Μόλις χθές εγινα μέλος στην παρέα σας μαζι με ένα 3μηνών σιβηρικό χάσκι, τον κας!!! Χαίρομαι που έγινα μέλος και ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ με όσα γνωρίζω!! Ορίστε και ο ΚΑΣ!!
Σας ευχαριστώ βρε παιδιά !!! Ήτανε κάτι που το περίμενα καίρο κ τώρα που κατάφερα κ τον έχω είναι καλύτερα απ'ότι φανταζόμουν... Πανέξυπνος, δραστήριος κ τρελός φαγάνας !!! Να χαίρεστε κ εσείς τα δικά σας !!!
Ναι Θάνο στις φωτογραφίες είναι μικρότερος 15 μέρες μάλλον γι'αυτό! Τον πήρα από έναν φίλο μου εκτροφέα από Σερβία! Αλήθεια γιατί ρωτάς αν επιτρέπεται?
αχ άσε με αυτή την παντόφλα τι τράβηξα!! έχει πάρειτο ζευγάρι κιόλας!!! Η καινούργια μανία τησ εβδομάδας είναι οι κάλτσες τις οποίες τις κρύβει στο καταφύγιο του( κάτω σπο τον καναπέ ) και εγώ η καημένη πλένω μια μια τισ κάλτσες!!! Είναι υπέροχος...
Κουκλί είναι!
Σας εύχομαι να περάσετε μαζί χρόνια καλά, πολλά και γεμάτα υγεία και δημιουργία!
Αν τον αφήνεται με τα παπούτσια από τώρα .... την πατήσατε!
Παναγιώτη να σαι καλά και σ' ευχαριστω πολυ!! αυτό θέλω και εγώ! όσο για τα παπούτσιαούτε που τον απασχολούν!!!μόνο τις συγκεκριμμένες παντοφλες και τισ κάλτσες!!!!δεν μπορώ να το εξηγήσω!!!
ναι σίγουρα όλα με προσοχή!! τον αφήνω και πάντα τον κοιτάω!! δεν θέλω να μάθει οτι μπορεί να παίρνει οτιδήποτε και να το κρύβει!! αλλά λόγω ηλικίας φαντάζομαι είναι ξεροκέφαλος!!!
καλησπερα ....ειναι κουκλος να σου ζησει...θα δεις θα τρελλαθεις μαζι του...προσοχη με τις καλτσες εμανα η δικια μου ειναι 13 χρονων αν μου εχει ξεφυγει καμια στα χαμηλα την παιρνει και αρχιζει και τρεχει και εγω απο πισω τις...επισης αν παρει απο την δικαι μου προσεχε και χαρτι υγειας χαρτοπετσετες παλι η ιδια κατασταση χαχαχα....να σου ζησει και παλι.....
Miroslav Markovic απο Σερβία..είναι μεσάζωντας ,δεν έχει ακόμα δικό του εκτροφείο αλλά ελπίζει μια μέρα να αποκτήσει μιας και έχει μεγάλη αγάπη στα πρέσα!! Θα μου πεις μεσαζωντας με καχυποψία αλλα έιχα δεί αρκε΄τα σκυλιά που είχε φέρει πρίν διαλέξω εκ των οποίων πολλά έχουν βραβευτεί κιόλας! θα του πω να μου δώσει τα ονόματα! Ενα θηλυκό λέγεται σακιρα αλλα δεν θυμάμαι όλο το όνομα!! Σκεφτόμαστε να μέγαλώσουμε την αγέλη μας με μια θηλυκι'α αλλά πρέπει να μαζέψουμε τα χρήματα πρώτα!!