Καλησπέρα σας

mgeo81

Member
31 Μαϊου 2011
14
0
ιωαννινα
καλησπερα και απο εμενα καλως σας βρηκα.με λενε γιωργο και ειμαι ευτυχισμενος κατοχος ενος beagle.τον ziggy...
εχω διαβασει αρκετα πραγματα στο σιτε και πραγματικα εχω ενθουσιαστει και εχω μαθει πολλα πραγματα,και εχω ακομα να μαθω και αλλα ελπιζω και με τις δικες σας γνωσεις.;)
ο ziggy ειναι 2 χρονων σχεδον και τον αγαπαω τοσο πολυ ειναι ενα διαολακι μπορω να πω αλλα δεν κανει ζημιες στο σπιτι ευτυχως. νομιζω οτι ειναι ενα κουταβι που καταλαβαινεις την ''παρουσια'' του.ειμαι πολυ χαρουμενος που τον εω μου εχει αλλαξει ολη μου την ζωη προς το καλο παντα...:D

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Καλως ηρθες Γιωργο εσυ κ ο Ziggy σου !!
Βαλε μας κ καμια φωτογραφια να τον καμαρώσουμε !! Και πες μας λιγα περισσοτερα πραγματα για σενα, απο που τον πηρες ? Ειχες ξανα αλλο σκυλο ?

mgeo81

Member
31 Μαϊου 2011
14
0
ιωαννινα
εφτιαξα ενα αλμπουμ με φωτος.ειμαι απο παργα και μενω γιαννενα δουλευω σαν ντι τζει σε μπαρ.οπως πολλοι εκανα το λαθος και τον πηρα απο πετσοπ.τον βρηκα στο ιντερνετ.παντα ειχαμε στην οικογενεια μας σκυλια και εχω μεγαλωσει με αυτα και τωρα που μενω μονος αποφασισα ν παρω δικο μου.τον ειχ βρει σε καλη τιμη και τον πηρα αλλα απο αυτα που διαβασα εδω εκανα λαθος μου φαινεται αλλα δεν το μετανιωνω γιατι ειναι τελειος.

Last edited:

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Φυσικα κ δεν μετανιωνουμε για το σκυλο μας αλλα για τον τροπο !!! Χαιρομαι τουλαχιστον που εχεις αναθεωρησει τις αποψεις σου κ ενδιαφερθηκες κι ολας να το κανεις αυτο !!! Τωρα τουλαχιστον εισαι ενας ακομα που θα λεει στου γυρω του οτι δεν πρεπει να αγοραζουν απο πετ-σοπ κλπ. !!

Να σου ζησει ο σκυλακος σου κ να εχετε πολλες κ ωραιες στιγμες ! Πολυ ωραιος στις φωτο !

Να κανω κ τις ερωτησεις μια που τον εχεις παρει απο πετ-σοπ να πας πεις τη αποψη σου. Σου έχει/είχε εμφανίσει καποιο προβλημα ασθενειας μικρος σαν κουταβι η τωρα που μεγαλώνει ? Τι τροφη ταιζεις τον ομορφο σου ziggy ? Ειναι καλος με τα αλλα σκυλακια ανθρωπους ? Ειχε ποτε προβλημα συμπεριφορας ?

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
καλως ηρθες γιωργο με τον κουκλο σου.....!!!!! :) τι φατσα ειναι αυτη???:D πολυ ομορφος ειναι....να τον χαιρεσαι......!!!!!!!! (αα..και η παργα πολυ ομορφη!!!:p)

mgeo81

Member
31 Μαϊου 2011
14
0
ιωαννινα
του εχω αλλαξει ακρκετες τροφες τωρα του δινω roycal canin αν το γραφω σωστα.προβλημα ασθενειας ναι να πω την αληθεια τραχυοβρογχιτιδα μου ειχε πει ο κτηνιατρος.ειναι πολυ καλος με τους ανθρωπουσ αλλα και με τα σκυλια αλλα ειχαμε μια περιπετεια πριν κανα 6μηνο.βγαιναμε βολτα με πολλα σκυλια παρεα μεχρι που καποια σιγμη ενας φιλος μου που ειχε ενα πιτ μπουλ τον αρπαξε απο τον λαιμο και παραλιγο να τον πνιξει.απο τοτε εχουμε ενα θεματακι με αλλα σκυλια.με το πεκινουα των γονιων μου ομως ειναι πολυ φιλικος και παιζει μαζι του.

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Καλώς όρισες Γιώργο!Να τον χαίρεσαι τον Ziggy σου!

mgeo81

Member
31 Μαϊου 2011
14
0
ιωαννινα
ευχαριστω παιδια και εγω χαιρομαι που εγινα μελος
θα ηθελα να με βοηθησετε και σε κατι αλλο.γιατι ο σκυλακος θελει να καβαλαει αλλα σκυλακια συνεχεια?προσπαθω να του κοψω αλλα δεν μπορω με τιποτα.
συγνωμη για τα συνεχομενα ποστ

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Καλώς ήρθες Γιώργο και πολύ όμορφος ο "γιος" σου...Να τον χαίρεσαι....και καλά παιχνίδια....

Όσον αφορά στο καβάλημα, μάλλον κυριαρχικότητα μου μοιάζει....ότι δηλαδή θέλει να "επιβάλλεται" στα υπόλοιπα σκυλιά. Εκτός κι αν το κάνει μόνο σε θηλυκά σε οίστρο, οπότε εκεί χρειάζεται άλλη προσοχή, προς αποφυγή ατυχημάτων....