευχομαι να κάνω λάθος βέβαια!
καλωσήρθες και μην βιάζεσαι
σκοπευεις να πάρεις ένα σκυλάκι για τα επόμενα 15 χρόνια
ακόμα και έναν χρόνο να το ψάχνεις δεν είναι πολύ

elenhtsa

Active Member
22 Ιανουαρίου 2011
27
0
mytilene
Το εχω ακουσει πολλες φορες αυτο κ μια φιλη μου που δε καταλαβαινε οταν της ελεγα να μη παει απο pet shop τωρα τραβιεται κ παραλιγο να χασει κ τον μικρουλη της. Γιαυτο δε θελω να παω σε οποιον να ναι. βεβαια κοιταω οσο πιο προσεκτικα γινετε κ τις ρατσες μιας κ ζω μονη κ θα πρεπει το σκυλακι που θα παρω να μενει καποιες ωρες μονο.

elenhtsa

Active Member
22 Ιανουαρίου 2011
27
0
mytilene
Γενικα εχω ψαξει οσο μπορω το θεμα ρατσας εχω συμβουλευτει κ φιλο κτηνιατρο κ με βλεπω για μαλτεζ η γιορκ με εχουν τραβηξει πολυ αυτα τα 2. Αν κ ο φιλος μου (μενουμε μαζι) θελει πιο πολυ μαλτεζακι.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Εγώ νομίζω πως υπάρχει εκτροφέας μαλτέζ στην Ελλάδα,μπορεί να κάνω και λάθος.
Πάρε ένα τηλ. στον ΚΟΕ να μάθεις σίγουρα.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Eγώ πάλι απ'όσο ξέρω δεν υπάρχει εκτροφέας μαλτέζ.
Δεν είμαι σίγουρη όμως.

Για γιόρκι πάλι, υπάρχει νομίζω!

elenhtsa

Active Member
22 Ιανουαρίου 2011
27
0
mytilene
Σκοπευω να παρω στον ΚΟΕ να μου πουν κ απο εκει αλλα νομιζω πως υπαρχει στην ελλαδα για μαλτεζ.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Το θέμα είναι να υπάρχει ΣΩΣΤΟΣ εκτροφέας,
γιατί φαντάζομαι ψευτοεκτροφείς υπάρχουν πάρα πολλοί.

elenhtsa

Active Member
22 Ιανουαρίου 2011
27
0
mytilene
Αυτο εννοειτε στο internet εχω βρει πολλους αλλα δε νομιζω πως καποιος απο αυτους ειναι σωστος γιαυτο κ θα επικοινωνησω με τον ΚΟΕ αν δε βρω για μαλτεζ στην ελλαδα τοτε θα μεινω στο γιορκι που ξερω κ σιγουρο εκτροφεα.

elenhtsa

Active Member
22 Ιανουαρίου 2011
27
0
mytilene
Να μαι κ παλι. Λοιπον δε καταφερα να βρω κανεναν αξιοπιστο εντος Ελλαδας οποτε κ ψαχτηκα για εξω αλλα τα λεφτα ηταν υπερβολικα κ ετσι αποφασησαμε με τον καλο μου να υοθετησουμε ενα αδεσποτακι κ τωρα πσαχνουμε για μικροσωμο. Εριξα μια ματια στις εδω αγγελιες κ βρηκα καποιο που με ενδιαφερει αλλα πηρα τηλ κ δεν απαντησε κανενας εστειλα κ ενα μυνημα αλλα τπτ. εχετε υποψιν σας κανενα μικρουλι?