Καλησπέρα κ από μένα!

selevouze

Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
20
0
Γεια κ χαρα σ ολους, επειτελους εγινα μελος κ εγω! Πιστευω να βρω την ακρη στην πορεια, σχετικα με την αποκτηση σκυλου!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
καλως ηρθες :)
Πες μας περισσοτερα... προσανατολιζεσαι για καποια φυλη ή οχι?

selevouze

Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
20
0
Να στε καλα για το καλωσορισμα σας, σχετικα με ποια φυλη ειναι ενα θεμα! Ειμαι λατρεις των τεριε, μου αρεσει η νευρικοτητα τους κ η σπιντα που κατεχουν! Κ η πρωσοπικη μου ζων μου το επιτρεπει να γινω κατοχος ενος τεριε! Αλλλλλα ποια νου!?

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Έλα μου ντε !!! Έχεις πολύ διάβασμα!!!!Τι εννοείς οτι η προσωπική σου ζωή το επιτρέπει για τεριέ?

selevouze

Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
20
0
Σχετικα με την πρωσοπικη μου ζωη το ειπα γιατι εχω πολυ χρονο να αφιερωσω σε ενα κουταβι-σκυλο, για σωστο μεγαλωμα κτλ. Ειμαι αναμεσα σε μπουλ τεριε η σε τζακ ρασελ, το θεμα μας εδω ειναι οτι μας αρεσουν κ τα δυο!

selevouze

Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
20
0
Σε ζηλευω! Γινεται μπουλ και τζακ ρασελ να τα χω και τα 2? Ο αντρας μου θελει μπουλ, κ εγω και τα 2 χιχι!

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Χαχαχα! Κάτσε κάτσε! Μν βιαζεσαι! Είσαι σίγουρη ότι θες 2 με τν μια; Ξαναειχες σκύλο; Ξέρεις πως είναι ή απλά σου αρέσει η ιδέα κ μάλιστα 2; Γτ δν διαλέγεις εύκολες ρατσες... Τα τεριε έχουν προσωπικότητα!

selevouze

Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
20
0
Οχι καλε, αστειευομαι! 1κουταβι για αρχη καλα ειναι! Ειχα πριν ενα ημιαιμο αλλα οχι απο κουταβι, το χα βρει σε μεγαλη ηλικια, εμπειρια με κουταβι δεν εχω!

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Αχαχαχαχα! Περαστικά μας! Γουέστι ε? Να τα σκέφτηκε άραγε? Εχουμε 1 ημιαδέσποτο στην γειτονια... Πανεμορφος είναι ο καημένος!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Αχαχαχαχα! Περαστικά μας! Γουέστι ε? Να τα σκέφτηκε άραγε? Εχουμε 1 ημιαδέσποτο στην γειτονια... Πανεμορφος είναι ο καημένος!
Τι εννοείς ημιαδέσποτο????
Αν είναι να το μαζέψουμε, μέσω του westie rescue !!!

selevouze

Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
20
0
Γουεστι, πολυ ωραια φυλη το θεμα μου δεν ειμαι μονη εχω κ 2 αντρες σπιτι που με εχουν τρελανει μπουλ κ εγω τζακ! Χιχι πολυ γελοιο επικρατει την ωρα που τρωμε! Θα τους το παω κ θα πω ειμαι η μονη γυναικα κ αποφασιζω εγω!χιχι!