Καλησπέρα σας, έχω μία απορία

marizoula

New Member
20 Μαϊου 2011
4
0
καλησπερα σε ολουσ παιδια εχω μια απορια απόκτησα πρόσφατα ενα σκυλακι ρατσας. το σκυλι αυτο έρχεται απο αυστρια γιατι εκει ειχαμε βρει γέννα.. ο άνθρωπος που μεσολάβησε για να παρω το σκυλι μου πε πωσ τα χαρτια του κουταβιου θα αργήσουν να ερθουν στα χερια μου θα κανουν περιπου 3-4 μήνες. ετσι μου πε. ειναι αληθεια? η μου χει πει ψεματα?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
marizoula καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Τι σκυλάκι περιμένεις;
Από ποιό εκτροφείο;

marizoula

New Member
20 Μαϊου 2011
4
0
ειναι ακιτα ινου. αυτοσ κανει εισαγωγες κουταβιων απο διαφορεσ χωρεσ. οχι δεν εχει πετ σοπ.. και απ οσο ξερω υπαρχουν και ατομα απο την ελλαδα που ζευγαρωνουν τα σκυλακια τουσ και τα προωθουν με χαρτια μεσο αυτου του κυριου και προσφατα γνωρισα και μια αλλη κοπελα που πηρε ακιτα απο αυτον τον κυριο αλλα δν την ρωτησα για χαρτια γιατι δν ειχα χρονο και δν ξερω αν θα την ξανα βρω για να την ρωτησω

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Σου 'χει πει ψέμματα.
Και μάλιστα πολλά και σοβαρά.
Και πολύ κακώς που δεν έψαξες πριν "παραγγείλεις" το σκυλάκι, αλλά μόνο τώρα που αναρωτιέσαι για τα χαρτιά του.
Για το ίδιο το σκυλάκι, έπρεπε πρώτα να ενδιαφερθείς, να αναρωτηθείς και να ψάξεις.

marizoula

New Member
20 Μαϊου 2011
4
0
το σκυλακι το χω στα χερια μου και ειναι πολυ καλα και ο γιατρος που το ειδε μου πε πωσ ειναι υγειεσ

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
μπορεί να έρθουν μπορεί και όχι!και ένας φίλος πήρε από εκεί και ακόμα τα περιμένει. εδώ και κάτι μήνες και πάμε από παρασκευή σε παρασκευή.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Τα σωστά εκτροφεία δεν δίνουν σε ΚΑΝΕΝΑΝ μεσάζοντα κουτάβι τους... περνάνε γεννεές 14 του υποψήφιους αγοραστές και μετά αν κρίνουν ότι "πέρασες" τις "εξετ'ασεις" σου δίνουν κουτάβι...

Αυτό το κουτάβο μόνο εκτροφικό δεν είναι, έστω κι αν εσύ το πλήρωσες για τέτοιο, τα χαρτιά του ... (έχουμε δει διάφορα: φωτοτυπίες πραγματικών peddigree, πλαστά, ψεύτικα βιβλιάρια υγείας με εμβόλια που δεν έγιναν ποτέ).

Γνωρίζεις τις "πραγματικές" συνθήκες κάτω από τις οποίες γεννήθηκε και μεγάλωσε αυτό το κουτάβι?
Γνωρίζει ποιοι είναι οι γονείς και αν έχουν κληρονομικές ασθενειες... π.χ. δυσπλασία?? Αυτά βγαίνουν στην πορεία δεν μπορούν να φανούν ακόμη...

Δεν θα έπρεπε να δείχνεις σε αυτόν το "κύριο" τόση μεγάλη εμπιστοσύνη για ένα πλάσμα με το οποίο θα περάσεις τα υπόλοιπα 13-14 χρόνια της ζωής σου...

(δεν έχει να κάνει με σένα κορίτσι μου το σχόλιο που ακολουθεί αλλά από άλλο θέμα πιάνομαι...
ελάτε να μου πείτε τώρα ποιος κονομάει πουλώντας ψυχές, όσοι έχετε πέσει στους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ εκτροφείς να τους φάτε....!!!)

Last edited:

marizoula

New Member
20 Μαϊου 2011
4
0
να πω την αληθεια δεν γνωριζω πως μεγαλωσε εκει το κουταβι. εκανα λαθοσ που τον εμπιστευτικα αλλα το θελα οσο πολυ το σκυλακι που βιαστικα σε ολα.το αγαπαω υπερβολικα παρα πολυ και ελπιζω να μην μου παθει κατι τετοιο στο μελλον

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Είχες ποτέ πριν σκύλο;
Πως κατέληξες σε ακίτα ίνου;