Καλησπερα σας! Με λένε Βασίλη είμαι 16 και ζω στο λουτράκι. Επικέφθηκα το φορουμ πριν 3-4 μέρες για ένα πρόβλημα που είχα με τη σκύλα μου και ανακαλυψα οτι είχα γραφτει 3 χρόνια πριν:Ρ όλες οι συμβουλές που μου δώσατε με βοηθησαν και ήδη βλέπω βελτίωση.
Τη σκύλα μου την λένε σαρα. είναι ουγγρικο vizsla 3 χρονών. Έχει πολληη ενεργεια (λογικό άλλωστε λόγο ράτσας). Είναι πολυ καλόψυχη και χαίρεται ιδιαίτερα όταν συναντά καινουργιους ανθρώπους. Μόνο ένα μπορεί να ναι το πρόβλημα της! παραείναι λαίμαργη (ακόμα δεν έχω βρει αν μορώ να το διορθώσω)
παρακάτω βάζω φωτογραφίες ώστε να δείτε τη σαρα.( επίσης στο προηγούμενο ποστ τις ζήτησαν πολλοί)
Υ.Γ. Το site είναι πολύ εύχρηστο και χρησιμο!
Τη σκύλα μου την λένε σαρα. είναι ουγγρικο vizsla 3 χρονών. Έχει πολληη ενεργεια (λογικό άλλωστε λόγο ράτσας). Είναι πολυ καλόψυχη και χαίρεται ιδιαίτερα όταν συναντά καινουργιους ανθρώπους. Μόνο ένα μπορεί να ναι το πρόβλημα της! παραείναι λαίμαργη (ακόμα δεν έχω βρει αν μορώ να το διορθώσω)
παρακάτω βάζω φωτογραφίες ώστε να δείτε τη σαρα.( επίσης στο προηγούμενο ποστ τις ζήτησαν πολλοί)
Υ.Γ. Το site είναι πολύ εύχρηστο και χρησιμο!
Attachments
-
97,2 KB Προβολές: 90
-
59,7 KB Προβολές: 91
-
77 KB Προβολές: 96
-
93,5 KB Προβολές: 82
-
94,8 KB Προβολές: 83