Καλησπέρα σας από τον Lupo!

ΣΠΥΡΟΣ.Κ

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2011
110
5
39
Χαιδαρι-Αττικησ
Γεια σασ με λενε Σπυρο και εχω εναν γερμανικο ποιμενικο 6 μηνων μορφολογικο αλλα με παρα πολυ καλο χαρακτηρα και ταπεραμεντο,εχουμε αρχισει δαγκωματακια και υπακοη,θα ασχοληθουμε και με εκθεση μορφολογιασ.Θα χαρω να τα λεμε απο εδω μεσα.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Καλώς ήρθατε!

Πλήρη αναφορά παρακαλώ!;)

Επίσημο όνομα καθώς και εκτροφείο!

Να σου ζήσει ο Lupo!Από ότι βλέπω καλή αρχή κάνετε!Συνεχίστε έτσι!Μόνο καλό θα κάνετε στην συμβίωση σας!

ΣΠΥΡΟΣ.Κ

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2011
110
5
39
Χαιδαρι-Αττικησ
Τον πηρα απο το CRAZY WATERS το Νικου Κορεβεση,που ειναι ενασ αξιολογοσ ανθρωποσ και εκτροφεασ και θελω να τον ευχαριστησω και απο εδω μεσα ,αν και του το λεω συνεχεια για τον σκυλο που μου εδωσε.Το επισημο ονομα του ειναι hilll of crazy watesr.Kai αριθμοσ γενεαλογιου BEK-114703,ειναι ενα υπεροχο κουταβι με τρομερη εξυπναδα.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ο Νίκος κάνει πολύ καλή δουλειά με τα σκυλιά του και παντρεύει πολύ ωραία την μορφολογία καθώς και την έντονη διατήρηση του στοιχείου της εργασίας στα σκυλιά του!
Κοινώς είναι από τους εκτροφείς που τα δουλεύει πολύ!

Να σου ζήσει και να περνάτε καλά!Αν τον έχεις από κοντά και σε συνεργασία με τον εκτροφέα σου θα εξελιχθεί σε πολύ καλό σκύλο!

Καλή συνέχεια!

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Ωραίος σκυλάκος!!!!! Φάτσα και με όγκο, στην τελευταία φωτό μοιάζει μεγαλύτερος! :)
Να τον χαίρεσαι! Από περιέργεια, τι τον ταίζεις?

υγ. οι γερμανοί μας, έχουν σχεδόν το ίδιο όνομα! Lupus και Lupo! xixi!

Last edited:

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Είναι τρομερός. Στην πρώτη φωτό που είναι κουτάβι και στην τρίτη που φαίνονται οι ποδάρες του είναι κούκλαρος

koncha1981

Active Member
1 Απριλίου 2013
31
13
Νίκαια
Επισκέφτηκα σήμερα τον συγκεκριμένο εκτροφέα και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν ευγενικός και πρόθυμος να απαντήσει στις ερωτήσεις μου . Δυστυχώς η μέρα δεν ήταν κατάλληλη καθώς είχε εξετάσεις οπότε θα τον επισκεφτούμε μάλλον την Τρίτη . Σε παρακαλώ μπορείς να μας δώσεις μια εικόνα για τον εκτροφέα σου .