Καλησπέρα σε όλους

bordoux

Member
4 Απριλίου 2012
8
0
Αθυτος χαλκιδικης
καλο καλοκαιρι και καλες βολτες με τα αγαπιμενα μας τετραποδα. ειμαι καινουριος στο φορουμ και παραλιλα εχω ενα καινουριο μελος στην οικογενια. μια μικρουλα 2 μινων και 10 ημερων. ειναι ντογκ ντε μπορντο και ακουει στο ονομα μπρατι.

Groenendael

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2012
194
1
Δυτική Αττική
καλώς ήρθες να χαίρεσαι το καινούργιο μέλος της οικογένειας πές μας μερικά πράγματα για το κουτάβι..απο πού το πήρες? το πήρες σωστή ηλικία πάντως άντε βάλε και καμία φωτογραφία να δούμε!!Ότι απορίες έχεις κάνε αναζήτηση στο φόρουμ υπάρχουν πολλά θέματα που μπορούν να σου λύσουν πολλές:) σαν καινούργιος ιδιοκτήτης!!καλώς όρισες και πάλι!

bordoux

Member
4 Απριλίου 2012
8
0
Αθυτος χαλκιδικης
ευχαριστω για την υποδοχη να ειστε καλα!!! φωτο συντομα.(ειναι μονο 4 μερες στο σπιτι μας). την λενε μπρατι και ειναι απο την μπρατισλαβα τις σλοβακιας. εκανα 2860 κμ για να παω να την φερω σε 3 μερες. ομως αξιζε ο κοπος. εκτροφεας ειναι η Τατιανα Ρετζεροβα και το εκτροφιο λεγετε Vlckovskeho mlyna FCI. εξερετικη δουλεια κανει η τατιανα εκει πανω. φοβερα σκυλια και χωρος. η κουταβιτσα ειναι 6 κιλα και εχει μεσα σε 4 μερες να κανει την αναγκη της εξω.ταπεραμεντο ανεξαρτιτο και πολυ αφτοπεπιθιση για κουταβακι.θα επανερθω νε φωτο συντομα. χερετισματα απο την Αθυτο χαλκιδικης.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Από τις πολύ πολύ όμορφες φυλές επέλεξες, και λυσάω να δω φωτογραφίες!!
Να σας ζήσει και όμορφη και αρμονική συμβίωση σας εύχομαι...

[Ζουπήξτε την και λίγο για μένα :p ]

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλώς ήρθες να την χαίρεσαι είναι κούκλα...βάλε και άλλες να την δούμε!!:)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Πω πω κουκλάρα είναι, πραγματικά!
Να της βάλετε ματάκι να μην την ματιάσουν..

[Πάω τώρα να φάω τις κοτσίδες μου από την ζήλεια μου.... :lol:]

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Καλώς ήρθατε και καλή "διαμονή":)
Να τη χαίρεσαι την απίστευτη κουτάβα σου και να έχετε μία ευτυχισμένη ζωή μαζί:)

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Τι γλυκό κουταβακι που είναι. Νά την χαίρεστε την κουκλίτσα σας. Πεθαίνω γιά τις πατουσες της.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Απίστευτη φάτσα και πολύ αγαπημένη μου αυτή η ράτσα :D.
Να τη χαίρεσαι την κουκλάρα σου και να περάσετε όμαρφα χρόνια μαζί!!!

Τα μουτράκια και τα μαγουλάκια είναι όλα τα λεφτά!!!

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Ωρε σαλιαααααααααααααααααααααα που μας τρεχουνννν..Κουκλαρα η μικρη σου,να την χαιρεσαι..Αλλοι κανουν και 2800 τοσα χιλιομετρα να αποκτησουν σωστα το κουταβι που θελουν και αλλοι...Συγχαρητηρια..Αν θες κανε μας και μια παρουσιαση για τα bordeux..:eek:

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
χερετισματα απο την Αθυτο χαλκιδικης.
Α γιαυτο μας ευχεσαι καλο καλοκαιρι,ετοιμαζεσαι για μπανια εσυ απο τωρα χαλκιδικη..Δεν θαρθουμε Αθυτο,;;ποσα μπορντο θαχει;;;..Θα σε πετυχω..Που θα μου πας..;;:cool:

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Καλωσήρθατε!!! Να τη χαίρεσαι την κουτάβα σου! Πανέμορφη είναι και ειδικά στη φωτό που έχει τη γλωσσίτσα έξω έλιωσα!!! Να έχει πάντα την υγεία της και να περνάτε υπέροχα!