Καλησπέρα σε όλους

stavrosniza

New Member
5 Μαρτίου 2011
2
0
γεια σας ονομάζομαι σταυρος και αυτή την στιγμή έχω ένα μικρό τρελό σκυλάκι μάλλον κοκόνι..:p xax η ιστορία έχει ως εξής έχω περάσει διαφορα παλιότερα με ένα σκύλο κυνηγετικό συγκεκριμένα το οποιο κάποιος ας μην τον χαρακτηρίσω τον παράτησε πριν μερικά χρονια με χιονια έχω και τον βάλαμε στην οικογένεια.. από την δεύτερη μέρα κιόλας είχε πολλά προβλήματα από καλαζάρ και ερλιχίωση από αιμορραγίες μέχρι ότι μπορεί να φανταστεί κανεις άρχισε λοιπόν ένα γλυκό πικρό ταξίδι με πολύ χαρά αλλα δυστυχώς για να μην πολυλογώ μετά από 2 με 3 χρονια δεν άντεξε άλλο μετά από δυο therapies για καλαζάρ και πολλά αλλα φάρμακα ο σκύλος εξουθενώθηκε και σωματικά okay ψυχολογικά όπως okay εμείς δεν αντέξαμε να τον βλέπουμε να ταλαιπωρείται και τελικά εκεί τελειώνει η ιστορία αρκετά δύσκολα...
έτσι πέρασε ο καιρός έφυγε και λίγο ο πόνος μαζί και επειδή γενικά δεν είμαι απ τους ανθρώπους που αγοράζω σκύλους ράτσας και δεν τα βλέπω ως κάτι προς αγορά δεν ξαναπήρα ...
ώσπου μια μέρα καλοκαιρινή στο περιστέρι ένα κουτάβι ,μόλις λίγων μερών είχε αφεθεί από κάποιο ασυνείδητο ελεύθερο βγήκε στο δρόμο και ακριβώς το μπροστινό μου αμάξι το πατάει από την μέση και κάτω με αποτέλεσμα τραυματισμό λεκάνης και πίσω ποντιων και ενδεχόμενο να μην ξαναπερπατήσει... αλλα δεν με ένοιαξε καθόλου το πήρα άμεσος στην κτηνίατρο για τα απαραίτητα φάρμακα okay την απαραίτητη θεραπεία και οδηγίες...
το κουταβάκι ένα μηνα δεν περπάταγε αλλα έσερνε τον ποπουδακο του και σιγά σιγά σαν τα μωρά με βοήθεια ξαναστιριχτικε στα πόδια του ονομάστηκε μόκα από το χρώμα του και από την γλυκιά φατσούλα που έχει και από τότε έδωσε ψυχή στην ζωή μας με τον τρελό υπάκουο και ήρεμο χαρακτήρα του...
γενικά δεν είμαι τον forum αλλα πιστεύω ότι αν κάτι στηθεί καλά μπορεί να βοηθήσει πολύ κόσμο all προπάντων πολλά ζώα δεν έχω προλάβει ακόμα να περιηγηθώ πλήρως αλλα ευελπιστώ ότι θα βρω κάτι καλο... καλή σας μέρα

................................................................................
Tα greeklish απαγορεύονται από τους κανονισμούς.

Last edited by a moderator:

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
καλώς ήρθες κι από μένα...

τα γκρικλις, όπως θα σε ενημερώσουν οι ...αρμόδιοι δεν επιτρέπονται.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Καλώς Ήρθες :)

Συγχαρητήρια για την κίνηση σου να περιθάλψεις και να δώσεις σπίτι σε ένα τραυματισμένο σκυλάκι!
Και επειδή είμαστε και κοκονολάτρεις βάλε καμιά φώτο να θαυμάσουμε την όμορφη Μόκα
(έχουμε ακόμα μια όμορφη μόκα στην παρέα μας )

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
αλήθεια υπάρχει ακόμα μια μόκα εδώ...

βάλε φωτογραφίες να την καμαρώσουμε και εύχομαι να εξακολουθεί να σας εκπλήσσει ευχάριστα μέρα με τη μέρα.

(ούτε εγώ ήμουν των φόρουμ, αλλά τώρα διαπιστώνω ότι μακάρι να το είχα βρει πριν πάρω τα σκυλιά μου. θα ήμουν πολύ καλύτερη. οι συμβουλές που δίνονται και τα θέματα που υπάρχουν ή ανοίγονται είναι άκρως ενδιαφέροντα - κάποια αστεία κι όλας.)

και πάλι καλώς ήρθες

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Εγώ τις είδα τις φωτογραφίες :)
Κουκλίτσα η μόκα, μου θυμίζει λίγο το Μπλουδάκι, την μια μου σκυλίτσα,
μόνο που η δικιά μου έχει αυτάρλες.
Αυτή είναι η δικιά μου
05032011_009..jpg

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Καλως ήλθες, και θερμότατα συγχαρητήρια που υιοθέτησες όχι απλώς ένα αδεσποτάκι, αλλά ένα τραυματισμένο κουταβάκι. :) Είναι πανέμορφο - ότι και να πώ θα είναι λίγο. :) Είναι και πολύ τυχερό που βρέθηκες στον δρόμο του ! Το φόρουμ όπως θα δείς βοηθάει πάρα πολύ - μοιράζεσαι σκέψεις και προβλήματα με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν, και πολλές φορές η δική τους εμπειρία από τα σκυλιά τους μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα σου. Ελπίζω πάντως ότι με την Μόκα από εδώ και μπρός δεν θα έχεις άλλα προβλήματα - μόνο χαρές ! :p

stavrosniza

New Member
5 Μαρτίου 2011
2
0
Σας ευχαριστω ολους για το θερμο καλωσορισμα, καλως σας βρηκα..!
Σοφουλι μου πολυ ωραια κ τα δυο σκυλακια σου μοιαζουν αρκετα κ εχει κ το χαρακτιριστικο πιο μακρυ τριχωμα στην ραχη του λιγο στην φατσουλα αλλαζουν.. ειναι καποια ρατσα η δεν ξερεις..? κοκονιααα..!!? χαχαχ.
Ανδρομεδα μου δυστυχως εδω ετσι οπως εχουμε γινει δεν σταματανε ακομα κ αν πατησουν ανθρωπο.. περναω αληθινα με το μοκακι εχω μονο το παραπονο να μπορουσα να πηγαινω ακομα πιο συχνα βολτες αλλα λογο δουλειας καμια φορα ειναι λιγο δυσκολο..
θα ηθελα να ρωτησω κ κατι επι της ευκαιριας ξερετε αλλα μεγαλα παρκα, αλση οπως π.χ το συγγρουν που επιτρεπονται σκυλια κ ειναι ωραια για πεζοπορια ευχαριστω...

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθες και να χαιρεσαι την Μοκα σου...ειναι γλυκα!!!Μπραβο σου που την πηρες και την βοηθησες!!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Ανδρομεδα μου δυστυχως εδω ετσι οπως εχουμε γινει δεν σταματανε ακομα κ αν πατησουν ανθρωπο.. περναω αληθινα με το μοκακι εχω μονο το παραπονο να μπορουσα να πηγαινω ακομα πιο συχνα βολτες αλλα λογο δουλειας καμια φορα ειναι λιγο δυσκολο..
θα ηθελα να ρωτησω κ κατι επι της ευκαιριας ξερετε αλλα μεγαλα παρκα, αλση οπως π.χ το συγγρουν που επιτρεπονται σκυλια κ ειναι ωραια για πεζοπορια ευχαριστω...
Δίκιο έχεις, και πολλές φορές βιάζονται τόσο πολύ που είναι έτοιμοι να σε πατήσουν αν δεν περάσεις αρκετά γρήγορα τον δρόμο ! :mad: Δυστυχώς δεν ξέρω κάτι για μεγάλα πάρκα που επιτρέπονται σκυλιά - εμείς είμαστε πολύ κέντρο. Πώς πάνε τα ποδαράκια της Μόκας ; Υποθέτω ότι πλέον κινείται χωρίς πρόβλημα, αφού συζητάς για μεγάλες βόλτες. :)