Καλησπέρα παιδιά

AIK

Member
10 Μαϊου 2007
5
0
Είμαι 39 και ζω στην Κύπρο,στην Λεμεσό.Παντρεμένος εδώ και 8 χρόνια, έχω δύο υπέροχες κόρες, την Αλεξάνδρα και τη Άρτεμις, 6 και 2 1/2 χρονών αντίστοιχα. Έχω κάνει σπουδές στις πολιτικές επιστήμες, κοινωνική ψυχολογία και βιολογία αλλά εδώ και 12 χρόνια είμαι ενεργό μέλος στην οικογενειακή επιχείρηση (από τις μεγαλύτερες στην Κύπρο), με αντικείμενο τη κατασκευή και εμπορία ειδών συσκευασίας μίας χρήσης.
Φιλόζωος χωρίς υπερβολές που να υποβιβάζουν τον άνθρωπο, από μικρή ηλικία είχα ζώα (σκύλους,γάτες,κανάρια,παπαγάλους,ψάρια).Όλα αυτά βέβαια προϋποθέτουν και τη γονική συναίνεση και ομολογώ ότι στην οικογένειά μου οφείλεται και γενικότερα η πολύ θετική στάση μου απέναντι στα ζώα.Το ίδιο ακριβώς εύχομαι να περάσω και στα παιδιά μου.
Τώρα έχουμε 3 Μαστίνο και 1 Τζακ Ράσελ στο σπίτι και καμιά δεκαριά αδέσποτα και 2 Ρότι στο εργοστάσιο τα οποία προσπαθούμε να τα προσέχουμε όλα όσο γίνετε.
Εύχομαι λοιπόν να τα λέμε συχνά,όσο το επιτρέπει ο ελεύθερος χρόνος μας.

ΦΟΙΒΟΣ

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
181
0
www.petcorner.gr
καλως ηρθες ΑΙΚ!
καλες συζητησεις!
Τι καιρο εχει στη Κυπρο? Αφου στη Β Ελλαδα εχει το μεσημερι 30-32 στην Κυπρο τι γινεται?

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
....αυτο ειναι intro....
καλωςηρθες ΑΙΚ,καλες συζητησεις...

αστον καιρο βρε φοιβος....εγω ημουν ετοιμος να ζητησω τον ισολογισμο...

AIK

Member
10 Μαϊου 2007
5
0
Ο καιρός δεν είναι αυτός που νομίζετε.Έχει συννεφιά και βρέχει και χθές έριξε και χαλάζι.
Για το ισολογισμό το κανονίζουμε. :D
Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή!

magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Για σου Αικ, εντυπωσιακός ο αριθμός τον τετράποδων φύλων σου :D