Καλησπέρα και από μας! Γιάννης, Δέσποινα και.... (εν αναμονή ονόματος...)

John74

Member
25 Σεπτεμβρίου 2010
7
0
50
Νάπολη, Ιταλία
Γεια σε όλα τα παλιά και νέα μέλη!
Μόλις γυρίσαμε σπίτι με το νέο φίλο μας, ένα γλυκήτατο Volpino Italiano. Πόσταρα και στο αντίστοιχο thread για κάποιες πληροφορίες.
Ελπίζουμε να περάσουμε καλά εδώ και να μάθουμε νέα πράγματα.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Λόγω των επόμενων 3 ετών στην Ιταλία, ίσως κάτι ιταλικό.
Fidelio, Enzo, Vito.
Το ψάχνουμε ακόμα... :)
Καλωσήρθατε, αλλά στο μεταξύ τι το φωνάζετε το ζωντανό?! Ψιτ και καλέ?!:p:p:D:D:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αμαν, όχι Alfredo διότι έχω μια συνάδελφο βέρα Ιταλίδα από τη Βενετία που μένει μονίμως στο Σικάγο και ΣΥΝΕΧΕΙΑ γκρινιάζει για τους κακούς Αμερικάνους που εφηύραν τη σάλτσα Alfredo που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει και δεν είναι ιταλική και πώς τολμάνε, κλπ. κλπ. κλπ. Της έχω πει πολλάκις να ηρεμήσει διότι και αυτό που πουλάνε οι ντόπιοι ιθαγενείς εδώ και που το αποκαλούν Gyros πέρασε και δεν ακούμπησε, άσε δηλαδή που βάζουνε μέσα και ... μαρούλι τρομάρα τους!! &*#$&^&#^*#&*#*(#*( Γκκκκκρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Τι αυτάρες είναι αυτές!! Γιάννη και Δέσποινα να τον χαίρεστε.Είναι αστέρι!!
Πως σας φαίνεται το Bianco??

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς τους. Εγώ πάλι πιστεύω οτι το όνομα θα πρέπει να σχετίζεται με κάποιο χαρακτηριστικό του σκύλου που θα το δείτε τις επόμενες μέρες για να τον εκφράζει κάπως. Πχ τον δικός μου τον λέω Ερμή και όπως ο θεός που είχε φτερά στα πόδια και ήταν ακούραστος δρομέας (ταχυδρόμος γαρ..) έτσι και το τζακ ρασελ αμα το δείτε να τρέχει .........μόνο την ουρά του προλαβαίνετε να πάρετε μάτι στη γωνία. Κούκλος ο μικρός. Παρεπιπτόντως sofouli ο δικός σου είναι μεγάλη μούρη.....

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Σε ευχαριστώ σταματία :)
Εμένα μου άρεσε το Vito αλλά και αυτό που λέει η σταματία μ'αρέσει. Να βρείτε όνομα που να ταιριάζει με τον χαρακτήρα!

John74

Member
25 Σεπτεμβρίου 2010
7
0
50
Νάπολη, Ιταλία
Σας ευχαριστούμε όλους για το θερμό καλωσόρισμα.
Κλείδωσε το Fidelio (πιστός) λοιπόν...
Σάββατο τον πήραμε, Δεύτερα πρώτη επίσκεψη στον γιατρό, Δεύτερα βράδυ άρχισε να μας δίνει το χέρι του, Τρίτη άρχισε να τα κάνει εκεί που του δείχνουμε...
Τον κοιτάμε και λιώνουμε. Τι να πω? Ξέρετε αυτό το feeling.
(Παρεπιπτόντως, το ροζουλί λουράκι το έβαλαν στο κατάστημα. Σύντομα θα φορέσει έναν πιο masculine...) :p

@katerina116. Ούτε εμείς είχαμε ματαξανακούσει αυτή τη ράτσα αλλά ναι από εκεί βαστάει.