Καλησπέρα και καλή χρονιά

boxie

New Member
12 Δεκεμβρίου 2007
2
0
Με λενε Χαρά,25 ετών,απο Μυτιλήνη.Χαίρομαι καταρχήν που σας βρήκα και είδα πόση αγάπη και ενδιαφέρον δίνετε όλοι σας στους αξιολάτρευτους φίλους μας τα σκυλιά.Εχω κι εγω λοιπόν ενα rottweiler,αρσενικό,10 μηνών που έχει αλλάξει τη ζωή μας.Είχαμε εμπειρία με τον άντρα μου απο σκυλιά,τα λατρεύουμε και σκεπτόμενοι ποιά ρατσα να επιλέξουμε αποφασίσαμε να βάλουμε στη ζωή μας τον Μποξ.Πρέπει να σας πω ότι διάβασα όλα τα θέματα και έμαθα περισσότερα,άλλοτε κουνούσα το κεφάλι έκπληκτη σαν να μιλούσαν για τον δικό μου..έχω κ τις απορίες μου αλλα μάλλον πρέπει να μπώ σε κάποιο θέμα.Φιλιά.

stellalol1

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2008
73
0
γεια σου κι απο μενα.. κι εγω καινουργια ειμαι..

Μα ολοι πια ροτι εχετε :twisted: :twisted:

:lol: :lol:

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Καλως ήρθες boxie...

για τους υπόλοιπους με απορίες τύπου "Μα όλοι rott έχετε;" θα πω μόνο... ΕΝΑΣ είναι ο σκύλος και αυτός είναι ROTT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
lone wolf said:
ΕΝΑΣ είναι ο σκύλος και αυτός είναι ROTT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ωραια,την επομενη φορα κανονισε να ψησεις τον αντρα μου που του αρεσουν τα ελκηθροσκυλα :lol:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
lone wolf said:
Καλως ήρθες boxie...

για τους υπόλοιπους με απορίες τύπου "Μα όλοι rott έχετε;" θα πω μόνο... ΕΝΑΣ είναι ο σκύλος και αυτός είναι ROTT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
υπερβολές..... [-(

jade

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2007
58
0
Μέσα στο απόλυτο χάος...
lone wolf said:
Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλώς ήρθες, boxie :)

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
lone wolf said:
Άλλο ο σκύλος, άλλο το ροτβάηλερ!!!
Άλλο το αυτοκίνητο, άλλο η Φερράρι!!! :wink: