Καλησπέρα και απο εμάς!!!

noratz

Active Member
12 Μαϊου 2012
32
0
:D Μόλις χθές εγινα μέλος στην παρέα σας μαζι με ένα 3μηνών σιβηρικό χάσκι, τον κας!!! Χαίρομαι που έγινα μέλος και ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ με όσα γνωρίζω!! Ορίστε και ο ΚΑΣ!! DSC_0066.jpgDSC_0070 (640x480).jpgDSC_0071 (480x640) (2).jpgDSC_0123 (480x640).jpg

noratz

Active Member
12 Μαϊου 2012
32
0
Σας ευχαριστώ βρε παιδιά !!! Ήτανε κάτι που το περίμενα καίρο κ τώρα που κατάφερα κ τον έχω είναι καλύτερα απ'ότι φανταζόμουν... Πανέξυπνος, δραστήριος κ τρελός φαγάνας !!! Να χαίρεστε κ εσείς τα δικά σας !!!

thanosrx8

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
166
0
Λάρισα
απο που το πηρες αν επιτρεπετε? :)

edit: παντως μου φαινετε για μικροτερος των 3 μηνων

Last edited:

noratz

Active Member
12 Μαϊου 2012
32
0
Ναι Θάνο στις φωτογραφίες είναι μικρότερος 15 μέρες μάλλον γι'αυτό! Τον πήρα από έναν φίλο μου εκτροφέα από Σερβία! Αλήθεια γιατί ρωτάς αν επιτρέπεται?

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Κουκλακι είναι καί την ευχαριστιεται την παντοφλα όπως φαίνεται. :p Νά τον χαίρεσαι.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

noratz

Active Member
12 Μαϊου 2012
32
0
αχ άσε με αυτή την παντόφλα τι τράβηξα!! έχει πάρειτο ζευγάρι κιόλας!!!:D Η καινούργια μανία τησ εβδομάδας είναι οι κάλτσες τις οποίες τις κρύβει στο καταφύγιο του( κάτω σπο τον καναπέ ) και εγώ η καημένη πλένω μια μια τισ κάλτσες!!! Είναι υπέροχος...

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Κουκλί είναι!
Σας εύχομαι να περάσετε μαζί χρόνια καλά, πολλά και γεμάτα υγεία και δημιουργία!
Αν τον αφήνεται με τα παπούτσια από τώρα .... την πατήσατε!

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

noratz

Active Member
12 Μαϊου 2012
32
0
Παναγιώτη να σαι καλά και σ' ευχαριστω πολυ!! αυτό θέλω και εγώ! όσο για τα παπούτσιαούτε που τον απασχολούν!!!μόνο τις συγκεκριμμένες παντοφλες και τισ κάλτσες!!!!δεν μπορώ να το εξηγήσω!!!;)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ειδικά τις κάλτσες...προσοχή. Ο Μπου μπήκε χειρουργείο εξαιτίας τους...!! Οι κάλτσες τους μυρίζουν υπέροχα για αυτό και η "λατρεια"....

noratz

Active Member
12 Μαϊου 2012
32
0
ναι σίγουρα όλα με προσοχή!! τον αφήνω και πάντα τον κοιτάω!! δεν θέλω να μάθει οτι μπορεί να παίρνει οτιδήποτε και να το κρύβει!! αλλά λόγω ηλικίας φαντάζομαι είναι ξεροκέφαλος!!!

jo.d

Well-Known Member
8 Μαϊου 2012
147
0
βουλα
καλησπερα ....ειναι κουκλος να σου ζησει...θα δεις θα τρελλαθεις μαζι του...προσοχη με τις καλτσες εμανα η δικια μου ειναι 13 χρονων αν μου εχει ξεφυγει καμια στα χαμηλα την παιρνει και αρχιζει και τρεχει και εγω απο πισω τις...επισης αν παρει απο την δικαι μου προσεχε και χαρτι υγειας χαρτοπετσετες παλι η ιδια κατασταση χαχαχα....να σου ζησει και παλι.....

noratz

Active Member
12 Μαϊου 2012
32
0
το μικρό μας μεγαλώνει και γίνεται ακόμα πιο τρελό!!ειδικά αφού έχουμε ξεκινήσει τισ βολτούλες μας!! ναι ναι γίναμε 4 μηνών!! να και τα πειστήρια!!:D

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Πανεμορφος! Εχω μια αδυναμια στα χασκι με μασκα και καστανα ματια γιατι με πανε πολλα χρονια πισω.. :)

Απο ποιο εκτροφειο ειναι ?

noratz

Active Member
12 Μαϊου 2012
32
0
Miroslav Markovic απο Σερβία..είναι μεσάζωντας ,δεν έχει ακόμα δικό του εκτροφείο αλλά ελπίζει μια μέρα να αποκτήσει μιας και έχει μεγάλη αγάπη στα πρέσα!! Θα μου πεις μεσαζωντας με καχυποψία αλλα έιχα δεί αρκε΄τα σκυλιά που είχε φέρει πρίν διαλέξω εκ των οποίων πολλά έχουν βραβευτεί κιόλας! θα του πω να μου δώσει τα ονόματα! Ενα θηλυκό λέγεται σακιρα αλλα δεν θυμάμαι όλο το όνομα!! :D Σκεφτόμαστε να μέγαλώσουμε την αγέλη μας με μια θηλυκι'α αλλά πρέπει να μαζέψουμε τα χρήματα πρώτα!!