Καλησπέρα και από τον Άρη!!!

neneia

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
112
30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Καλησπέρα στην όμορφη σκυλοπαρέα σας... Είμαι ο Αρης, είμαι ένας κούκλος 2.5 μηνών. Δαγκώνω ασταμάτητα ότι κυκλοφορεί αλλά είμαι πανέξυπνος μιας κ ήδη έχω μάθει που να κάνω τις "βρωμοδουλειες" μου και να κάθομαι προσοχή όταν μου το ζητάνε! Αλλά έχω να μάθω πολλά ακόμα και είμαι σίγουρος ότι το ζευγάρι που υιοθέτησα θα βρει εδώ πολλές απαντήσεις πριν τους στείλω στο τρελάδικο με υποτροφία!!!!

Attachments

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
γεια σου λευκή ομορφιά:)
θα το εκπαιδεύσεις το ζευγάρι που ιυοθέτησες,μη μασάς!

Groenendael

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2012
194
1
Δυτική Αττική
Έλα ρε Άρη ανάσταση είδαμε και μια άσπρη μέρα χαχα..πώς τα πάς?όλο ξάπλα σε βλέπω καλοπερνάς μπαγάσα!!Καλως όρισες Πατριώτη

rinio

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2008
95
0
Ti τρελο φατσονι ειναι αυτο???
Αρη σε αγαπω!!!!:rolleyes:
Κλειστους στο τρελαδικο γρηγορα και ελα να φυγουμε οι 2 μας... :p

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Άρη καλώς ήρθες!!!
Σου μιλάει ο "μπαμπάς Δίας". Μη μασάς αγορίνα μου θα τους τρελάνουμε τους δίποδους.
Γουουβ γουουββββ!

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Όμορφη φατσούλα καλως ήρθες στο φορουμ :D........να περάσετε τέλεια τους κουταβίσιους μήνες γιατί θα σας λείψουν......:)

neneia

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
112
30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Καλώς σας βρήκαμε! Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια!!! Ο Άρης ήρθε στα χέρια μου πριν απο 3 εβδομάδες και 4 μέρες μέσω φίλο φίλου που ήξερε πως ψάχνουμε για ένα dogo argentino. Είχε μείνει αυτος και ο αδερφος του! Με το που πήγαμε όμως και τα είδαμε ο Αρης ήρθε στην αγκαλιά μου και δεν έφευγε με τπτ. Οπότε αυτός μας διάλεξε και όχι εμείς! δεν ξέρω να σας πω αν ειναι καθαρόαιμος η όχι και δεν με νοιάζει ιδιαίτερα... να είναι καλά θέλω κ τπτ αλλο! πάντως λίγο απο το αργεντίνικο ταπεραμέντο το έχουμε. Είναι πολύ φιλικός με τα άλλα σκυλιά που έχει γνωρίσει και με τους ανθρώπους και θέλει να παίξει με όλους. αν εξαιρεσεις τις κρίσεις που τον πιάνουν και μπορεί να διαλύσει κήπο και σπίτι σε χρόνο ρεκόρ, είναι ξάπλα κ κοιμάται την περισσότερη ώρα! Έμαθε πολύ γρήγορα να βγαίνει στην αυλή για να κάνει τις ανάγκες του και κάθε πρωί μας ξυπνάει για να τον βγάλουμε έξω, βέβαια αν γυρίσεις πλευρό και δεν του δώσεις σημασια θα στην κανει την βρωμοδουλειά και έχει και δίκιο. Έχουμε κάνει μόνο την πρώτη δόση των εμβολιων μας και δεν μπορούμε ακόμα να βγαίνουμε βόλτες αλλά απο Δευτέρα που έρχεται και η δεύτερη δόση θα αρχίσουμε να κυκλοφορούμε οπότε θα μπορείτε να μας πετύχετε για αυτόγραφα σε όλα τα παρκα του Περιστερίου! :)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλώς σας βρήκαμε! Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια!!! Ο Άρης ήρθε στα χέρια μου πριν απο 3 εβδομάδες και 4 μέρες μέσω φίλο φίλου που ήξερε πως ψάχνουμε για ένα dogo argentino. Είχε μείνει αυτος και ο αδερφος του!
Δηλαδη ποσων ημερων τα εδωσε τα αλλα?
Δε το καταλαβαινω ρε γμτ... κανουν που κανουν γεννες ανευθυνα δε μπορουν να φροντισουν να απομακρυνθουν και τα κουταβια στη σωστη ηλικια.. βιαζονται να τα πουλησουν να ησυχασουν...
Το κουταβι σου παντως στις φωτογραφιες ειναι πολυ κατω απο 2,5 μηνων... εκτος αν ειναι παλιες.

Να σου ζησει και ευχομαι να ειναι παντα υγιης και να εισαι τυχερος οσον αφορα το χαρακτηρα του.

neneia

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
112
30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ηταν 2 μηνών όταν τον πήρα και οι φωτογραφίες ειναι από τότε.. δυστηχως δεν ξέρω να σου απαντήσω γτ τα έδωσε από τόσο νωρίς ούτε ξέρω να σου πω αν έκανε την γέννα για τα λεφτά. Το μόνο που ξέρω είναι πως γέννησε 5 κουτάβια. τα 3 τα έδωσε αλλα δεν ξέρω πότε, το τεταρτο ήταν ο Αρης μου και το πεμπτο είναι ακόμα με την μαμά του γτ δεν το έχει πάρει κάποιος ακόμα. Απ'ότι έχω διαβάσει η καλύτερη ηλικία να υιοθετίσεις κουτάβι είναι μετά την 7η εβδομάδα οπότε δεν θεωρώ πως τον πήρα νωρίς. Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου :)