Καλησπέρα, είμαι η Μπρούνα...

ZoZeFiNa

Active Member
9 Ιανουαρίου 2013
38
0
Athens
... και ζήτησα από τη μαμά μου να γραφτεί εδώ για να κάνω και άλλους φίλους! :D Λοιπόν από τους δύο πρώτους μήνες της ζωής μου δεν θυμάμαι και πολλά, αλλά έχω ακούσει τον μπαμπά και τη μαμά να λένε ότι ενα Σάββατο που ξεκινούσανε να πάνε εκδρομή με βρήκανε να τριγυρνάω σ΄ένα δρόμο και λίγο έλειψε να με πατήσουν τα αυτοκίνητα! :eek: Απο τότε όμως είμαι από αγκαλιά σε αγκαλιά, με γεμίζουν φιλιά και αν και δεν με φωνάζουν πάντα με το όνομα μου (αλλά και Μπρουνάκι, Μπρουνίλντα, σοκολατάκι, κ.α.) εγώ τους αγαπώ πολύ και το δείχνω κουνώντας την ουρά και με ατελείωτες ώρες γλειψίματος!! :rolleyes: Μάλλον δεν είμαι κάποια συγκεκριμένη ράτσα - αν και η γιατρός λέει ότι μοιάζω με κουρτσχααρ- αλλά αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί το μπαμπά και τη μαμά, οπότε ούτε και μένα!! :D Ορίστε μια φωτογραφία μου όταν ήμουν μικρούλα:

και μια όπως είμαι τώρα:

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Καλώς ήρθες!
Όμορφο κουτάβι που έγινε όμορφος σκύλος... και πάνω από όλα τυχερός από ότι φαίνεται :)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.753
7.278
Είναι να το φας αυτό το σοκολατάκι! Καλώς τους, να το χαίρεστε και να χει πάντα τέτοια τύχη!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi