Γεια σασ με λενε Σπυρο και εχω εναν γερμανικο ποιμενικο 6 μηνων μορφολογικο αλλα με παρα πολυ καλο χαρακτηρα και ταπεραμεντο,εχουμε αρχισει δαγκωματακια και υπακοη,θα ασχοληθουμε και με εκθεση μορφολογιασ.Θα χαρω να τα λεμε απο εδω μεσα.
Τον πηρα απο το CRAZY WATERS το Νικου Κορεβεση,που ειναι ενασ αξιολογοσ ανθρωποσ και εκτροφεασ και θελω να τον ευχαριστησω και απο εδω μεσα ,αν και του το λεω συνεχεια για τον σκυλο που μου εδωσε.Το επισημο ονομα του ειναι hilll of crazy watesr.Kai αριθμοσ γενεαλογιου BEK-114703,ειναι ενα υπεροχο κουταβι με τρομερη εξυπναδα.
Ο Νίκος κάνει πολύ καλή δουλειά με τα σκυλιά του και παντρεύει πολύ ωραία την μορφολογία καθώς και την έντονη διατήρηση του στοιχείου της εργασίας στα σκυλιά του!
Κοινώς είναι από τους εκτροφείς που τα δουλεύει πολύ!
Να σου ζήσει και να περνάτε καλά!Αν τον έχεις από κοντά και σε συνεργασία με τον εκτροφέα σου θα εξελιχθεί σε πολύ καλό σκύλο!
Επισκέφτηκα σήμερα τον συγκεκριμένο εκτροφέα και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν ευγενικός και πρόθυμος να απαντήσει στις ερωτήσεις μου . Δυστυχώς η μέρα δεν ήταν κατάλληλη καθώς είχε εξετάσεις οπότε θα τον επισκεφτούμε μάλλον την Τρίτη . Σε παρακαλώ μπορείς να μας δώσεις μια εικόνα για τον εκτροφέα σου .