Συγχαρητήρια για το φορουμ.. είμαστε νεα μελη που ήρθανε στην παρέα σας...φυσικα μιλάμε για εμενα τον Χρηστο και για τον κουταβινο μου τον Εκτορα!..ολα ξεκινισαν οταν η κοπελα μου βρηκε ενα κουταβακι χτυπημενο να κλεει σε κατι κουνιες στην ηλιουπολη..με τα πολλα πολλα ,ηταν και οτι εχω μεγαλο σπιτι και ηθελα απο καιρο ενα σκυλο ,ειπα να τον υιοθετισω.ο Εκτορας ειναι ενα ημιαιμο σκυλακι 3,5 μηνων ,ολομαυρο με ασπρο στερνο και πατουσακια , στο οποιο κυριαρχουν στοιχεια απο κυνηγόσκυλο. Σε ερωτηση μου στον κτηνιατρο ειναι της μεγαλωσομης φυλης,σαν ποιντερ..πιθανον κατα 90% ειναι ημιαιμο ποιντερ η' visla!? λογο μεγαλου κηπου,τον εχω στην αυλη σε χωρο που ειναι στεγασμενος και φραγμενος.αλλα λιγο απομακρα απο το σπιτι..μεχρι τωρα του εχω κανει φουλ αποπαρασιτωση και εμβολιο το πρωτο... προσπαθώ παραλιλα να τον εκπαίδευσω αν και ειναι επιθετικος μαζι μου και φιλικος με την πολυπληθής οικογενεια μου (7ατομα)...ειναι πολυ τσαμπουκας ο μικρος!!!ειναι πανεξυπνος και εχει πολυ τσαγανο,σε σημειο να κανει εναν 23αρι(εμενα) να τα παιζει!
ελπιζω σε αυτο το φορουμ να βρω ολες τις απαντησεις που χρειαζομαι σε κατι που μεχρι τωρα μου ηταν αγνωστο,και δεν ηξερα τι έχανα!...
υ.γ. ο γατουλης της δερφης μου τα βρισκει σκουρα..
ειμαστε φιλοζωικη οικογενεια τι να κανουμε!!
ελπιζω σε αυτο το φορουμ να βρω ολες τις απαντησεις που χρειαζομαι σε κατι που μεχρι τωρα μου ηταν αγνωστο,και δεν ηξερα τι έχανα!...
υ.γ. ο γατουλης της δερφης μου τα βρισκει σκουρα..
ειμαστε φιλοζωικη οικογενεια τι να κανουμε!!