Καλησπέρα και καλώς σας βρήκαμε!!

20 Δεκεμβρίου 2012
9
0
athens/notia proastia
Συγχαρητήρια για το φορουμ.. είμαστε νεα μελη που ήρθανε στην παρέα σας...φυσικα μιλάμε για εμενα τον Χρηστο και για τον κουταβινο μου τον Εκτορα!..ολα ξεκινισαν οταν η κοπελα μου βρηκε ενα κουταβακι χτυπημενο να κλεει σε κατι κουνιες στην ηλιουπολη..με τα πολλα πολλα ,ηταν και οτι εχω μεγαλο σπιτι και ηθελα απο καιρο ενα σκυλο ,ειπα να τον υιοθετισω.ο Εκτορας ειναι ενα ημιαιμο σκυλακι 3,5 μηνων ,ολομαυρο με ασπρο στερνο και πατουσακια , στο οποιο κυριαρχουν στοιχεια απο κυνηγόσκυλο. Σε ερωτηση μου στον κτηνιατρο ειναι της μεγαλωσομης φυλης,σαν ποιντερ..πιθανον κατα 90% ειναι ημιαιμο ποιντερ η' visla!? λογο μεγαλου κηπου,τον εχω στην αυλη σε χωρο που ειναι στεγασμενος και φραγμενος.αλλα λιγο απομακρα απο το σπιτι..μεχρι τωρα του εχω κανει φουλ αποπαρασιτωση και εμβολιο το πρωτο... προσπαθώ παραλιλα να τον εκπαίδευσω αν και ειναι επιθετικος μαζι μου και φιλικος με την πολυπληθής οικογενεια μου (7ατομα)...ειναι πολυ τσαμπουκας ο μικρος!!!ειναι πανεξυπνος και εχει πολυ τσαγανο,σε σημειο να κανει εναν 23αρι(εμενα) να τα παιζει!
ελπιζω σε αυτο το φορουμ να βρω ολες τις απαντησεις που χρειαζομαι σε κατι που μεχρι τωρα μου ηταν αγνωστο,και δεν ηξερα τι έχανα!...

υ.γ. ο γατουλης της δερφης μου τα βρισκει σκουρα:cool:..
ειμαστε φιλοζωικη οικογενεια τι να κανουμε!!

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Να τον χαίρεσαι λοιπόν!!!αν και δεν μου αρέσουν οι σκύλοι να μένουν έξω σε καταλαβαίνω αρκεί να μην τον έχεις δεμένο και να μπορεί να έχει χώρο να τρέχει.
Βάλε καμία φωτογραφία του να τον δούμε και άρχιστε να του κάνετε βασική εκπαίδευση και να δείχνετε ότι είστε ανώτεροι όσο να ναι με λεπτομέρειες όπως στο φαί μην διεκδικεί τα δικά του μαζί σας και τέτοια.
Πληροφοριακά γιατί θα στα είπε ο κτηνίατρος βόλτες μετά τα βασικά εμβόλια και να τον βγάζεις γιατί κουρασμένο σκυλί=ευτυχισμένο.:p

υ.γ1 την γάτα την έχετε έξω,δλδ τι γίνεται μεταξύ τους?
υ.γ2 δεν έχω κάτι άλλο να πώ..;)

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
... σε κατι που μεχρι τωρα μου ηταν αγνωστο,και δεν ηξερα τι έχανα!...
Και που να δεις, πόσα ακόμη χάνεις, που δεν τον έχεις μαζί σου, μέσα στο σπίτι σου.
Ούτε καν διανοείσαι...

Καλώς ήρθες στο φόρουμ και να τον χαίρεσαι τον μικρούλη!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
καλως ηρθες και καλα να περασεις μαζι του !!

φροντισε να κοιμαται καπου ζεστα και στεγνα,,,,
προσεχε η γατα βγαζει ματια,,,,
φουλ αποπαρασιτωση,,?? οτι απαιτηται μην το παρακανεις,,,
να τους εχεις παντα κατι να απασχολειται,,, μπαλιτσες κοκκαλα μαλακα ψευτικα,,, κλπ οτι απαιτει η ηλικια του,,,
φρεσκο νερο καθε μερα και καθαριοτητα,,,
μην τον ζοριζεις και πολυ με την εκπαιδευση,,, σιγα σιγα,,, τωρα θελει να παιξει να δαγκωσει να γαυγισει και αγκαλιτσες ==))

20 Δεκεμβρίου 2012
9
0
athens/notia proastia
Ευχαριστω ολους για τα λογια σας οριστε και μια φωτο απο το κουκλι μου:pView attachment 42062 :D ,σημερα πηγαμε και στον γιατρο για την επανάληψη με τα εμβολια και εμβολια τελος! :) αποπαρασιτωση εχει γινει στο φουλ με ντρονταλ ,οστοσω θα κανω αλλη μια επανάληψη και το efipro γτ ειχε ψώρα ο καημενουλης....
η γατα μην ανησυχείτε την προσέχω ποτέ δεν μενω ήσυχος οταν βγει εκτος κλιμακοστασιου στην αυλη,η αυλη ειναι τεραστια και εκει που μενει ειναι ουσιαστικα ενα ημιυπαιθριο σκεπαστρο του εχω και σπιτακι ,ωστοσο τωρα με τις γιορτες θα τον εχω πιο πολυ στο σπιτι...απο βασικη εκπαιδευση εχω αρχισει ιδη να του κανω αλλα ειναι πολυ επιμονος στον χαρακτηρα του και εκει που λεω μη...αυτος συνεχιζει...ειναι φουλ αναρχια οταν τον πιασει :D παντος δεν γαυγιζει μονο δαγκωνει :Dαπο καθαριοτητα καλα τα παμε...μονο που ειμαστε λιγο κατρουλιτσες

20 Δεκεμβρίου 2012
9
0
athens/notia proastia
Γεια σας και παλι. καιρος για μια ανανεωση των φωτο καθος και να συζιτισουμε τα προβληματα του κουταβιου μου. μεγαλωσαμε γιναμε 6μηνων και ειμαστε 24κιλακια για αρχη:cool:
1)η δεμοδυκτικη ψωρα αντιμετοπιστικε και πλεον εχει βγαλει στο 90%των περιοχων πλουσιο τριχωμα και λαμπερο,εμφανες ειναι οτι στις περιοχες που δεν ειχε προσβληθει το τριχωμα ειναι ταλαιπορημενο.4μηνη θεραμπεια με ivermectin injextion και vilbermax tablet σσ οτι ειναι αλλεργικος στο ιβερμεκτιν και γ αυτο βαζαμε ατροπινη μαζι με την εννεση.
2) αρχικα ετρογε ξηρα τροφη πουρινα τονους αλλα επειδη επεινε πολυ νερο τοτε την γυρισα σε equilibrio την οποια την εφαγε για 20 μερες και μετα απο αυτο αρχισαν τα προβληματα γιατι εκανε εμετους και φενοταν καθαρα οτι εχει θεμα με τιν τροφη αφου ουτε την μυριζε...σ.σ. οτι και παλιοτερα ειχε θεμα με εμετους με την τονους αλλα μετα τους 2 μηνες που την ετρωγε,παντος η τροφη μια χαρα ηταν αφου την εφαγε ενα κολει φιλου.
3) η κτηνιατρος με συμβουλεψε να δοκιμασω πια τροφη του εμποριου θα κατσει καλα στον σκυλο και σαν υστατη λυση ειναι α)φαρμακευτικη ξηρα τροφη για γαστοεντερικα προβληματα και β) μαγειρευτο κοτοπουλο με ρυζι μεχρι στιγμης εχω δοκιμασει μια φτηνη που ειχε το πετσοπ μου bewi junior ιδια εταιρια ειναι με την belcando.αρκετα καλα τα παει αλλα τα κοπρανα ειναι πολλα αλλα σκουρα και χωρις μυροδια.
βεβαια δεν ειναι και πολυ σφηχτα. επομενος ειμαι ενα βημα πριν την αλλαξω και αυτη την τροφη (την δοκιμαζω 13ημερες)τωρα μενει να δοκιμασω μια τροφη με υψηλη περιεκτικοτητα σε κρεας οπος η sams field πριν παω σε φαρμακευτικη.
3)εχτες τον πηγε κοψιμο τον μικρο με αποτελεσμα να κανει και εμετο αυτο που εφαγε αλλα και να βγαζει ουσιαστικα νερο οταν παει να τα κανει. του ειχα δωσει λιγο ροκφορ βεβαια αλλα και απο μονος του παει και σκαβει και τρωει ριζες απ τον κηπο.
υ.γ 1 ο λογος που δεν πηγα κατεφθιαν σε καποια γνωστη μαρκα ειναι καθαρα ιδεολογικος-οικονομικος .
υ.γ 2 οταν τον βρηκα τον εκτωρα ειχε ασκαριδες και εκανα αποπαρασιτωση με ντρονταλ.μηπος αυτες του εχουν κανει φλεγμονη!?μεχρι στιγμης ειμουν αφοσιομενος στην δεμοδηκτικη ψωρα και δεν εδινα πολυ βαση σε εξετασεις για αυτο.χρειαζοντε να κανω !?

υ.γ 3 λογο πιεσης χρονου εχω πολλα ορθογραφικα και συντακτικα λαθη θα τα επεξεργαστω το απογευματακι.2013-03-21_12-01-39_358.jpg2013-02-09_15-33-03_487.jpg2013-03-21_12-02-20_171.jpg

doberman

Member
29 Μαρτίου 2013
12
0
50
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ειναι και γαμω τα παιδιά ο Εκτωρας.

Μπραβο Χρηστο.

Καποιος πρεπει να του μαθει να μην τρωει ρίζες μονο.

;)

Ισως ενας τροπος να ειναι, να βαλεις σε μια υποψηφια ριζα προς βγάλσιμο, λιγο πιπέρι ή κάτι που θα του ξινίσει, μήπως και ετσι γλυτώσεις τον κήπο σου....

ας σου πει κάποιος ειδικός καλύτερα.

φιλικα
Ιωσήφ.

20 Δεκεμβρίου 2012
9
0
athens/notia proastia
ειναι και γαμω τα παιδιά ο Εκτωρας.

Μπραβο Χρηστο.

Καποιος πρεπει να του μαθει να μην τρωει ρίζες μονο.

;)

Ισως ενας τροπος να ειναι, να βαλεις σε μια υποψηφια ριζα προς βγάλσιμο, λιγο πιπέρι ή κάτι που θα του ξινίσει, μήπως και ετσι γλυτώσεις τον κήπο σου....

ας σου πει κάποιος ειδικός καλύτερα.

φιλικα
Ιωσήφ.
Ευχαριστω πολυ Ιωσηφ και η Δαναη σου αστερι ειναι!! θα δοκιμάσω λιγο πιπερακι γιατι εχει παραγίνει το κακο με τα χόρτα και ρίζες που τρώει. είμαστε και στην κρίσιμη ηλικια των 7 μηνων είμαστε και 28+κιλα

ερώτημα τελικά πιστεύω οτι ο Εκτορας ειναι διασταύρωση μαστιφ με λαμπραντορ ακα "μασταντορ" εχει μέχρι και το χαρακτηριστικο περπάτημα άλογου.. εχει κάνεις καποια αλλη ιδέα με τι μπορεί να μοιαζει!? οχι οτι με ενδιαφέρει απλα φιλολογικά συζήτηση να κάνουμε (αρχικα ελεγα οτι ηταν ποιντερ με λαμπραντορ ) βεβαια να διευκρινίσω οτι εχει αρκετές ζαρες στον λαιμο και στα μαγουλα+ βλεμα μαστιφ

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97