Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!

miatagreece

Member
7 Οκτωβρίου 2011
14
0
55
Βούλα, Έλλάς
www.mx5.gr
Καλησπέρα σε όλες και όλους.
Μελετάω το forum εδώ κι ένα εξάμηνο περίπου, που έχουμε πάρει απόφαση να μπεί ένα νέο μέλος στην οικογένεια μας.
Η κόρη μου, 8 ετών, θέλει απεγνωσμένα εδώ κι ένα χρόνο ένα σκύλο για σύντροφο, αδελφάκι και γενικά μέλος της οικογένειας.
Μιας κι έχει δει από φίλες της διάφορες μικρόσωμες ράτσες (μαλτίζ, κανίς, τσιάουα) μου έχει θέσει ως βέτο την απόκτηση σκυλιού ΟΧΙ μικρού.
Δεν το κρύβω ότι είμαι της ίδιας άποψης, μιας και στην ηλικία της, είχαμε στην οικογένεια γερμανικό ποιμενικό και αργότερα ως φοιτητής στο εξωτερικό συνέδραμα στο μεγάλωμα ενός μολοσσού αρλεκίνου που ζούσε στο διαμέρισμα φίλου.
Έχουμε διαβάσει αρκετά και στο forum και σε περιοδικά και οι επιλογές που έχουμε καταλήξει είναι ιεραρχικά λαμπραντόρ και μπόξερ. Δεν κρύβω ότι μετά από την επίσκεψη σε φίλο με μονοκατοικία λάτρεψα και τα αμέρικαν σταφορντσάιρ που έχει.
Ζούμε σε διαμέρισμα με μεγάλα μπαλκόνια, το σπίτι έχει ευτυχώς πολλά μέρη δίπλα για βόλτες με το σκυλί και είμαστε αποφασισμένοι να το πάρουμε από εκτροφέα.
Για να έχουμε μια σφαιρική απόψη θα είμαστε την άλλη Κυριακή στο Μαραθώνα για να δούμε την έκθεση του ΚΟΕ.
Αυτά τα ολίγα κατ' αρχήν.
Γιώργος

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Καλωσήρθες....μπράβο σου...και μπράβο και της μικρής που δεν κόλλησε από το trend...(όχι ότι έχω κάτι με τα μικρά...αλλά πάντα χαίρομαι ένα παιδί που δεν μπαίνει στον κουβά...)

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Πουλάκι μου! Εσυ χαλασες το θέμα της Milva? τελοσπαντων! Συγχωρεμενος! Καλωσηρθες!
Ανάμεσα στις φυλές που ανεφερες θα ψήφιζα μποξερ αλλα μόλις γύρισα απο επίσκεψη σε εκτροφειο ΑμΣταφ οπότε είμαι ακόμα θολωμενη! Να τα δεις ολα, να παθεις το ίδιο με μένα κ μετα να αποφασίσεις!