Καλησπέρα σας...

lana.g

Member
20 Ιουλίου 2012
8
0
32
Είμαι καινούριος μπαμπάς και ακόμα μαθαίνω. Έχω μάθει αρκετά πράγματα, έχω υπομονή και ψάχνω συνέχεια. Πολλά από αυτά τα έχω μάθει από εδώ και ευχαριστώ πολύ γι' αυτό. Για αρχή θα θελα να ρωτήσω όποιον ξέρει από ράτσες. Επειδή το σκυλάκι μας δεν το αγοράσαμε αλλά το βρήκαμε δεν γνωρίζουμε τη ράτσα του ώστε να ξέρουμε αν θα μεγαλώσει και πόσο. Ευχαριστώ. Καλή σας μέρα. :)

Last edited by a moderator:

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Καλημερα και καλως ηρθατε με το σκυλακι σας!
Βαλε μας καποια φωτογραφια που να φαινεται καλυτερα για να το δουμε αλλα και για να το θαυμασουμε!!!
Απο αυτο που βλεπω στο αβαταρ σου, δειχνει να εχει κατι απο αγγλικο σεττερ αλλα μπορει να κανω και τελειως λαθος γιατι ειναι μικρη η φωτο με οχι καλη ληψη. Παντως μαλλον δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια το ποσο θα γινει τελικα... αν γινει 20 κιλα αντι για 15 που περιμενατε θα το διωξετε? δεν νομιζω... οποτε οσο ειναι να γινει θα γινει!:)

edit: μολις ειδα και το αλμπουμακι της. φαινεται αρκετα μικροσωμη. τι ηλικια εχει περιπου και τι βαρος εχει τωρα?
οσο τη κοιταω τοσο λιγοτερο σεττερ μου θυμιζει τελικα... μονο στο χρωμα ισως!

Last edited:

minipin

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2011
65
1
Πάτρα
Kαλημέρα να την χαίρεσαι! Μμμ νομίζω ότι δεν θα μεγαλώσει πολύ, αλλά δεν είμαι και ειδική να σου πω.
Πόσο χρονών είναι περίπου? Την πήγατε στον κτηνίατρο? Μέσα στη μέρα θα σου απαντήσουν οι πιο σχετικοί! Να τη χαίρεσαι και πάλι λοιπόν!

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
καλως ηρθες φιλε!
καλο διαβασμα και βαλε φωτο απο τον σκυλακο σου!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Καλωσόρισες !!!:)

Να είστε πάντα καλά, που "βρήκατε" τη σκυλίτσα σας!!! Θα σας το ανταποδώσει απλόχερα!
Ετσι άρχισα κι εγώ, κάποτε, το μαγικό ταξίδι με το σκύλο...

Είναι πανέμορφη η σκυλίτσα σου!

lana.g

Member
20 Ιουλίου 2012
8
0
32
Σας ευχαριστούμε πολύ εγώ και η Lana για τα καλά σας λόγια... Εννοείται ότι όσο μεγάλη και να γίνει δε θα μας νοιάξει ίσα ίσα θα χαρούμε που έγινε ολόκληρη γυναίκα. Είναι 40 ημερών και πρέπει να είναι περίπου 1,5 κιλό. Δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτό αλλά έχει στενές πατούσες είναι το μόνο που σκέφτομαι ότι μάλλον δε θα μεγαλώσει πολύ.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλωσηρθατε στο φορουμ :D Λογικα θα γινει γυρω στα 15 κιλα αλλα ποτε δεν ξερεις με τα ημιαιμα. Ειναι μια κουκλα παντως η Λανα. Να την χαιρεσαι και να σας χαιρεται φυσικα. Θα παρετε πολλα απο εκεινη αρκει να της δωσετε την αγαπη που της χρειαζεται και απο οτι βλεπω την εχει ;) Καλο καλοκαιρι να εχετε!!!

lana.g

Member
20 Ιουλίου 2012
8
0
32
efxaristoume polu :D i alitheia einai oti ti latrevoume apo tora pou einai akoma mikri...panta ithela ena skulaki kai xarika polu pou vrethike sto dromo mas :D

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Να το χαιρεσαι το κοριτσι σου ειναι πανεμορφο και γλυκιτατο κι εγω δεν νομιζω να γινει πολυ μεγαλη... Οπως και να χει να τη χαιρεσαι!!!

Μην γραφεις με greeklish απαγορευεται απο τους κανονισμους. :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Καλώς όρισες!
Και έτσι να την λατρεύετε πάντα!!
Είναι πανέμορφη:)

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Καλώς ήρθατε!!!Είναι πανέμορφη σκυλίτσα!!!
Μου φαίνεται πως θα γίνει μικροσωμάκι!!!!!!!!Να την χαίρεστε λοιπόν!!!!!

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Θέα είναι.
Στα 10-15 είναι και για μένα η άποψη μου ότι θα παίξετε.
Τώρα αυτό για τα πατουσάκια μύθος είναι αλλιώς εμείς θα έπρεπε να είχαμε τα διπλάσια κιλά.